Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Witam, jeszcze dziś wpłacę 20 zł...... :)

ja właśnie przed chwilką taki sam przelew zrobiłam...
może po wypłacie jeszcze coś dorzucę biedakowi...:loveu:

Posted

anawa napisał(a):
Witam, jeszcze dziś wpłacę 20 zł...... :)

Wpłaciłam. Trzymaj się, Frodo. Jesteś taki piękny - na pewno znajdziesz swój domek :)

Posted

Byłam u Frodusia, zawiozłam jedzonko i zjadł ze smakiem całą miseczkę. Rozmawiałam z p. Markiem, wetem u którego jest na hotelu i sam stwierdził, że to pies ideał. Zdrowy, młody, łagodny, przyjacielski, niewybredny w jedzeniu, tolerujący inne zwierzaki, grzeczny, nie za duży nie za mały, a do tego bardzo ładny.

Posted

Temida napisał(a):
Byłam u Frodusia, zawiozłam jedzonko i zjadł ze smakiem całą miseczkę. Rozmawiałam z p. Markiem, wetem u którego jest na hotelu i sam stwierdził, że to pies ideał. Zdrowy, młody, łagodny, przyjacielski, niewybredny w jedzeniu, tolerujący inne zwierzaki, grzeczny, nie za duży nie za mały, a do tego bardzo ładny.

...tylko Domek potrzebny dla takiego fajnego chłopaka:glaszcze:

Posted

Bardzo potrzebne są ogłoszenia w mediach. Jeśli ktoś może będę wdzięczna. Osobiście kontaktowałam się z gazetami w Radomsku, niestety żadnej tematyka zwierząt nie zainteresowała, pomimo woli stałej współpracy nikt się nie odezwał. Zaczynam się serio denerwować, ponieważ Frodo pod koniec maja będzie musiał prawdopodobnie trafić do schroniska. Ze swojej strony będę robić co będę mogła, aby tak się nie stało, ale ta bezsilność jest dobijająca.