malawaszka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziś opuścił schronisko w którym mieszkał w transporterze i był opisywany jako charakterny pies ew. agresor :-o pracownik bał się go wyciągnąć :mdleje: mala_czarna :Rose: jako Kobieta Terminator otworzyła transporter i z narażeniem życia wypuściła tego psa mordercę :diabloti: jakież bylo zdziwienie wszystkich jak chłopak zamiast rzucić jej się do gardła... wywalił się na plecki :loveu: Maluch jutro przyjeżdża z figu :Rose: do hoteliku u Agi_Czarkowianki koło Tarnowskich Gór, koszt hoteliku 13 zł/dobę Proszę o wsparcie! Ten maluch nie mógł tam zostać bez szans na spacer, bez szans na adopcję bo "reklamowany" jako charakterny i pokazujący zęby... jest chudziusieńki - właśnie mi figu napisała smsa, że wcina puszkę animondy jakby to był jego pierwszy posiłek w tym roku :( fotki niżej mam jeszcze jedno zdjęcie od malej_czarnej ale nie mam jak zrzucić z telefonu bo mi Drops zeżarł kabel :lol: Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 ROZLICZENIA: wpływy 15 zł z bazarku Elitesse który był na kastracje Dropsa, ale zostało 112 zł z mojego bazarku 60 zł Irvier's 20 zł migdalena SUMA WPŁYWÓW: 207 zł wydatki: SALDO na dzień 18.03.2010: 207 zł - pieniążki Koreczkowi już niepotrzebne więc dostaje je Diabołek: http://www.dogomania.pl/threads/182169-DiaboA-ek-czy-AnioA-ek-Sznaucerek-czy-dostanie-OstatniAE-SzansAE-SZUKA-DT Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Proszę fotki agresora. Słodki, posłuszny, zachowuje się jak szczeniak. Mała uwaga w przyszłości: histeryk, boi się jak cholera zastrzyków, a dzisiaj miał. Generalnie liże, skacze, łasi się. Rewelacyjnie jeździ samochodem. Przez całą drogę podziwiał widoki. Kago - dziękuję z całego serca z odwiezienie mnie do Figu. Zawsze jesteś jak Cię poproszę.. Przedstawiam naszego agresorka: Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Kago DZIĘKUJEMY!!!!!!! :Rose: dziewczyny - czy trzeba Wam oddać kasiorę? pisać mi tu proszę ile :) Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 malawaszka napisał(a):Kago DZIĘKUJEMY!!!!!!! :Rose: dziewczyny - czy trzeba Wam oddać kasiorę? pisać mi tu proszę ile :) Nic nie oddawaj, czubku ;) Ja kupiłam tylko smyczkę, która tak pasowała do obroży mojej Froci, że sama się śmiałam póxniej :) Z jedzeniem lepiej póki co uważać. Rozmawiałam z jedną z pracowniczek, która go strzygła (notabene szalenie miła). On wtrząchnie tyle ile mu się da ;) Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 mala_czarna napisał(a):Nic nie oddawaj, czubku ;) Ja kupiłam tylko smyczkę, która tak pasowała do obroży mojej Froci, że sama się śmiałam póxniej :) Z jedzeniem lepiej póki co uważać. Rozmawiałam z jedną z pracowniczek, która go strzygła (notabene szalenie miła). On wtrząchnie tyle ile mu się da ;) ja jestem taka szczęsliwa, że uadło się go zabrać że aż mnie cośśśśś :sweetCyb::cunao: aaa powiedz jak z kastracją - nie jest nie? Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 malawaszka napisał(a):ja jestem taka szczęsliwa, że uadło się go zabrać że aż mnie cośśśśś :sweetCyb::cunao: aaa powiedz jak z kastracją - nie jest nie? Waszka, powiem Ci szczerze, że nie wiem. Pracownik mi powiedział, że kastrowany, a lekarz nic nie mówił, a ja z tego wszystkiego zapomniała spytać, bo m się ręce trzęsły. Figu ma książeczkę i um. adopc. i chyba nawet niedawno aniprazol też dostał. Burdelllo mają. Niby ma 8 lat, ale wet schroniskowy oglądał mu przy mnie ząbki. Nie ma takiej szansy, żeby ośmiolatek takie miał. Góra mu dają 5 6 lat. Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Zobaczę jak finansowo w przyszłym miesiącu stoję i postaram się coś dać. On jest cudny, przepiękny i taki kochany!!! Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 porównam ząbki z moja Luną - ona ma 8 Quote
weszka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ale się cieszę!!!! Aaaaaa :cunao:Kobitki jesteście wspaniałe :Rose: że go wyciągnęłyście z tego syfu! Kochany i śliczny psiaczek :loveu::loveu::loveu: Malawaszko tak jak pisałam na gg - hotel za pierwszy miesiąc biorę na sznaucerową skarpetkę :) Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 łiiiiii - mam nadzieję, że więcej miesięcy nie będzie trzeba :) Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To wam jeszcze dziewczyny powiem, że jak wzięłam go na spacerek żeby zobaczyć jak się chłopak na smyczy sprawuje, to jak już wracaliśmy, zaparł się i nie chciał wejść do biura.. Ech, dziamgot kochany, jak każdy miniak. Jak zajrzałam do kontenerka to mnie serce ścisnęło. Zobaczyłam moją sznupkę.. Quote
Figu Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Z niego to jest taki agresor jak ze słoniowej d.. trąba! Siedzi ze mną w biurze, powoli robi się coraz odważniejszy, przymila się, nadstawia do drapania. Mam tu tymczasowo jeszcze szczeniaka - 4 miesięcznego. Właśnie przed chwilą zabrała mu z pyska uszko wołowe i nawet nie pisnął - patrzył tylko z nieszczęśliwą miną. Jest słodki! Jedyny jego mankament - ale na szczęście usuwalny - strasznie śmierdzi.. Aha - moim zdaniem to jest kastratem - pomacałam go przed chwilą i jakoś nic nie wymacałam:oops: Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ha, jednak bezjajeczny:) No ładnie nie pachnie, fakt. Kłamać jednak nie będę. Słoma w środku naprawdę była świeża. Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Ha, jednak bezjajeczny:) No ładnie nie pachnie, fakt. Kłamać jednak nie będę. Słoma w środku naprawdę była świeża. no nie ma siły żeby czasem nie zmieniali bo to by był koniec świata :shock: super, że wykastrowany - możemy od razy domku szukac jak kilka dni poznamy chłopaka :) to co - Matka Chrzestna mala_czarna - zostawiamy KOREK???? :loveu: Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A podoba Ci się? :) Waszka, jak uważasz, że trzeba zmienić to dla mnie ok - decyzja należy do Ciebie :) Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 nie mieliśmy jeszcze Korka - wygląda jakby do niego pasowało :lol: ja nie chcę decydować bo imię musi do psa pasować, a ja go jeszcze nie widziałam :) Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No to niech będzie Korek - swojsko brzmi, jest krótkie, czemu nie? ;) Chyba, że Figu rzuci jakiś pomysł. Albo Kago. Quote
Figu Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ja to lepiej niech nie wymyślam - ostatnio chrzciłam szczeniaki nazwami szczytów Japonii: Hotaka, Ibuki, Kunimi, Kiso itd.. Korek raczej stanowczo lepiej - poza tym on nawet na nie trochę reaguje :) Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 podesłałaś wątek Kago? bekso :calus: Quote
ariss Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jestem z Wami i jutro poszukam, czy mam coś na bazarek. Quote
Recommended Posts