Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

Posted

Super że suinia się znalazła - ja nadal jezdziałam po Wołominie i się za nią oglądałam.
Wiecie co? ja wierze że w życiu zawsze dzieje się coś po to żeby później wydarzyło się co lepszego. Chyba tak miał być - ucieczka Lady - przez to teraz mam nadzieję że w końcu znajdzie dom w którym stanie się członkiem rodziny a nie tylko stróżem.

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Ania ja tez mam taka nadzieje...to zdrowy, mlody, piekny pies...do tego karny...szybko sie uczy...trzeba mu poswiecic tylko czas i miec checi zeby sie nim zajac i uczyc...ona jest jeszcze mlodziutka i szalona jak szczeniak...

Posted

Oj Kinia, przecież to nie wina Maćka.

Tripti pieniążki i tak będzie trzeba zacząć zbierać, bo trzeba opłacić te fiprexy, odrobaczenia i zakupić karme.

Ja byłam wyłaczona z neta przez dwa dni. Tekst do ogloszeń już mam, ale poczekamy aż Lady uszko ciut sie zagoi i zobaczymy jak to wygląda.

Posted

saJo nie odezwała się jeszcze, ale jak coś to już do niej napisałam kilka dni temu, zaczekam jeszcze i w allegro chyba był do niej numer, to zadzwonie.

Posted

Lady juz ladnie sygnalizuje ze chce siusiu. Dzi np o 1 w nocy sobie przypomniala i probowala obudzic tz lizac go namietnie. Niestety on nie wiedzial o co jej chodzi i jak sie juz przebudzil to panienka kucnela:)

Posted

ja też dorzucę się do karmy, 20 zł, niewiele ale złotóweczka do złotóweczki i troszkę się uzbiera. Marta - Twoje konto?

Kinia1984 będziecie w domku w weekend? może jakiś wspólny spacerek z psiakami? tak bym chciała Lady jeszcze raz zobaczyć:)

Posted

tripti napisał(a):
ja też dorzucę się do karmy, 20 zł, niewiele ale złotóweczka do złotóweczki i troszkę się uzbiera. Marta - Twoje konto?

Kinia1984 będziecie w domku w weekend? może jakiś wspólny spacerek z psiakami? tak bym chciała Lady jeszcze raz zobaczyć:)

Dzieki Kochana :* tak tak, na moje :)

Posted

przelew zrobiony. Kinia to postaram się w niedzielę być w tych rejonach, to zobaczysz sobowtóra Lady, nieco mniejszego, ale bardzo podobnego:) a i jeszcze miniaturkę rodezjana w skali 1:20:)