andegawenka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Skopiowałam apel, ale jesli masz na bank to odwołam:lol: Quote
missieek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 w sprawie wizyty mozecie napisac tez do Ada-jeje pod myslenicami jest hotel dla psow z ktorego ona korzysta moze ktos z hotelu moglby pomoc Quote
wojtuś Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Temido Witam i Was Wszystkich:) Spróbuje cos zaradzić, poprosić kogoś kto ma samochód, gdyby nikt sie nie znalazł to pojadę. Z Myślenic jest też Rudzia_Bianka, czy ma może ktoś tel. do niej? Trzymam kciuki i pozostaję u Frodo:) Quote
Temida Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Dobrze, że jesteś. Słyszałam z bardzo wiarygodnego źródła, że na Ciebie zawsze można liczyć. Do Rudzi Bianki napisałam. Jakbyś mógł coś zaradzić będę bardzo wdzięczna, bo bardzo mi zależy. Quote
wojtuś Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dałem też info na wątku zbiorczym krakowskim - uprzedziła mnie już karusiap, Próbuję dalej dotrzeć do tel Bianki:) Quote
Temida Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Próbuj proszę, bardzo mi zależy i ślicznie Ci dziękuję za pomoc. Quote
andegawenka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ilon_n napisał(a):z niecierpliwością wypatruję co u Froda .. ...paznokci ubywa....;):lol: Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Temida napisał(a):Mnie też, czekam aż ktoś się zlituje :) Nie mozecie nikogo znalezc do tej wizyty ???????// Quote
andegawenka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 wojtuś napisał(a):Temido Witam i Was Wszystkich:) Spróbuje cos zaradzić, poprosić kogoś kto ma samochód, gdyby nikt sie nie znalazł to pojadę. Z Myślenic jest też Rudzia_Bianka, czy ma może ktoś tel. do niej? Trzymam kciuki i pozostaję u Frodo:) Wojtuś może coś zaradzi...poczekamy...:loveu: Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Cajus JB napisał(a):Powodzenia Temido. Uciekam na kilka godzin. Cajus, zmniejsz podpis, bo jak to mod zobaczy... Quote
Temida Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Szarotka może ktoś się zlituje, rozmawiałam z bardzo energicznymi osobami. Domek mi się bardzo podoba. Pan by w sobotę przyjechał po niego. Musimy znaleźć kogoś do tego czasu. Quote
anawa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tu jest tyle osób z Krakowa i okolic............. Zwracaliście się do nich? Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 anawa napisał(a):Tu jest tyle osób z Krakowa i okolic............. Zwracaliście się do nich? majku33 tez jest z Krakowa i Biafra i Asiur ....... Quote
Recommended Posts