oska1983 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 NO ja myślałam ze juz wszystko dograne:( ale może niedługo:) Quote
Temida Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Kochani, otrzymałam wiadomość, że Pan z Krakowa nie weźmie ani Frodo, ani żadnej z moich suczek. FRODO zostaje więc w hotelu. Potrzebuje ogłoszeń i wsparcia finansowego na hotel. Zabieramy się do roboty. Chciałabym aby ukazało się jeszcze ogłoszenie w gazecie w Krakowie lub w Łodzi, czy ktoś ma możliwość je zamieścić. Quote
obraczus87 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cholera jasna................ Temida jak wygladaja finanase Frodusia?? Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Temida']Kochani, otrzymałam wiadomość, że Pan z Krakowa nie weźmie ani Frodo, ani żadnej z moich suczek. FRODO zostaje więc w hotelu. Potrzebuje ogłoszeń i wsparcia finansowego na hotel. Zabieramy się do roboty. Chciałabym aby ukazało się jeszcze ogłoszenie w gazecie w Krakowie lub w Łodzi, czy ktoś ma możliwość je zamieścić. Temida, a do mnie pisze jedna osoba w sprawie Frodo, już drugiego maila, to ta, co wcześniej pytała się jaki Frodo ma stosunek do innych psów, teraz zaczęła coraz więcej pytań zadawać i podałam jej Twoje dane żeby się skontaktowała najlepiej z Tobą, mam nadzieję, że zadzwoni. To może ja wznowię allegro mu? Quote
Temida Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Martuś na chwilę obecną jesteśmy 89zł. na plusie, czyli ok. mamy mniej więcej tydzień do przodu. Mam nadzieję, że ta osoba się skontaktuje. Oczywiście z największą przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania. Jeśli możesz z Allegro :) Nie można się załamywać musimy walczyć. Quote
Nemko Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jestem na zaproszenie, jednak nie moge za bardzo pomoc finansowo. Wysle jego watek osobom zainteresowanym adopcją mniejszego pieska, ale czy im sie spodoba...? Quote
Temida Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dziękuję Ci, nie wiem jak ten pies może się nie podobać, ale chyba inni mają zupełnie odmienny gust. Quote
Iza!!! Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dziękli za zaproszenie. Psina przecudowna, chociaż los mu psikusa zrobił, bo taki dziewczęcy ma wygląd i te kreski wokół oczków ;) Finansowo kiepściuchno u mnie, ale czy dobrze rozumiem, że z powodu braku funduszy za kilka dni psiak wróci do schroniska? Ile kosztuje doba hoteliku? Quote
Kar0la Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czyli szukamy dalej. Taki piękny psiak o cudownym charakterze, a tak trudno o domek...:roll: Quote
Temida Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Doba hotelu ok. 20zł. Miesiąc 600zł. Izo Frodo będzie w hotelu do czasu, aż będzie zabezpieczony finansowo. Jeśli zaś sytuacja będzie dramatyczna trafi do schroniska. Frodo teraz biega z psiakami weta, lubi się bawić z jego wnuczkiem. Jest szczęśliwy, a ja także gdy go widzę. Muszę o niego walczyć i wiem, że mnie w tym wesprzecie. Jednak ta tląca się iskierka nadziei na dom dla Froda gaśnie w moim sercu. Postarajmy się aby nie zdmuchnął jej powiew bezduszności. Quote
Iza!!! Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 O rany, to strasznie dużo, przedłużę mu tą sielankę o 1 dzień - więcej nie mogę:-( Jeżeli będzie potrzebne allegro dal niego, to też wystawię. Quote
Temida Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dziękuję Ci bardzo. O Allegro zadbała już moja Lara kochana. Zaglądaj do nas proszę. Quote
Cajus JB Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wybaczcie prawie cały dzień w schronie. Doczytam. Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Allegro nowe: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1053331257 Quote
Temida Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Larciu jak zawsze wspaniałe. Żeby jeszcze taki efekt przyniosło. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Zaglądam do Frodo i czekam na jego domek ... Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Temida']Larciu jak zawsze wspaniałe. Żeby jeszcze taki efekt przyniosło.[/QUOTE] Musi!!! ważne, że już ktoś się interesował Frodziakiem :D Quote
Szarotka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To szukamy tego domu, moze by sie juz jakis sensowny znalazl. Quote
Temida Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Dzwoniła Pani, dom do SPRAWDZENIA!!!!!!! Kto pomoże w Słaboszowie koło Miechowa. Quote
Recommended Posts