Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś opuścił schronisko w którym mieszkał w transporterze i był opisywany jako charakterny pies ew. agresor :-o pracownik bał się go wyciągnąć :mdleje:

mala_czarna :Rose: jako Kobieta Terminator otworzyła transporter i z narażeniem życia wypuściła tego psa mordercę :diabloti: jakież bylo zdziwienie wszystkich jak chłopak zamiast rzucić jej się do gardła... wywalił się na plecki :loveu:

Maluch jutro przyjeżdża z figu :Rose: do hoteliku u Agi_Czarkowianki koło Tarnowskich Gór, koszt hoteliku 13 zł/dobę

Proszę o wsparcie!

Ten maluch nie mógł tam zostać bez szans na spacer, bez szans na adopcję bo "reklamowany" jako charakterny i pokazujący zęby... jest chudziusieńki - właśnie mi figu napisała smsa, że wcina puszkę animondy jakby to był jego pierwszy posiłek w tym roku :(

fotki niżej

mam jeszcze jedno zdjęcie od malej_czarnej ale nie mam jak zrzucić z telefonu bo mi Drops zeżarł kabel :lol:

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę fotki agresora. Słodki, posłuszny, zachowuje się jak szczeniak. Mała uwaga w przyszłości: histeryk, boi się jak cholera zastrzyków, a dzisiaj miał. Generalnie liże, skacze, łasi się. Rewelacyjnie jeździ samochodem. Przez całą drogę podziwiał widoki.
Kago - dziękuję z całego serca z odwiezienie mnie do Figu. Zawsze jesteś jak Cię poproszę..

Przedstawiam naszego agresorka:

Posted

malawaszka napisał(a):
Kago DZIĘKUJEMY!!!!!!! :Rose: dziewczyny - czy trzeba Wam oddać kasiorę? pisać mi tu proszę ile :)

Nic nie oddawaj, czubku ;) Ja kupiłam tylko smyczkę, która tak pasowała do obroży mojej Froci, że sama się śmiałam póxniej :)
Z jedzeniem lepiej póki co uważać. Rozmawiałam z jedną z pracowniczek, która go strzygła (notabene szalenie miła). On wtrząchnie tyle ile mu się da ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nic nie oddawaj, czubku ;) Ja kupiłam tylko smyczkę, która tak pasowała do obroży mojej Froci, że sama się śmiałam póxniej :)
Z jedzeniem lepiej póki co uważać. Rozmawiałam z jedną z pracowniczek, która go strzygła (notabene szalenie miła). On wtrząchnie tyle ile mu się da ;)

ja jestem taka szczęsliwa, że uadło się go zabrać że aż mnie cośśśśś :sweetCyb::cunao:

aaa powiedz jak z kastracją - nie jest nie?

Posted

malawaszka napisał(a):
ja jestem taka szczęsliwa, że uadło się go zabrać że aż mnie cośśśśś :sweetCyb::cunao:

aaa powiedz jak z kastracją - nie jest nie?

Waszka, powiem Ci szczerze, że nie wiem. Pracownik mi powiedział, że kastrowany, a lekarz nic nie mówił, a ja z tego wszystkiego zapomniała spytać, bo m się ręce trzęsły. Figu ma książeczkę i um. adopc. i chyba nawet niedawno aniprazol też dostał. Burdelllo mają. Niby ma 8 lat, ale wet schroniskowy oglądał mu przy mnie ząbki. Nie ma takiej szansy, żeby ośmiolatek takie miał. Góra mu dają 5 6 lat.

Posted

Ale się cieszę!!!! Aaaaaa :cunao:Kobitki jesteście wspaniałe :Rose: że go wyciągnęłyście z tego syfu!
Kochany i śliczny psiaczek :loveu::loveu::loveu:
Malawaszko tak jak pisałam na gg - hotel za pierwszy miesiąc biorę na sznaucerową skarpetkę :)

Posted

To wam jeszcze dziewczyny powiem, że jak wzięłam go na spacerek żeby zobaczyć jak się chłopak na smyczy sprawuje, to jak już wracaliśmy, zaparł się i nie chciał wejść do biura.. Ech, dziamgot kochany, jak każdy miniak. Jak zajrzałam do kontenerka to mnie serce ścisnęło. Zobaczyłam moją sznupkę..

Posted

Z niego to jest taki agresor jak ze słoniowej d.. trąba!
Siedzi ze mną w biurze, powoli robi się coraz odważniejszy, przymila się, nadstawia do drapania.
Mam tu tymczasowo jeszcze szczeniaka - 4 miesięcznego. Właśnie przed chwilą zabrała mu z pyska uszko wołowe i nawet nie pisnął - patrzył tylko z nieszczęśliwą miną.
Jest słodki! Jedyny jego mankament - ale na szczęście usuwalny - strasznie śmierdzi..

Aha - moim zdaniem to jest kastratem - pomacałam go przed chwilą i jakoś nic nie wymacałam:oops:

Posted

[quote name='mala_czarna']Ha, jednak bezjajeczny:) No ładnie nie pachnie, fakt. Kłamać jednak nie będę. Słoma w środku naprawdę była świeża.

no nie ma siły żeby czasem nie zmieniali bo to by był koniec świata :shock:

super, że wykastrowany - możemy od razy domku szukac jak kilka dni poznamy chłopaka :) to co - Matka Chrzestna mala_czarna - zostawiamy KOREK???? :loveu:

Posted

ja to lepiej niech nie wymyślam - ostatnio chrzciłam szczeniaki nazwami szczytów Japonii: Hotaka, Ibuki, Kunimi, Kiso itd..
Korek raczej stanowczo lepiej - poza tym on nawet na nie trochę reaguje :)