Javena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Znam jednego Froda.Czesto pod nieobecnosć jego pani ,jest pod moją opieką .To cudowny piesio,bardzo posłuszny.Wierze,ze wszystkie Frody sa takie kochane. Pakuj sie na góre,niech Cie widzą.:) Quote
elkate Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nikt nie odwiedza naszego Froda, a taki piękny psiak z niego... Quote
beataczl Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 odwiedzamy, odwiedzamy. Nie zawsze piszemy, ale jesteśmy na bieżąco. Quote
Temida Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Dziękuję za WPŁATY :) Obraczuś87 20zł. Ra_Dunia 25zł. Dziękuję Wam bardzo serdecznie. Skontaktowałam się już w sprawie ogłoszeń. Juro postaram się zajrzeć do Froda z aparatem. Po chwilach apatii uznałam, że zwierzęta są ważniejsze niż wszystko inne i należy o nie walczyć dopóki się żyje, więc będę walczyć pomimo, iż na morzu walki wysokie fale przeszkód. Ta postawa to w dużym stopniu dzięki WAM. Quote
obraczus87 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 TEMIDA i tak trzymaj Kochana :) a powiedz jeszcze ile wynosi dług wobec lecznicy?? Za tą postawę przesyłam FRODO jeszcze 30zł i od dzisiaj zaczynam głodówke... przymusową ;) Quote
Temida Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Będę jutro i się dowiem dokładnie. Dziękuję Wam za to, że jesteście WSZYSCY. Wiele zwierzęcych spraw już za mną, wiele w trakcie i mam nadzieję, że wiele przede mną. Potrzeba jednak wiele siły do walki z przeciwnościami losu. Źródłem mojej siły są szczęśliwe oczy zwierzą, którym mogłam w jakikolwiek sposób pomóc, zdjęcia które dostaję z domów adopcyjnych, psy i koty wracające do zdrowia po wyciągnięciu z piekielnych czeluści ludzkiego okrucieństwa. Jest jeszcze jedna ważna sprawa wsparcie prawdziwych Przyjaciół, którzy są z nami na dobre i na złe. Quote
Temida Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Przypominam o BAZARKU. Dzisiaj WIELKA obniżka Cen. http://www.dogomania.pl/threads/183811-Wachlarz-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-FRODA-Do-23.04-do-godz.-22-giej Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Temida - pamiętaj, że po każdej burzy przychodzi słońce :) Mnie też czasami bezsilność dobija, ale jak się wszyscy zaczniemy poddawać, to kto tym psinom pomoże? Quote
Temida Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Wy i zwierzaki nie dacie mi się poddać, choć nie ukrywam było blisko. Jednak przemyślałam sprawę i trzeba walczyć o to co się kocha, a ja kocham wszystkie czworonogi i nic i przede wszystkim nikt nie jest w stanie tego zmienić. Dziękuję Wam wszystkim za ten promyczek nadziei, a szczególnie Papryce, która jest naprawdę wyjątkową osobą. Warto żyć dla takich przyjaciół. Quote
elkate Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Mało nas , Frodo. Przydałoby się więcej odwiedzających i wpłacających. Quote
kkanarekk Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Cioteczki szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Łodzi (blisko dworca kalijskiego) dla tego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/181895-Pies-z-poder%C5%BCni%C4%99tym-gard%C5%82em-o-kt%C3%B3rego-walczy%C5%82o-p%C3%B3%C5%82-Polski-Prosi-o-pomoc-brakuje-150z%C5%82 Quote
Temida Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Zaraz jadę do Frodusia. kkanarekk postaram się pomóc w tej wizycie. Napisałam Ci wszystko na PW. Quote
Recommended Posts