malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Dobranoc kochaniutki śpiący w ciepełku Koreczku :calus: Quote
Bliss Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jakby co to dam cós na bazarek - proszę o kontakto jeśli potrzeba :)) najlepiej priw bo mało zaglądam a powiadomienia nie dochodzą :(( moje gg podam malawaszce na priv bo ją już dręczę zawsze i jakoś mi tak zostało - mam nadzieję że nie dostanę po uszach ;) Quote
migdalena Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja coś dorzucę jednorazowo,bo "moj" ma połowę deklaracji.Chłopaki wyjechały jednego dnia,ale tylko sznaucuś ma szansę na domek:-( Czy wiecie,że mały zgadza się z kotami?Był dłuższy czas na kociarni i było ok. Kastracja była na 100% w schronisku. Acha,słoma w kontenerkach przy biurze musi być,bo ten wycinek schroniska ma być wizytówką. Kto się zagłebi w dalsze rejony...:shake: Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 O kurka wodna :D Z kotami to on ponoć jest za pan brat. Nie wiem na ile to żart, a na ile szczera prawda, ale pracownik schronu nawet proponował mi przyprowadzenie kota celem konfrontacji. Tylko, że ja nie chciałam, bo kota nie mam... Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 mala_czarna napisał(a):O kurka wodna :D Z kotami to on ponoć jest za pan brat. Nie wiem na ile to żart, a na ile szczera prawda, ale pracownik schronu nawet proponował mi przyprowadzenie kota celem konfrontacji. Tylko, że ja nie chciałam, bo kota nie mam... wolał przyprowadzić kota niż wyjmować psa z transportera - haha to był taki wybieg żeby mieć zajęte ręce :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ciekawe jak nocka minęła. Mam nadzieję, że nikogo nie zagryzł :D Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 nooo o ile przeżyła Figu to już są w drodze :lol: Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a):nooo o ile przeżyła Figu to już są w drodze :lol: Koniecznie trzeba duuuużo fotek póxniej, bo ja się w nim zakochałam :loveu: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 No i Koreczek już opuścił Figu i jest z TZtem Agi i będą jechać do hoteliku :) Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jak to dobrze, że nikogo nie pogryzł :cool3: Fotki jakieś będą dzisiaj? No i tak w ogóle, podróż mam nadzieję spokojnie minęła? Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 podróż spokojna, Korek spał, jest psiakiem kochanym, oszczędził wszystkich i postanowił darować im życie :lol: czy będą fotki nie wiem, jedyne co to SPa u Figu bardzo mu sie podobało i nie chciał wyjeżdżać :lol: Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Chyba jakaś głupia jestem, bo mnie się znowu łezka w oku zakręciła :( Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 bo to jest cudowne wydarzenie, że kolejny okruszek opuścił piekło i już my się postaramy o to, żeby nigdy w zyciu już źle nie miał :) Quote
Aga-33-76 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Korek jesteś zaj...sty :lol: Ciotki kocham Was :loveu: Quote
emdziolek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny na go moge wziać na bezpłatny DT , po co płacić za hotelik.... Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 bo już jest na śląsku... a transport do Poznania to pewnie koszt taki jak miesiąc hotelu, ale jak nie masz nic na DT to zaraz znajdziemy :) Quote
emdziolek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Gdzieś czytałam że macie jeszcze szczeniaka 2,5 miesiecznego który DT szuka..? Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='emdziolek']Gdzieś czytałam że macie jeszcze szczeniaka 2,5 miesiecznego który DT szuka..? dzidzia już też ma DT, ale nie ma DT Diabołek - kochany sznupek z Ostatniej Szansy dla którego też szukam czegoś dobrego bo zasługuje - to kochany i wdzięczny piesek: Quote
emdziolek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Oj ale biduś. A gdzie on dokładniej jest? Quote
Recommended Posts