Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Relacja z dzisiejszych odwiedzin u Frodusia. Ale był dzisiaj rozszalały, aż trudno go było utrzymać w bezruchu. Dlatego proszę patrzeć na psa nie na mnie, bo po ostatnich dniach nie wyglądam za specjalnie :) Zobaczcie jaki on jest słodziutki. Jeśli chodzi o finanse to w tej chwili brak ok. 230zł.

Posted

obraczus87 napisał(a):
KOCHANI,

jesteśmy na minusie 230zł... pomóżmy utrzymać FRODUSIA pieknego w Hoteliku!!!!!!!!!!!

pamietajcie o mojej deklaracji 20 zl pod koniec m-aca- niewiele ale zawsze cos:/

Posted

obraczus87 napisał(a):
KOCHANI,

jesteśmy na minusie 230zł... pomóżmy utrzymać FRODUSIA pieknego w Hoteliku!!!!!!!!!!!

Jestem! Na razie mogę tylko podnosić pięknego Frodo :( ,ale zapamiętam,że psiak potrzebuje pomocy.Może coś wyskrobię w maju.

Posted

obraczus87 napisał(a):
FRODO jest na minusie... jesli nie bedzie pieniazkow, psiak wroci do schroniska :(

Strasznie mi przykro, ale ja juz nic nie moge. Posypaly sie nam podhalany i sami juz nie mamy ich gdzie dawac. :(:(

Posted

W okolicy nie ma nic tańszego niestety i nie ma w granicach 100 km. Moim zdaniem znalezienie mu domu to kwestia ogłoszeń w gazetach lub artykułu choćby małego. Ja już chyba napisałam wszędzie gdzie mogłam, ale jak już mówiłam nikt się nie odezwał. W tym tygodniu musi wyjść jakieś ogłoszenie, a ja czekam na jeszcze jedną wiadomość od fajnej dziennikarki.

Posted

Karolinko jeśli chodzi o stosunek do psów to super. Chce się bawić. Zresztą teraz cały czas biega z małą Misią i Bosem Marka po ogrodzie i świetnie się dogadują. Jeśli chodzi o kota to raczej będzie ciężko. Chyba, że poproszę kogoś z pacjentów, ale wydaje mi się, że kota to on będzie chciał zalizać jak wszystkich. Jeśli chodzi o dzieci to nie ma problemu. Były już tam osoby z dzieciakami i bardzo chciał się bawić. Ogłoszeń ma trochę. Ja dzisiaj zrobiłam allegro, ale trzeba już poodnawiać.
Tu na zdjęciach z Bosem.