Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytałam prawie cały wątek, Frodo jest piękny a ja przygotowana do wizyty :) Sprawa prosta Frodo jest młody i bezproblemowy :)
Trzymajcie kciuki żeby tylko Lubnia nie zalało bo u nas powódź :( i dało się dojechać . Jak mówiłam Temidzie jak tylko będzie po wizycie od razu się dowiecie ...

Posted

Cajus JB napisał(a):
Ja tu cały czas trzymam kciuki. Nawet jak śpię.

Oj wujcio;);) Mnie to nieraz trudno zasnąć jak się nakręcę:)
no bo jak spać jak trzeba działać ;), w końcu myslenie mnie umęczy i zasnę

Rudzia-Bianca napisał(a):
Przeczytałam prawie cały wątek, Frodo jest piękny a ja przygotowana do wizyty :) Sprawa prosta Frodo jest młody i bezproblemowy :)
Trzymajcie kciuki żeby tylko Lubnia nie zalało bo u nas powódź :( i dało się dojechać . Jak mówiłam Temidzie jak tylko będzie po wizycie od razu się dowiecie ...

Dzięki Rudzia:)
trzymamy mocno kciuki i czekamy na wiadomości:)

Posted

Szarotka napisał(a):
W Krakowie tez chyba leje. Martwie sie o moja Mame .........

Jeszcze nie jest żle, zobaczymy jutro. Leje, silny wiatr i chłodno bo mamy gdzieś w dzień 7 stopni.
Zapowiadają poprawę pogody od piątku:)
Z pozdrowieniami:)

Posted

Lareczko odpisz, że Frodo ma bardzo przyjacielski stosunek do innych psów, nawet małych. Jeśli chodzi o kotki to jak był ostatnio przywieziony przeze mnie bezdomny buras to też nic mu nie robił. Odpisz, skarbie bo to zawsze dobrze świadczy jak się udzieli odpowiedzi.

Posted

wojtuś napisał(a):
Jeszcze nie jest żle, zobaczymy jutro. Leje, silny wiatr i chłodno bo mamy gdzieś w dzień 7 stopni.
Zapowiadają poprawę pogody od piątku:)
Z pozdrowieniami:)

Mam nadzieje, bo wiem, ze ma wode w piwnicy i zalewa tam piec do ogrzewania, mam nadzieje, ze przestanie ...........

Posted

Dzwonił bardzo miły pan z Chojnic woj. Pomorskie. Pan jest na rencie i szuka pieska do domu. Mam pana w obwodzie, ale obiecałam mu, że pomożemy znaleźć odpowiedniego psiaka. Beatkaczl to Twoje tereny, więc będziemy działać.

Posted

W Myślenicach nawet przestaje padać, wokół wioski masakra, pozrywane drogi, pozalewane domy :( Kraków też zalewany , właśnie ewakuują schronisko 700 PSÓW :( nawet nie mam sił myśleć co się tam dzieje , jak ktoś ma możliwości i znajomych w Krakowie to każda pomoc potrzebna
http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1057?p=14700036#post14700036

Ja nadal z gorączką ale jutro wstanę i na pewno pojadę do pana Frodo ...

Posted

Temida napisał(a):
Do wszystkich moich SKARBÓW z południa kraju, jak sytuacja? bo się martwię o wszystkich razem i każdego z osobna.
U mnie odpukać sucho.

U nas - Katowice - przestało padać. Ale zagrożone schronisko w Gliwicach, ewakuacja schronu w Krakowie i chyba Kędzierzynie-Koźlu :(