Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emdziolek napisał(a):
Oj ale biduś.
A gdzie on dokładniej jest?

Diabołek jest w Boguszycach koło Rawy Mazowieckiej

migdalena napisał(a):
Poproszę nr.konta do przelewu

ślę

właśnie rozmawiałam z Agą z hoteliku - mały jest kochany i póki co nie sprawia problemów nawet z dzieciakiem Agi :)

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):

właśnie rozmawiałam z Agą z hoteliku - mały jest kochany i póki co nie sprawia problemów nawet z dzieciakiem Agi :)

Miód na moje uszy. Pisz mi tak jeszcze! :loveu:

Posted

No to ja Wam powiem coś, co sprawi, że szczęki Wam opadną bo ja swoją dalej zbieram z podłogi :evil_lol:

Aga z hoteliku i Jej Rodzina są zakochani w Korku, zawsze mieli duże psy, a tu taki mały korek wpadł jak burza i ich zawojował i Korek już ma dom :laola: haha ja chyba śnię :lol:

Posted

eee usunęłam to zdjęcie pierwsze i jest git - może zostać :) czasem coś tu napiszemy co u Korasa słychać :) jedyne co mogłoby zagrozić jego pozycji w domu Agi to jakby się rozkręcił tak bardzo że zacząłby gryźć synka, ale póki co nic na to nie wskazuje :) wtedy po prostu poszukamy mu domu bez dzieci już bez płacenia za hotel

Posted

Jak się zacznie rozkręcać to trzeba go konsekwentnie stopować. Moja Wiki np. nie lubiła dzieci, i potrafiła być naprawdę uciążliwa jak ktoś z rodziny zwalił się do nas do domu z maluchem.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jak się zacznie rozkręcać to trzeba go konsekwentnie stopować. Moja Wiki np. nie lubiła dzieci, i potrafiła być naprawdę uciążliwa jak ktoś z rodziny zwalił się do nas do domu z maluchem.

oni sobie nie z takimi "agresorami" radzą w hotelu więc nie mam obaw :)

Elitesse napisał(a):
czytam raz, drugi, trzeci i...nie wierze !!!!!

aaaaaaaaaaaa ale super !!!!!!!!!!!!!

hahaha ja też nie mogę w to uwierzyć :lol:

Posted

Aga go wyobracała na wszystkie strony, żeby sprawdzić tą jego agresję - nawet dzieciak może mu w misce z żarciem grzebać - ani jednego warknięcia nie było :) Skarbeczek kochaniutki taki!!!!!!