Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znam jednego Froda.Czesto pod nieobecnosć jego pani ,jest pod moją opieką .To cudowny piesio,bardzo posłuszny.Wierze,ze wszystkie Frody sa takie kochane. Pakuj sie na góre,niech Cie widzą.:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za WPŁATY :)

Obraczuś87 20zł.
Ra_Dunia 25zł.

Dziękuję Wam bardzo serdecznie.
Skontaktowałam się już w sprawie ogłoszeń. Juro postaram się zajrzeć do Froda z aparatem. Po chwilach apatii uznałam, że zwierzęta są ważniejsze niż wszystko inne i należy o nie walczyć dopóki się żyje, więc będę walczyć pomimo, iż na morzu walki wysokie fale przeszkód. Ta postawa to w dużym stopniu dzięki WAM.

Posted

Będę jutro i się dowiem dokładnie.
Dziękuję Wam za to, że jesteście WSZYSCY. Wiele zwierzęcych spraw już za mną, wiele w trakcie i mam nadzieję, że wiele przede mną. Potrzeba jednak wiele siły do walki z przeciwnościami losu. Źródłem mojej siły są szczęśliwe oczy zwierzą, którym mogłam w jakikolwiek sposób pomóc, zdjęcia które dostaję z domów adopcyjnych, psy i koty wracające do zdrowia po wyciągnięciu z piekielnych czeluści ludzkiego okrucieństwa. Jest jeszcze jedna ważna sprawa wsparcie prawdziwych Przyjaciół, którzy są z nami na dobre i na złe.

Posted

Wy i zwierzaki nie dacie mi się poddać, choć nie ukrywam było blisko. Jednak przemyślałam sprawę i trzeba walczyć o to co się kocha, a ja kocham wszystkie czworonogi i nic i przede wszystkim nikt nie jest w stanie tego zmienić.

Dziękuję Wam wszystkim za ten promyczek nadziei, a szczególnie Papryce, która jest naprawdę wyjątkową osobą.
Warto żyć dla takich przyjaciół.