AGATA I BRIARD Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 wystawa w Komarnie, jak zawsze świetna i dla nas kolejny raz szczęśliwa :-) ORTON - v1, VET.CAC, ukończył swój 26-ty championat - VETERAN CHAMPION WĘGIER :-))) HOCKY - v1, CAC, CACIB, BOB niestety, nie zostaliśmy na BISach, bo w niedzielę chłopaki były zgłoszone do Chorwacji : 23.05. UMAG (HR) sędzia: Kitty Sjong (DK) HOCKY: V1, CAC, CACIB, BOB ORTON: V1, Vet.CAC, Best Vet, vice Vet. BEST IN SHOW ! a po tygodniowym urlopie : 29.05.PORTOROŻ (SLO) sędzia: Boris Baic (SLO) HOCKY: V1, CAC, CACIB, BOB, III BOG ! ORTON: V1, Vet.BOB, Vet. BEST IN SHOW ! HOKUŚ ukończył swój 14-ty tytuł championa - CHAMPION SŁOWENII ! 30.05.PORTOROŻ (SLO) sędzia: Claudio de Giuliani (IT) HOCKY: V1, CAC, CACIB, BOB, ALPE ADRIA WINNER ORTON: V1, Vet.BOB niestety, nie zostaliśmy na BISach, bo trzebabyło wracać do domciu, choć niezbyt chętnie :-) Quote
Biutka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Bogarka']Biutka, a 23.maja robiłas zdjecia? Chartom moze tez? 23. maja BIS wział podobno sznaucer z Polski Hmm, mam jakieś charcie ;) Zaraz się wezmę za obróbkę. Przepraszam że to miało tyle czekać ale coś mi internet za dobrze nie chce działać :mad: Pogoda super, nawet nie nasycałam zdjęć ;) A więc? Zaczynamy :D Quote
Recommended Posts