andegawenka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cajus JB napisał(a):Ja tu cały czas trzymam kciuki. Nawet jak śpię. oj trzymamy, trzymamy:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przeczytałam prawie cały wątek, Frodo jest piękny a ja przygotowana do wizyty :) Sprawa prosta Frodo jest młody i bezproblemowy :) Trzymajcie kciuki żeby tylko Lubnia nie zalało bo u nas powódź :( i dało się dojechać . Jak mówiłam Temidzie jak tylko będzie po wizycie od razu się dowiecie ... Quote
Szarotka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 W Krakowie tez chyba leje. Martwie sie o moja Mame ......... Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 U mnie też leje, ale bądźmy dobrej myśli. Quote
wojtuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cajus JB napisał(a):Ja tu cały czas trzymam kciuki. Nawet jak śpię. Oj wujcio;);) Mnie to nieraz trudno zasnąć jak się nakręcę:) no bo jak spać jak trzeba działać ;), w końcu myslenie mnie umęczy i zasnę Rudzia-Bianca napisał(a):Przeczytałam prawie cały wątek, Frodo jest piękny a ja przygotowana do wizyty :) Sprawa prosta Frodo jest młody i bezproblemowy :) Trzymajcie kciuki żeby tylko Lubnia nie zalało bo u nas powódź :( i dało się dojechać . Jak mówiłam Temidzie jak tylko będzie po wizycie od razu się dowiecie ... Dzięki Rudzia:) trzymamy mocno kciuki i czekamy na wiadomości:) Quote
wojtuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Szarotka napisał(a):W Krakowie tez chyba leje. Martwie sie o moja Mame ......... Jeszcze nie jest żle, zobaczymy jutro. Leje, silny wiatr i chłodno bo mamy gdzieś w dzień 7 stopni. Zapowiadają poprawę pogody od piątku:) Z pozdrowieniami:) Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dostałam zapytanie w sprawie FRODO: "czy piesek jest agresywny w stosunku do innych zwierząt pozdrawiam" Co odpisać? Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 tak wyglądają nasze tereny spacerowe :( u nas jest źle :( Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Lareczko odpisz, że Frodo ma bardzo przyjacielski stosunek do innych psów, nawet małych. Jeśli chodzi o kotki to jak był ostatnio przywieziony przeze mnie bezdomny buras to też nic mu nie robił. Odpisz, skarbie bo to zawsze dobrze świadczy jak się udzieli odpowiedzi. Quote
Szarotka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 wojtuś napisał(a):Jeszcze nie jest żle, zobaczymy jutro. Leje, silny wiatr i chłodno bo mamy gdzieś w dzień 7 stopni. Zapowiadają poprawę pogody od piątku:) Z pozdrowieniami:) Mam nadzieje, bo wiem, ze ma wode w piwnicy i zalewa tam piec do ogrzewania, mam nadzieje, ze przestanie ........... Quote
obraczus87 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 FRODO może niedługo bedziesz grzac doopke w domku!!!!!!!! Quote
Temida Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Dzwonił bardzo miły pan z Chojnic woj. Pomorskie. Pan jest na rencie i szuka pieska do domu. Mam pana w obwodzie, ale obiecałam mu, że pomożemy znaleźć odpowiedniego psiaka. Beatkaczl to Twoje tereny, więc będziemy działać. Quote
Szarotka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No tak jak by co to trzeba Panu innego psiaka zalatwic :):) Quote
elkate Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Trzymam kciuki , trzymam mocno za domek dla Frodzia Quote
Temida Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Do wszystkich moich SKARBÓW z południa kraju, jak sytuacja? bo się martwię o wszystkich razem i każdego z osobna. U mnie odpukać sucho. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 W Myślenicach nawet przestaje padać, wokół wioski masakra, pozrywane drogi, pozalewane domy :( Kraków też zalewany , właśnie ewakuują schronisko 700 PSÓW :( nawet nie mam sił myśleć co się tam dzieje , jak ktoś ma możliwości i znajomych w Krakowie to każda pomoc potrzebna http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1057?p=14700036#post14700036 Ja nadal z gorączką ale jutro wstanę i na pewno pojadę do pana Frodo ... Quote
Temida Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 O matko. Woda to potężny żywioł, ale już przestaje padać. Dobrze, Rudziu to będę czekać na wieści. Quote
__Lara Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Temida napisał(a):Do wszystkich moich SKARBÓW z południa kraju, jak sytuacja? bo się martwię o wszystkich razem i każdego z osobna. U mnie odpukać sucho. U nas - Katowice - przestało padać. Ale zagrożone schronisko w Gliwicach, ewakuacja schronu w Krakowie i chyba Kędzierzynie-Koźlu :( Quote
Recommended Posts