Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie, w ogłoszeniach ktoś go wypatrzy, a po artykule też by poszedł, ale co ja jeszcze mogę. Napisałam takie wzruszające wiadomości, oczywiście nie bez pokrycia interesów, bo interwencji mam dużo, więc prasa też by skorzystała.

Posted

Frodziku piekny cudnys! oj domeczki sie powinny starac o takie psiatko cudowne! pozdrawiam cioteczki Frodzikowe:loveu::loveu::loveu::loveu::painting::thumbs::Dog_run:

Posted

trzeba zainwestować , jak Frodzia ktoś zauważy i zaadoptuje, to na hotel nie będziemy zbierać- tylko dług się spłaci ( bazarkami choćby), a kosztów więcej nie będzie. Ja bym zaryzykowała. Zresztą można zobaczyć jaki będzie odzew po wtorku. Albo od razu dać tylko na piątek ( nakład w ilości 70 000). Ktoś napisał, że miał z 50 telefonów i przebierał w domkach.

Posted

Beatko masz rację. Bez ogłoszeń nie ma domku, a bez ogłoszeń ja jestem uziemiona pod względem finansowym. Dzisiaj poproszę p. Tereskę o pomoc i myślę, że coś razem zdecydujemy.

Posted

To jest chłopak całkowicie gotowy do adopcji- nie można się do NICZEGO przyczepic , a nie taki piesek z którym trzeba jeszcze pracować czy sprawdzać go ( jak z reguły inne na dogo). Czy Frodo potrzebuje jeszcze opieki weta , bierze jakieś leki?

Posted

beataczl napisał(a):
trzeba zainwestować , jak Frodzia ktoś zauważy i zaadoptuje, to na hotel nie będziemy zbierać- tylko dług się spłaci ( bazarkami choćby), a kosztów więcej nie będzie. Ja bym zaryzykowała. Zresztą można zobaczyć jaki będzie odzew po wtorku. Albo od razu dać tylko na piątek ( nakład w ilości 70 000). Ktoś napisał, że miał z 50 telefonów i przebierał w domkach.

Ja daję ogłoszenia psiaków do DZ niestety ostatnio kompletna cisza - nawet w przypadku młodych i naprawdę fajnych psiaków..:shake: Ostatnie dwa tygodnie to ZERO telefonów... Z 50 telefonów faktycznie było w sprawie ONki, potem coraz gorzej... ale wiem, że p. Teresa miała też fajne domki ostatnio dla jamniczka z DZ.
Obiecałam, że wyślę ogłoszenie Froda do DZ w tym tygodniu więc mogę go wysłać na wtorek. Znalazłam jeszcze w porównywalnej cenie (niecałe 40zł) ogłoszenia w Echo Miasta ale wysyłam pierwsze dopiero na ten tydzień więc zobaczymy co z odzewem...