Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie dziewczyny
okazuje się, że w schronisku teraz są masowe kastracje samców. Psy o 1-2 boksy wcześniej, niż Buli sa wykastrowane kilka dni temu, przed świętami. Więc albo Buli już też wyciachany, albo za jakiś tydzień będzie, jeśli idą kolejnmością boksów
To, jeśl iza tydzień to warto czekać, ąz go ciachną i dopiero wtedy brać
To poczekamy?

Chyba zadzwonię i o niego zapytam... czy już po

Posted

zobaczę gona oczy w ten weknd, bo do schronu się wybieram
Ale dzwoniłam i się okazało, że kastracji nie ma i na razie nie będzie parę tygodni, czy miesięcy. Bo ci jego kolesie z kojcó obok są wyciachani, bo byli lekko agresywni. Dlatego poecieli tak szybko. A Buli jest grzeczny i jemu się nie należy ;) Teraz lecą psy nowe, co z sukami siedzą w kojcach. U Buliego nie ma suki żadnej.
Więc nie ma kastracji jednak :(

Posted

[quote name='marta0731']Może i dobrze.........?
Wyobraźcie sobie kastrację w schronie...........
A jak jest grzeczny to nie będzie Blood sprawiał kłopotów[/QUOTE]

Kastracja w Schronie to jeszcze nic ale po kastracji trzeba przeciez pilnowac zeby nie wygryzl szwow itd

Posted

Dokładnie Ingridd...:shake:

Czy dobrze czytam Blood że już go możesz zabrać?:crazyeye: WOW:multi:

Kora jak z transportem będzie? Dokąd wogóle Buli ma jechać, bo średnio pamiętam?:oops:;)

Posted

Chorzów ;)
Powiedzilam ze dluzej niz do 12 siedziec mu tam nie dam juz mi sie sni!!
szystko juz uzbierane a sa tel w sprawie suni wiec mam nadzieje ze szybko znadzie domek!!;)
Tylko chce wczesniej zeby pouzgadniac i mi najlepiej po 15 pasuje zeby go odebrac ...;)

Posted

To Blood w pon 12 czy w pon 19? Bo poniedziałki w grę wchodzą. zazwyczaj

jutro zadzwonię do p. Tomka i zapytam, jak kursuje. Dostawę dodomu oferuje, to tam czas odbioru jest króciutki, chyba, że chcesz, by już jedna sunia w ds była, a nie w czasie poszukiwań i przygotowań.

chyba, że Ingrid dziś do brata w środku nocy zadzwoni, bo jej jeszcze wypada i zapyta, kiedy brat jedzie:) i preferujemy odbió małęgo ze świdnicy, tam autem by dojechał naszym, jak spanielek. Do Wrocka to już pkp i gorzej w związku z tym i drożej

Posted

No mnie to jest teraz obojetne no nie mozna jutro zadzwonic;) A ja sie jutro czy do piatku skataktuje z kobitka ktora dzwonila i dowiem co i jak zalezy jak wam pasuje tylko ja moge go odebrac z katowic albo na miejscu -ale wtedy trzeba sie tel kontaktowac bo nie jest latwo dojechac do mnie bezposrednio;p
Tyle za ja mam poranki zajete i czas tak od 15 wiec trzeba czasowo dogadac;)

Posted

Zaraz wysle meila do Tomka, jak nie spi to zaraz odpowie.

Ze Swidnicy jechac nie bedzie napewno bo nasza mama przyjezdza do mnie w sobote wiec nie ma po co jechac do swidnicy .

Posted

Tomek napisal ze w poniedzialek wiezie juz pieska z Uciechowa - wielkiego miska ,Falka wiec nie zmiesci juz drugiego bo samochod osobowy. dowiem sie kiedy znowu bedzie jechac ta trasa. Czasami jezdzi 2 razy w tygodniu.

Posted

no to czekamy na wieści ingrid. ja nie będę dzwonić. chyba, że do popołudnia nic się nie ustali to zadzwonię

ja 19.04 nie mogę nic, jestem bardzo zajęta i nic nie wskóram

Posted

Jakbyście mnie planowały jako transportera do P.Tomka, to tylko chcę napomknąć, że ja do Wrocka nie wjeżdżam...:roll: Nie na moje siły kierowcy to miasto;) Najdalej Bielany
I pytanie czy w piątek z samego rana? Żebym nie musiała brać wolnego, tylko się wtedy ewentualnie spóźnię do pracy. Odbierze się Bulka ze schronu w czwartek i na noc u mnie.

Posted

Sprawdziłam, to przed Wrockiem, czyli chyba nie ma problemu;)
Dobrze że rano, bo po 9 będę z powrotem w pracy i nie muszę urlopu wypisać
60km czyli w dwie strony 120km czyli jakieś 45zł
Jeśli bedzie brakowało, to 20zł mogę dołożyć, bo obiecałam "coś" dla Buliego
Kora rozpatrzy za i przeciw i da znać...?