Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Informację o tej biedzie dostałam od Tanitka ( która wyszukuje wyżłów a przy okazji napatoczenia sie na laba zawsze mi podsyła ) Mamy tylko jedno zdjęcie suni to , które jest też na stronie schroniska .

Sunia przebywa w schronisku Jędrzejewo - Czarnków jest to niedaleko Piły .

http://www.wetserwis.com.pl/schronisko/displayimage.php?album=6&pos=1
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Bidulka widac , że swoje w życiu przeszła , Na zdjęciu powyżej zupełnie nie przypomina laba , gdzie rozmerdany ogon , który jest tak charakterystyczny dla tej rasy ?? Gdzie uśmiechnięty pychol , z którego wystaje długi jęzor ?? Ktoś spowodował , że sunia przestała się uśmiechać i merdać ogonkiem na znak przyjaźni . Jest nieco zalękniona i nieufna choć nie jest agreswyna . Po prostu widać , że była krzywdzona :-(

W schronisku od czerwca 2009 roku . Wiek około 3 lata zmylic może siwy pyszczek choć tak naprawdę nie wiemy do końca jaki jest prawidzyw wiek sunieczki .
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Sterylizowana , miała też guz gruczołu mlekowego ma usuniętą listwę .

Cioteczki i wujkowie bardzo , bardzo prosimy o wsparcie finansowe na transport . mamy Dt w Krakowie ale odległość to 500 km w jedną stronę. Sunia zostanie objęta opieką forum labradory.info jednak labkowa skarpeta wciąż chudnie a labków niestety przybywa , nie ma tygodnia by jakas bieda nie trafiała do nas na forum za to nie przybywa labomaniaków :( tak szybko jak labków w schronach .

http://labradory.info/viewtopic.php?t=13545&postdays=0&postorder=asc&start=0
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Błagam w imieniu tej zniszczonej życiem suni - POMÓŻCIE niech odległość nie zamyka jej drzwi do lepszego życia .

Deklaracje na transport:

[/FONT]
Kundelkowa Skarbonka 100 zl
Malibo05 50 zł
Plicha 10 zł
Kinia 10 zł
Obraczus 10 zl
Magenka1 10 zl
Dorota1 10 zł

Razem 200 zł

Dziękujemy wszystkim darczyńcom :loveu:

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przybliżony koszt transportu suni to jakieś 450 zł biorę tu pod uwagę 10 l / 100 km benzyny .

Bardzo proszę o wszelkie informacje kto mógłby pomóc też w samym transporcie .

Posted

Dziękuję cioteczki !! Będę dalej słała wątek nawet po 5 zł 10 osób to 50 zł a to ogrom kasy .

Czekoladowe przerażenie będzie bardzo wdzięczna może nawet zobaczymy jak merda ogonkiem :) Mam taka nadzieję bo tak smutna :(

Posted

Przyszlam, ale nic nie moge oferowac teraz bo wysylam raz na miesiac. Koniecznie napiszcie w tytule, ze na sunie czeka darmowe DT i ile potrzebuje na transport. Tytul bardzo wazny.

Posted

Cioteczki napiszcie na pierwszej stronie ile kto dał i ile jeszcze brakuje na transport będzie przejrzyście,
Ja mogę jednorazowo 10 zł tylko niestety na koniec miesiąca wtedy mam wypłatę,
Banerek z napisem że zbieram na paliwko by się przydał, ja niestety jeszcze nie umiem robić ale będę się uczyła

Posted

Jak Laura wejdzie na wątek to da wszystkie deklaracje w pierwszym poście, na razie mamy

Kinia1984 - 10zl
Plicha - 10zł
Obraczus87- 10zł
Kundelkowa skarbonka - 100zł
Malibo57 - 50zł
Magenka1 - 10zł

Razem: 190zł :multi:
Brakuje ok. 260zł

Posted

od razu lepiej, jeszcze sporo brakuje ale cioteczki na pewno pomogą, kiedyś widziałam taki bazarek z beczułkami po 5 zł na drogę do domku tylko nie wiem kto to robił:roll:

Posted

Cioteczki, wspaniała wiadomość, razem z forum labradorów mamy juz uzbierane pieniazki na transport! :multi: Nie wiem tylko jeszcze czy jest jakiś transport na oku, czy trzeba szukać.