martyna. Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Princess_York napisał(a):Wybiera się ktoś ? :lol:;) Ja :cool3: Quote
Princess_York Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 To fajnie ;) . A mam pytanie , skoro jest żałoba to nie wycofają wystawy ? . Bo Nowy Dwór Mazowiecki odwołali .. Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wystawa odwołana z racji tego, że w sobotę pogrzeb. Quote
Princess_York Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 *kleo* napisał(a):Wystawa odwołana z racji tego, że w sobotę pogrzeb. A przeniosą ją na kiedy indziej ? Czy dopiero na następny rok ? . I może wiesz czy w niedziele Inowrocław też odwołują ? :lol: Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Princess_York napisał(a):A przeniosą ją na kiedy indziej ? Czy dopiero na następny rok ? . I może wiesz czy w niedziele Inowrocław też odwołują ? :lol: Ponoć ma być przeniesiona, ale oficjalnych informacji żadnych nie mam, a nie chcę plotek siać. Na temat Inowrocławia nic nie wiem. EDIT: WYSTAWA PRZENIESIONA NA 22 MAJA. Quote
Princess_York Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 www.zkwp-grudziadz.dziusiox.pl/Grudziadz_wykaz_psow.pdf wykaz psów zgłoszonych na wystawe :cool3: Quote
Andzia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wiesław Boryczko sędzia kalosz !!! ocenianie za biurka szok ! Quote
Princess_York Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 No troche dziwnie oceniał :evil_lol: ,nawet troche bardzo dziwnie ... Na lokatach stanęły same wielkie ,rzucające się psy ... I jeszcze robił zdjęcia zza stolika :diabloti: Quote
Recommended Posts