Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 To będziemy mieć jeszcze wszyscy wstrzymany oddech do czwartku lub piątku, bo się Rudzia pochorowała. Quote
Vasco Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wracam pomału do żywych, a tu takie wiadomości:):) kciuki mocno zaciskam! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Hej jestem, jak mówiłam Temidzie nie ma problemu, jeżeli psiak ma być odbierany w sobotę ewentualnie to na pewno zdążę sprawdzić domek , jeśli tylko trochę dojdę do siebie to najszybciej jak się da umówię się z domkiem na spotkanie i od razu się odezwę co i jak . Quote
wojtuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Temida napisał(a):To będziemy mieć jeszcze wszyscy wstrzymany oddech do czwartku lub piątku, bo się Rudzia pochorowała. Temido a możesz cos opowiedzieć o rozmowie z Rudzią, jak Rudzia myśli o Frodo i nowym domku, sprawdzi chętnie ten domek? - tak mówiła - a teraz jej choroba - to może bądżmy z nią w kontakcie:) Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tak to Rudzia jest bardzo miłą osobą i domek sprawdzi jeśli jej tylko zdrowie na to pozwoli. Ma wszelkie namiary i będę z nią w kontakcie. Pewnie, że wolałabym wcześniej, bo tak to mam zawieszony tydzień, ale przecież poczekamy. Quote
wojtuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Hej jestem, jak mówiłam Temidzie nie ma problemu, jeżeli psiak ma być odbierany w sobotę ewentualnie to na pewno zdążę sprawdzić domek , jeśli tylko trochę dojdę do siebie to najszybciej jak się da umówię się z domkiem na spotkanie i od razu się odezwę co i jak . Rudzia jesteś kochana:loveu::loveu::loveu: Już tu wszyscy się martwili, ale teraz jak sie pojawiłaś to super i dziękujemy:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Temida napisał(a):Tak to Rudzia jest bardzo miłą osobą i domek sprawdzi jeśli jej tylko zdrowie na to pozwoli. Ma wszelkie namiary i będę z nią w kontakcie. Pewnie, że wolałabym wcześniej, bo tak to mam zawieszony tydzień, ale przecież poczekamy. Temida, w rozmowie z Wojtkiem wczoraj zrozumiałam że transport i tak dopiero w sobotę więc stąd ten czwartek lub piątek , jezeli jest szansa na wsześniejszy transport psiaka ( sorry ale nie czytałam wątku ) to postaram się szybciej ... Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Zdrówka życzymy Rudzi. :) Kochanie, tak w sobotę. Jakby było szybciej to po prostu bym wiedziała, czy już załatwione czy mam działać z ogłoszeniami, bo to kolejny tydzień hotelowania i kasy, tylko tyle. Ale oczywiście dostosuję się do Ciebie. Quote
andegawenka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 :Rose:Witaj Rudzia na wątku.....kuruj się Cioteczko. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kuruję się kuruję, postaram się jak najszybciej sprawdzić domek :) Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Rudziu skarbie ja jeszcze dzisiaj skontaktuję się z Panem, powiem mu, że się zjawisz. Kuruj się szybciutko. Quote
TERESA BORCZ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 no to super jak sprawa w takich rękach jak cioteczka Rudzia Bianca to kamieŃ mi spadł z serca. Czekamy niecierpliwie na wynik. Mam nadzieję że domek okaże się ok bo Frodo to śliczny psiak. TRZYMAM KCIUKI!! Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Wiem Pani Teresko, jeszcze raz dziękuję Pani za wszystko. Odezwę się jutro z nazwą leku. Quote
andegawenka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Frodo, ale masz powodzenie, taki gość w osobie Pani Teresy:-) Quote
wojtuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):no to super jak sprawa w takich rękach jak cioteczka Rudzia Bianca to kamieŃ mi spadł z serca. Czekamy niecierpliwie na wynik. Mam nadzieję że domek okaże się ok bo Frodo to śliczny psiak. TRZYMAM KCIUKI!! Piękny Psiak Tereniu, piękny i z opowieści Temidy to przekochany przytulak:) Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Pani Tereska jest zawsze na bieżąco z tym co się u mnie dzieje i o Frodusiu też sporo wie. To jest osoba, którą ja po prostu uwielbiam :) Quote
bela51 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No to trzymamy kciuki, aby domek okazał sie dobry, a nawet bardzo dobry, bo tylko na taki Frodzio zasługuje. Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):no to super jak sprawa w takich rękach jak cioteczka Rudzia Bianca to kamieŃ mi spadł z serca. Czekamy niecierpliwie na wynik. Mam nadzieję że domek okaże się ok bo Frodo to śliczny psiak. TRZYMAM KCIUKI!! Dołączam się :) Quote
Temida Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Rozmawiałam z przemiłym Panem, jest bardzo dobrze nastawiony do wizyty. Z Rudzią też teraz rozmawiałam i wszystko obgadałyśmy. Quote
Cajus JB Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja tu cały czas trzymam kciuki. Nawet jak śpię. Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cajus JB napisał(a):Ja tu cały czas trzymam kciuki. Nawet jak śpię. hihihih :D Wujaszek w pełni gotowości :D Quote
Recommended Posts