Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, otrzymałam wiadomość, że Pan z Krakowa nie weźmie ani Frodo, ani żadnej z moich suczek.

FRODO zostaje więc w hotelu.
Potrzebuje ogłoszeń i wsparcia finansowego na hotel.

Zabieramy się do roboty. Chciałabym aby ukazało się jeszcze ogłoszenie w gazecie w Krakowie lub w Łodzi, czy ktoś ma możliwość je zamieścić.

Posted

[quote name='Temida']Kochani, otrzymałam wiadomość, że Pan z Krakowa nie weźmie ani Frodo, ani żadnej z moich suczek.

FRODO zostaje więc w hotelu.
Potrzebuje ogłoszeń i wsparcia finansowego na hotel.

Zabieramy się do roboty. Chciałabym aby ukazało się jeszcze ogłoszenie w gazecie w Krakowie lub w Łodzi, czy ktoś ma możliwość je zamieścić.

Temida, a do mnie pisze jedna osoba w sprawie Frodo, już drugiego maila, to ta, co wcześniej pytała się jaki Frodo ma stosunek do innych psów, teraz zaczęła coraz więcej pytań zadawać i podałam jej Twoje dane żeby się skontaktowała najlepiej z Tobą, mam nadzieję, że zadzwoni.

To może ja wznowię allegro mu?

Posted

Martuś na chwilę obecną jesteśmy 89zł. na plusie, czyli ok. mamy mniej więcej tydzień do przodu.
Mam nadzieję, że ta osoba się skontaktuje. Oczywiście z największą przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania. Jeśli możesz z Allegro :)
Nie można się załamywać musimy walczyć.

Posted

Jestem na zaproszenie, jednak nie moge za bardzo pomoc finansowo. Wysle jego watek osobom zainteresowanym adopcją mniejszego pieska, ale czy im sie spodoba...?

Posted

Dziękli za zaproszenie. Psina przecudowna, chociaż los mu psikusa zrobił, bo taki dziewczęcy ma wygląd i te kreski wokół oczków ;) Finansowo kiepściuchno u mnie, ale czy dobrze rozumiem, że z powodu braku funduszy za kilka dni psiak wróci do schroniska? Ile kosztuje doba hoteliku?

Posted

Doba hotelu ok. 20zł. Miesiąc 600zł. Izo Frodo będzie w hotelu do czasu, aż będzie zabezpieczony finansowo. Jeśli zaś sytuacja będzie dramatyczna trafi do schroniska. Frodo teraz biega z psiakami weta, lubi się bawić z jego wnuczkiem. Jest szczęśliwy, a ja także gdy go widzę. Muszę o niego walczyć i wiem, że mnie w tym wesprzecie. Jednak ta tląca się iskierka nadziei na dom dla Froda gaśnie w moim sercu. Postarajmy się aby nie zdmuchnął jej powiew bezduszności.

Posted

O rany, to strasznie dużo, przedłużę mu tą sielankę o 1 dzień - więcej nie mogę:-(

Jeżeli będzie potrzebne allegro dal niego, to też wystawię.

Posted

[quote name='Temida']Larciu jak zawsze wspaniałe. Żeby jeszcze taki efekt przyniosło.[/QUOTE]

Musi!!! ważne, że już ktoś się interesował Frodziakiem :D