Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=2]Podnoszę Frodzia[SIZE=2]ka[SIZE=2]

[SIZE=2]a przy okazji podaję dalej - tamtejsze psy i koty pilnie potrzebują ratunku::

PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!!
85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy!
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy

DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie???

Posted

Anetko nawet połowy.
Przepraszam czy potrafi ktoś robić takie filmiki ze zdjęć z jakąś wzruszającą muzyczką, bo ja zrobiłam ale nie wchodzi mi na you tube.

Odwiedziłam dzisiaj Frodzia i zawiozłam smaczne jedzonko. Hasał sobie szczęśliwie z Misią i Bosem Marka po ogrodzie. To jest chodząca RADOŚĆ i taki pies rodzinny. Cóż mogę więcej powiedzieć IDEAŁ.

Posted

no normalnie nie wierzę... :( ani połowy telefonu? nic? :(
Też i się wydaje, że Frodo to jeden z najbardziej adopcyjnych psów na dogo i skoro on nie może znaleźć domu... to już nic nie rozumiem...