Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby co to dam cós na bazarek - proszę o kontakto jeśli potrzeba :)) najlepiej priw bo mało zaglądam a powiadomienia nie dochodzą :(( moje gg podam malawaszce na priv bo ją już dręczę zawsze i jakoś mi tak zostało - mam nadzieję że nie dostanę po uszach ;)

Posted

Ja coś dorzucę jednorazowo,bo "moj" ma połowę deklaracji.Chłopaki wyjechały jednego dnia,ale tylko sznaucuś ma szansę na domek:-(
Czy wiecie,że mały zgadza się z kotami?Był dłuższy czas na kociarni i było ok.
Kastracja była na 100% w schronisku.
Acha,słoma w kontenerkach przy biurze musi być,bo ten wycinek schroniska ma być wizytówką.
Kto się zagłebi w dalsze rejony...:shake:

Posted

O kurka wodna :D Z kotami to on ponoć jest za pan brat. Nie wiem na ile to żart, a na ile szczera prawda, ale pracownik schronu nawet proponował mi przyprowadzenie kota celem konfrontacji. Tylko, że ja nie chciałam, bo kota nie mam...

Posted

mala_czarna napisał(a):
O kurka wodna :D Z kotami to on ponoć jest za pan brat. Nie wiem na ile to żart, a na ile szczera prawda, ale pracownik schronu nawet proponował mi przyprowadzenie kota celem konfrontacji. Tylko, że ja nie chciałam, bo kota nie mam...

wolał przyprowadzić kota niż wyjmować psa z transportera - haha to był taki wybieg żeby mieć zajęte ręce :evil_lol:

Posted

podróż spokojna, Korek spał, jest psiakiem kochanym, oszczędził wszystkich i postanowił darować im życie :lol: czy będą fotki nie wiem, jedyne co to SPa u Figu bardzo mu sie podobało i nie chciał wyjeżdżać :lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Gdzieś czytałam że macie jeszcze szczeniaka 2,5 miesiecznego który DT szuka..?

dzidzia już też ma DT, ale nie ma DT Diabołek - kochany sznupek z Ostatniej Szansy dla którego też szukam czegoś dobrego bo zasługuje - to kochany i wdzięczny piesek: