mari23 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 anawa napisał(a):Witam, jeszcze dziś wpłacę 20 zł...... :) ja właśnie przed chwilką taki sam przelew zrobiłam... może po wypłacie jeszcze coś dorzucę biedakowi...:loveu: Quote
anawa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 anawa napisał(a):Witam, jeszcze dziś wpłacę 20 zł...... :) Wpłaciłam. Trzymaj się, Frodo. Jesteś taki piękny - na pewno znajdziesz swój domek :) Quote
Temida Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dziękuję bardzo. Zachęcam też do wklejania banerka z pierwszego postu. Quote
Temida Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dziękuję pięknie w imieniu Frodusia WSZYSTKIM, którzy pomagają temu niezwykłemu stworzeniu. Jutro się do niego wybieram z aparatem. Quote
Tora&Faro Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zapisuję sobie wątek...w wolnej chwili zajrzę na dłużej:) Quote
Dada M Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Przybywam na zaproszenie. Fajny psiak. W wolnej chwili przejrzę wątek dokładniej. Quote
LILUtosi Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No to się zapisuję. Na razie finanse niestety leżą przykro mi ale nie mogę pomóc w tej kwestii. Quote
anawa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Temida napisał(a):Dziękuję bardzo. Zachęcam też do wklejania banerka z pierwszego postu. Próbowałam............nie mieści mi się.......... Quote
Temida Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Byłam u Frodusia, zawiozłam jedzonko i zjadł ze smakiem całą miseczkę. Rozmawiałam z p. Markiem, wetem u którego jest na hotelu i sam stwierdził, że to pies ideał. Zdrowy, młody, łagodny, przyjacielski, niewybredny w jedzeniu, tolerujący inne zwierzaki, grzeczny, nie za duży nie za mały, a do tego bardzo ładny. Quote
Temida Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Bardzo dziękuję. Ja też mam parę rzeczy to będziemy działać. Quote
andegawenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Temida napisał(a):Byłam u Frodusia, zawiozłam jedzonko i zjadł ze smakiem całą miseczkę. Rozmawiałam z p. Markiem, wetem u którego jest na hotelu i sam stwierdził, że to pies ideał. Zdrowy, młody, łagodny, przyjacielski, niewybredny w jedzeniu, tolerujący inne zwierzaki, grzeczny, nie za duży nie za mały, a do tego bardzo ładny. ...tylko Domek potrzebny dla takiego fajnego chłopaka:glaszcze: Quote
Temida Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Bardzo potrzebne są ogłoszenia w mediach. Jeśli ktoś może będę wdzięczna. Osobiście kontaktowałam się z gazetami w Radomsku, niestety żadnej tematyka zwierząt nie zainteresowała, pomimo woli stałej współpracy nikt się nie odezwał. Zaczynam się serio denerwować, ponieważ Frodo pod koniec maja będzie musiał prawdopodobnie trafić do schroniska. Ze swojej strony będę robić co będę mogła, aby tak się nie stało, ale ta bezsilność jest dobijająca. Quote
Recommended Posts