malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 emdziolek napisał(a):Oj ale biduś. A gdzie on dokładniej jest? Diabołek jest w Boguszycach koło Rawy Mazowieckiej migdalena napisał(a):Poproszę nr.konta do przelewu ślę właśnie rozmawiałam z Agą z hoteliku - mały jest kochany i póki co nie sprawia problemów nawet z dzieciakiem Agi :) Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a): właśnie rozmawiałam z Agą z hoteliku - mały jest kochany i póki co nie sprawia problemów nawet z dzieciakiem Agi :) Miód na moje uszy. Pisz mi tak jeszcze! :loveu: Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Aga-33-76 napisał(a):Pozdrawiamy Koruska !!! Dziękujemy! ;) Quote
migdalena Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 mala_czarna skrzynka pełna,nie mogłam odpisać!Zdjęcia zrobię za tydzień,bo byłam i wczoraj i dzisiaj. Kojarzę oba psy. Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 migdalena napisał(a):mala_czarna skrzynka pełna,nie mogłam odpisać!Zdjęcia zrobię za tydzień,bo byłam i wczoraj i dzisiaj. Kojarzę oba psy. O rany, przepraszam! Już usuwam. Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 No to ja Wam powiem coś, co sprawi, że szczęki Wam opadną bo ja swoją dalej zbieram z podłogi :evil_lol: Aga z hoteliku i Jej Rodzina są zakochani w Korku, zawsze mieli duże psy, a tu taki mały korek wpadł jak burza i ich zawojował i Korek już ma dom :laola: haha ja chyba śnię :lol: Quote
mala_czarna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ciotka, no cieszę się jak cholera :multi::evil_lol: Waszka, ten, co ja chciałam napisać.... Kasujemy ten wątek? No bo wiesz... Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 eee usunęłam to zdjęcie pierwsze i jest git - może zostać :) czasem coś tu napiszemy co u Korasa słychać :) jedyne co mogłoby zagrozić jego pozycji w domu Agi to jakby się rozkręcił tak bardzo że zacząłby gryźć synka, ale póki co nic na to nie wskazuje :) wtedy po prostu poszukamy mu domu bez dzieci już bez płacenia za hotel Quote
mala_czarna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jak się zacznie rozkręcać to trzeba go konsekwentnie stopować. Moja Wiki np. nie lubiła dzieci, i potrafiła być naprawdę uciążliwa jak ktoś z rodziny zwalił się do nas do domu z maluchem. Quote
Elitesse Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 czytam raz, drugi, trzeci i...nie wierze !!!!! aaaaaaaaaaaa ale super !!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 mala_czarna napisał(a):Jak się zacznie rozkręcać to trzeba go konsekwentnie stopować. Moja Wiki np. nie lubiła dzieci, i potrafiła być naprawdę uciążliwa jak ktoś z rodziny zwalił się do nas do domu z maluchem. oni sobie nie z takimi "agresorami" radzą w hotelu więc nie mam obaw :) Elitesse napisał(a):czytam raz, drugi, trzeci i...nie wierze !!!!! aaaaaaaaaaaa ale super !!!!!!!!!!!!! hahaha ja też nie mogę w to uwierzyć :lol: Quote
mala_czarna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Elitesse napisał(a):czytam raz, drugi, trzeci i...nie wierze !!!!! aaaaaaaaaaaa ale super !!!!!!!!!!!!! Szybka, sprawna akcja; kryptonim pieprz i sól :) Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Koreczkowy Agresor właśnie niańczy 5 tygodniowe szczeniaczki :lol: Quote
mala_czarna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 malawaszka napisał(a):Koreczkowy Agresor właśnie niańczy 5 tygodniowe szczeniaczki :lol: Matko święta, jaki troskliwy facet z niego :) Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Aga go wyobracała na wszystkie strony, żeby sprawdzić tą jego agresję - nawet dzieciak może mu w misce z żarciem grzebać - ani jednego warknięcia nie było :) Skarbeczek kochaniutki taki!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 no ja też prosiłam więc myślę, że będa Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 jemu możemy jeszcze pomóc - zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/182169-DiaboA-ek-czy-AnioA-ek-Sznaucerek-czy-dostanie-OstatniAE-SzansAE-SZUKA-DT?p=14326374 Quote
weszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Niesamowita historia!!! Cudownie! Chłopaku nie brykaj tam zanadto żebyś nie musiał zbierać betów ;) Quote
Figu Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dziewczyny, smyczka mi została korkowa - komu, komu :) Quote
mala_czarna Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Figu napisał(a):Dziewczyny, smyczka mi została korkowa - komu, komu :) Smyczkę mogę odebrać, tylko jeszcze nie wiem kiedy. Na 100% jeszcze się przyda ;) Quote
AMIGA Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 :multi::multi:Takie wieści pozwalają na przełknięcie smutnych, dobijających i załamujących historii Quote
Aga-33-76 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie no, rewelacyjnie !!!! Bardzo się cieszę !!! :) Quote
Recommended Posts