bela51 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 missieek napisał(a):w sprawie wizyty mozecie napisac tez do Ada-jeje pod myslenicami jest hotel dla psow z ktorego ona korzysta moze ktos z hotelu moglby pomoc Ja napisałam do Ady-jeje i czekam na odpowiedź. Quote
wojtuś Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Już Kochani załatwione:) Wiem że się denerwowaliście:) Telefon do Rudzi_Bianki zdobyłem od Kochanych Cioteczek z Kielc:) Prześlę go Temidzie na PW:) Rudzia wraca z wyjazdu samochodem i będzie ok północy, zajrzy od razu na Dogo bo mówiłem że ma wiadomości od nas o Frodo. Pomówiłem z Rudzią - chętnie zrobi wizytę nawet jutro:) Trzymam kciuki okropnie:):) Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To super :):) zycze Frodo najlepszego domu pod sloncem :):) Quote
Temida Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Wojtuś JESTEŚ WSPANIAŁY. Miło mi poznać tak wyjątkowego człowieka. Do Rudzi Bianki zadzwonię rano i będziemy wszystko załatwiać. Wojtek :loveu: Quote
andegawenka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 wojtuś napisał(a):Już Kochani załatwione:) Wiem że się denerwowaliście:) Telefon do Rudzi_Bianki zdobyłem od Kochanych Cioteczek z Kielc:) Prześlę go Temidzie na PW:) Rudzia wraca z wyjazdu samochodem i będzie ok północy, zajrzy od razu na Dogo bo mówiłem że ma wiadomości od nas o Frodo. Pomówiłem z Rudzią - chętnie zrobi wizytę nawet jutro:) Trzymam kciuki okropnie:):) Oceany wdzięczności Wojtuś....i dalej trzymamy łapki ..... Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 wojtuś napisał(a):Już Kochani załatwione:) Wiem że się denerwowaliście:) Telefon do Rudzi_Bianki zdobyłem od Kochanych Cioteczek z Kielc:) Prześlę go Temidzie na PW:) Rudzia wraca z wyjazdu samochodem i będzie ok północy, zajrzy od razu na Dogo bo mówiłem że ma wiadomości od nas o Frodo. Pomówiłem z Rudzią - chętnie zrobi wizytę nawet jutro:) Trzymam kciuki okropnie:):) Oj, to mocno kciuki zaciśnięte :D :D :D Quote
AMIGA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 I ja mocno ściskam kciuki, aby to był TEN domek i aby Frodo zawinął wreszcie do swojej przystani Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To trzymam kciuki dalej. Edit __Lara napisał(a):Cajus, zmniejsz podpis, bo jak to mod zobaczy... Kiedyś trzeba podpaść. :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Trzymam kciuki za domek dla Froda ! Oby się udało... Quote
Daga&Maks Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 oby to był TEN dom :) Kciuki mocno zaciśnięte Quote
Tola^^ Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Coś się szykuje oby to był właśnie ten moment na który wszyscy czekamy!!!! :multi: Quote
Nikita89 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Frodziu pokaż się z jak najlepszej strony :) potrafisz oj potrafisz na pewno <trzyma kciuki> Quote
lika1771 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Piesku moze w koncu bedziesz miał swoich ludzi trzymam mocno kciuki Quote
andegawenka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 __Lara napisał(a):Cajus, zmniejsz podpis, bo jak to mod zobaczy... skopiowany apel na czerwono Wojtusia sprowadził:lol::lol: Quote
wojtuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Poczekajmy na Temidę, wczoraj jeszcze rozmawialiśmy i miała dzisiaj kontaktować się z Rudzią:) Quote
obraczus87 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 3 dni mnie nie było i takie wieści. Trzymam w takim razie bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 obraczus87 napisał(a):3 dni mnie nie było i takie wieści. Trzymam w takim razie bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: im wiecej tym lepiej, bo my tu oddech mamy wstrzymany:nerwy: Quote
Recommended Posts