Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 A tu długo zapowiadany wątek 11 psów. http://www.dogomania.pl/threads/186874-11-par-psich-oczu-czeka-na-lepsze-%C5%BCycie-w-NOWYCH-DOMACH-RADOMSKO Quote
__Lara Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cudownie :D :D :D gratulacje Temido, gratulacje cioteczki :D :D Quote
__Lara Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Temida napisał(a):Dziękuję Laruś. To także Twoja zasługa. :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: w grupie siła :loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 W końcu się ten piękny psiak doczekał, bardzo się cieszę:):). Quote
Temida Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Froduś zaraz powinien być w domu. Rozmawiałam z Panem Stanisławem i wiem że Froduś świetnie znosi podróż. Jutro pewnie będzie odpoczywał. Quote
Daga&Maks Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 jak wspaniale że pojechał już do domu :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cudowna wiadomość :) czekam na wieści od Froda, przyznam szczerze że miałam wyrzuty sumienia po tej wizycie w Lubniu że może zbyt upierdliwa jestem i czepiam się rzeczy mało istotnych, że może to była jedyna szansa na dom dla Frodo , ale teraz bardzo się cieszę i życzę Frodkowi żeby to był najwspanialszy dom na jaki mógł trafić :) Quote
TERESA BORCZ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cudowna wiadomość. Gratulacje Temido. Nareszcie się udało pięknocie. Oby był szczęśliwy!!!! Rudziu niepotrzebne wyrzuty, zawsze gdy jest cień watpliwożci, należy być cierpliwym i nie narażać psa na nieudaną adpcję!! Quote
Temida Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Pani Teresko dzięki za wsparcie i za wszystkie pomysły :) Quote
Cajus JB Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 I ja bardzo się cieszę. Czekam na relacje z nowego domku. Quote
Temida Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Dzwoniłam rano to p. Stanisław powiedział, że ,,jeszcze odpoczywamy po podróży''. Froduś spał obok łóżka na dywaniku. Jedzenie miał już naszykowane. Dzisiaj to będzie spał, bo to taka daleka podróż. Quote
oska1983 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Niech odsypia:) a potem niech korzysta z życia Quote
mari23 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 monika55 napisał(a):Jakze się ciesze. i ja bardzo się cieszę!!!!:multi::multi::multi: Życzę Frodusiowi ślicznemu szczęścia w nowym domu!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bardzo sie ciesze, bo goraco kibicowałam Frodusiowi. Mam nadzieje, że bedzie to dom marzeń, z którego Frodo nigdy nie bedzie musiał wracać. Wybaczcie to moje rozgoryczenie, ale wlasnie, z niby-wspaniałego domu ma wrócic pewna cudna ONka. Quote
Rudzia-Bianca Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Cudowna wiadomość. Gratulacje Temido. Nareszcie się udało pięknocie. Oby był szczęśliwy!!!! Rudziu niepotrzebne wyrzuty, zawsze gdy jest cień watpliwożci, należy być cierpliwym i nie narażać psa na nieudaną adpcję!! No niby tak , ale zawsze mam takie mieszane uczucia , czy aby na pewno coś jest nie tak czy to nie jest tylko moja upierdliwość . Ale najważniejsze że Frodo ma dom, swój dom i mam nadzieję że będzie w nim szczęśliwy :) Quote
marysia55 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Temida napisał(a):Dzwoniłam rano to p. Stanisław powiedział, że ,,jeszcze odpoczywamy po podróży''. Froduś spał obok łóżka na dywaniku. Jedzenie miał już naszykowane. Dzisiaj to będzie spał, bo to taka daleka podróż. niech się wyśpi porządnie psisko :lol: i dobrze wychrapie jak każdy przyzwoity pies. Na zdjęcia poczekamy :lol: Quote
Temida Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Kocham takie relacje. Froduś zjadł dwa razy, był parę razy na spacerku. Na początku speszony, ale później się rozluźnił. Teraz odpoczywa. Quote
andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Temida napisał(a):Kocham takie relacje. Froduś zjadł dwa razy, był parę razy na spacerku. Na początku speszony, ale później się rozluźnił. Teraz odpoczywa. Normalnie zatyka - brak słów:loveu: Quote
Temida Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Juditka jak się ładnie uśmiechnę :) Pan też zresztą mówił, że da się zrobić. Quote
Recommended Posts