TERESA BORCZ Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 cierpliwości kochani, nie może mieć takiego pecha, ja miałam telefony w okresie ok 4, 5 dni, Quote
Temida Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Pani Teresko z Panią to ja zawsze jestem spokojna :) Quote
ilon_n Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [SIZE=2]Podnoszę Frodzia[SIZE=2]ka[SIZE=2] [SIZE=2]a przy okazji podaję dalej - tamtejsze psy i koty pilnie potrzebują ratunku:: ________________________________________________________ PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy... http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587 [FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!! 85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy! [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie??? Quote
Cajus JB Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dzień dobry Frodo. Może dziś znajdzie się dla Ciebie domek. Quote
Kar0la Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nadal nikt się nie zakochał w przystojniaku? Gdzie Ci ludzie mają oczy... Quote
ilon_n Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Frodo, witaj śliczny chłopczyku .. dalej wypatrujemy Twój domek .. Quote
anett Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kurcze i dalej nic??:shake: Temida nie było ani jednego telefonu? Quote
Temida Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Anetko nawet połowy. Przepraszam czy potrafi ktoś robić takie filmiki ze zdjęć z jakąś wzruszającą muzyczką, bo ja zrobiłam ale nie wchodzi mi na you tube. Odwiedziłam dzisiaj Frodzia i zawiozłam smaczne jedzonko. Hasał sobie szczęśliwie z Misią i Bosem Marka po ogrodzie. To jest chodząca RADOŚĆ i taki pies rodzinny. Cóż mogę więcej powiedzieć IDEAŁ. Quote
beataczl Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 szukamy idealnego domku dla idealnego piesia. Quote
andegawenka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nie mogę tego zrozumieć, jeden z najpiękniejszych i najfajniejszych psów jakie tu oglądam i zupełnie nikt się nie zakochał:shake: Quote
Temida Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Ja też nie rozumiem. Wydałam już ponad 40 zwierząt i psy mniej adopcyjne szybciej znajdowały super domki. Quote
papryka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Witaj slodziaku zaniedbalam cie ostatnio troszke!!!!!!!!! Gdzie ten twoj domek????????? wierze ze w koncu ktos Cie wypatrzy!!!!!!!!! Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 no normalnie nie wierzę... :( ani połowy telefonu? nic? :( Też i się wydaje, że Frodo to jeden z najbardziej adopcyjnych psów na dogo i skoro on nie może znaleźć domu... to już nic nie rozumiem... Quote
Recommended Posts