Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tej chwili Froduś potrzebuje funduszy na hotel, z czym dzięki Waszej pomocy nie jest źle. Jednak zbyt długi okres trzymania psa w hotelu nie wchodzi w grę. Koszty są duże, a niestety potrzeb zwierzaków wiele i to w gorszych sytuacjach. Hotel nie jest naszym celem statutowym, tak jak sterylizacja, czy ratowanie życia. Były już przypadki, że piesek czekał na nowy dom w boksie schroniskowym, ale w tym przypadku nie jestem sobie tego w stanie wyobrazić. Największą potrzebą na tą chwilę w mojej opini są ogłoszenia. Osobiście skontaktowałam się z prasą i TV w Radomsku, ale do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi. Niestety, zwierzaki to mało popularny temat w tym mieście pomimo wielu moich starań. Skontaktowałam się z miesieęcznikiem Mój Pies i czekam na odpowiedź. Powie Wam, że łatwiej z gazetami ogólnopolskimi, niż z tymi lokalnymi. Gdyby Frodo był kotem to nie byłoby problemu, bo piszę artykuły do Kocich Spraw i z ogromnymi sukcesami adopcyjnymi. Tak jak mówię ja jestem w stanie podziałać w sprawie Froda i tych zwierzakó, które na co dzień spotykam na interwencjach, ale braku zainteresowania nie przezwyciężę.

Posted

Frodo jest prześliczny, aż dziwne, że jeszcze nie znalazł chętnego domu..
Jego allegro wygasa jutro. Trzeba je odnowić i może przydałoby się wyróżnić.

Posted

Dzisiaj ukazało się jakieś ogłoszenie w prasie lokalnej, ale dzwoniła tylko jedna Pani zapytać, czy to nie jej sunia, która zaginęła 2 lata temu. Alllegro wyróżnione by się przydało. Ja zwykłe to odnowię jutro.

Posted

Jestem na zaprosznie,ale narazie jestem bez grosza. Bede Frodusia podrzucac i myśleć ,jak mu parę groszy dołozyć.Trzymaj sie bracie psie!!!!