Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej jestem, jak mówiłam Temidzie nie ma problemu, jeżeli psiak ma być odbierany w sobotę ewentualnie to na pewno zdążę sprawdzić domek , jeśli tylko trochę dojdę do siebie to najszybciej jak się da umówię się z domkiem na spotkanie i od razu się odezwę co i jak .

Posted

Temida napisał(a):
To będziemy mieć jeszcze wszyscy wstrzymany oddech do czwartku lub piątku, bo się Rudzia pochorowała.

Temido a możesz cos opowiedzieć o rozmowie z Rudzią, jak Rudzia myśli o Frodo i nowym domku,
sprawdzi chętnie ten domek? - tak mówiła - a teraz jej choroba - to może bądżmy z nią w kontakcie:)

Posted

Tak to Rudzia jest bardzo miłą osobą i domek sprawdzi jeśli jej tylko zdrowie na to pozwoli. Ma wszelkie namiary i będę z nią w kontakcie. Pewnie, że wolałabym wcześniej, bo tak to mam zawieszony tydzień, ale przecież poczekamy.

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Hej jestem, jak mówiłam Temidzie nie ma problemu, jeżeli psiak ma być odbierany w sobotę ewentualnie to na pewno zdążę sprawdzić domek , jeśli tylko trochę dojdę do siebie to najszybciej jak się da umówię się z domkiem na spotkanie i od razu się odezwę co i jak .

Rudzia jesteś kochana:loveu::loveu::loveu:

Już tu wszyscy się martwili, ale teraz jak sie pojawiłaś to super i dziękujemy:loveu:

Posted

Temida napisał(a):
Tak to Rudzia jest bardzo miłą osobą i domek sprawdzi jeśli jej tylko zdrowie na to pozwoli. Ma wszelkie namiary i będę z nią w kontakcie. Pewnie, że wolałabym wcześniej, bo tak to mam zawieszony tydzień, ale przecież poczekamy.

Temida, w rozmowie z Wojtkiem wczoraj zrozumiałam że transport i tak dopiero w sobotę więc stąd ten czwartek lub piątek , jezeli jest szansa na wsześniejszy transport psiaka ( sorry ale nie czytałam wątku ) to postaram się szybciej ...

Posted

Zdrówka życzymy Rudzi. :)
Kochanie, tak w sobotę. Jakby było szybciej to po prostu bym wiedziała, czy już załatwione czy mam działać z ogłoszeniami, bo to kolejny tydzień hotelowania i kasy, tylko tyle. Ale oczywiście dostosuję się do Ciebie.

Posted

no to super jak sprawa w takich rękach jak cioteczka Rudzia Bianca to kamieŃ mi spadł z serca. Czekamy niecierpliwie na wynik. Mam nadzieję że domek okaże się ok bo Frodo to śliczny psiak. TRZYMAM KCIUKI!!

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
no to super jak sprawa w takich rękach jak cioteczka Rudzia Bianca to kamieŃ mi spadł z serca. Czekamy niecierpliwie na wynik. Mam nadzieję że domek okaże się ok bo Frodo to śliczny psiak. TRZYMAM KCIUKI!!

Piękny Psiak Tereniu, piękny i z opowieści Temidy to przekochany przytulak:)

Posted

Pani Tereska jest zawsze na bieżąco z tym co się u mnie dzieje i o Frodusiu też sporo wie. To jest osoba, którą ja po prostu uwielbiam :)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):

Dołączam się :)