Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kożystając z chwilki wolnego czasu, nie czekając na odpowiedż wrzuciłem Froda na forum owczarków szkockich collie ( wkońcu jest mixem collie). Chyba sie za to nie obrazicie co?
Może tam go ktos wypatrzy

Posted

No niestety temat mi wywalili, powód: zamało podobny do collie. Ciekawe bo możana tam trafic na ogłoszenia, w których psy przypominają kolaki w równym stopniu co Frodo... Akurat psów w potrzebie mogli by się tak nie czepiać. No ale coż nic nie poradzę...

Posted

Nigdy nie trać cierpliwości - to jest ostatni klucz, który otwiera drzwi.
To piękne słowa, ale patrząc realnie ile czasu na znalezienie domku nam pozostało.

Posted

[quote name='mat33']No niestety temat mi wywalili, powód: zamało podobny do collie. Ciekawe bo możana tam trafic na ogłoszenia, w których psy przypominają kolaki w równym stopniu co Frodo... Akurat psów w potrzebie mogli by się tak nie czepiać. No ale coż nic nie poradzę...[/QUOTE]

Aż przykro to czytać. Co by szkodziło, gdyby sobie Frodo tam spokojnie siedział. Przecież by tych "bardziej collakowych" nie pozarażał swoją "małocollakowatością"

Posted

[quote name='Livka']Frodo jeszcze dziś na twoje konto wpłynie kasiorka z bazarku :):):)
Sprawdziłam jeszcze raz dokładnie - będzie to kwota 139 zł :):):)

Posted

Elik Froduś prosto z ulicy trafił do hoteliku. Nie wiem jak długo będzie tam przebywał, gdyż jest to ograniczone finansami. Jeśli ktoś ma możliwość zamieszczenia ogłoszenie w Prasie to będę bardzo wdzięczna.

Livka jeszcze raz wielkie DZIĘKI za bazarek.

Posted

[quote name='Temida']Syli dziękuję z całego serca i wszystkim KUPUJĄCYM na frodowym bazarku.

Biorę moje dobro tam, gdzie je znajduję.

Na razie nie mogę nic zadeklarować. Mogę natomiast podnieść wątek :)

Posted

Dzwoniła dzisiaj Pani o Froda, ale nie jestem przekonana i raczej na Nie. Pani mieszka w bloku, ma małe dziecko, miała psa onka, który wpadł pod samochód, miała bernardyna, którego oddała do schroniska. Jak dla mnie jest dziwna.