ms_arwi Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ale asty nie sa tam znienawidzone, wiec nie skrzywdza go. Bedzie mial rowne szanse, nie bedzie traktowany jako pies morderca. Quote
Molli Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie wiem kiedy Bruno trafił do schronu, ale wczoraj był umówiony na kastracje - mam nadzieję że udało się go wykastrować ... Quote
Weronia Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Niestety Bruno trafił do schroniska. Teraz jest na kwarantannie. Pani - opiekunka Bruna - niestety nie dała rady się nim dalej zajmować:( Miałam dużo zapytań o niego, ale niestety nikt konkretny... (przy okazji dzięki jeszcze raz za ogłoszenia! ) Myślę, że w grę wchodzi dom bez małych dzieci, on jest za silny. Quote
Weronia Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dostałam info, że Bruno znalazł dom z Poznaniu. Adopcję przeprowadzało schronisko. Quote
dineh Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 mam nadzieje że Bruno w końcu znalazł kochający domek Quote
pinkmoon Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Czy jest możliwość, żebyście dostały ze schroniska nowy adres i zrobiły wizytę poadopcyjną? Quote
Weronia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 pinkmoon napisał(a):Czy jest możliwość, żebyście dostały ze schroniska nowy adres i zrobiły wizytę poadopcyjną? Chciałabym, żeby była taka możliwość, ale obawiam się, że raczej nie dostaniemy adresu:/ Quote
Weronia Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Mam dobre wieści, Pani, która opiekowała się Brunem jakimś cudem nawiązała kontakt przez kogoś z rodziny z nowymi właścicielami piesa:) Podobno wszystko jest ok, Bruno mieszka daleko za Poznaniem (pamiętałam miejscowość.. ale zapomniałam:/) Na początku sprawiał trochę problemów, jednak nowi ludzie dali radę.. Jak tylko dowiem się czegoś więcej, dam znać! Quote
Recommended Posts