Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny...potrzebuję kogoś, kto mógłby zabrać sunię od Jaagi na rtg (Katowice) i odwieźć ją z powrotem:( Jaaga nie da rady...a sunia musi mieć jak najszybciej rtg bo jest z nia coraz gorzej:(:(

Posted

Nie wiem czy dobrze doczytalam ale psiak ma jechac z Wroclawia do Chorzowa ?

Jesli tak to mam darmowy transport. Moj brat zawsze jezdzi w poniedzialki rano -7 godzina z Wroclawia do Katowic. Musi byc w Katowicach na okolo 9 rano w pracy.

Wiele razy juz przewozil,pieski na tej trasie.

Posted

No do Wrocja jest szansa na dowoz a potem z tamtad by musial przyjechac do Kato juz bym po niego wyjechala
tylko o jakiej godz i gdzie???Czy o 7 juz jest wyjazd??

ps ale to sie kora wypowie dokladnie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Na drugi raz piszcie na watku transportowym albo pytajcie na watkach. Duzo cioteczek ze Slaska wie ze oferujemy darmowy transport. :)

Jesli to by pasowalo to prosze daj znac to bede umawiac sie z bratem( on nie Dogomaniak ) .

Posted

Zofija dziękuję ślicznie :)

podam konto :)

Ingrid super się złożyło!!!

Tylko to na pewno nie na już, bo najpierw pieski z dt u Blood muszą ds znaleźć, wtedy będzie mogłą wziąść Buliego. Jeśli brat jeździ co tydzień to super, któegoś poniedziałku weźmie na pewno Buliego :)
Będę pisac na bieżąco na pewno.
Jeszcze transportu nie szukałam, bo na razie dość daleko do uzbierania kasy i przerzedzenia się miejsca u Blood. Wiem, żeby pisać na transportowym, ale jak widać już nie trzeba :)
Brat jeździ autem? Jeśli pks lub pkp to psiak właśnie tam może na niego czekać na dworcu.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Nie wiem czy dobrze doczytalam ale psiak ma jechac z Wroclawia do Chorzowa ?

Jesli tak to mam darmowy transport. Moj brat zawsze jezdzi w poniedzialki rano -7 godzina z Wroclawia do Katowic. Musi byc w Katowicach na okolo 9 rano w pracy.

Wiele razy juz przewozil,pieski na tej trasie.

ooo! Super pomysł!

Posted

to podsumuję zbieraną kasę, potrzebną

utrzymanie miesięczne- około 100zł
kaganiec- max 50zł
weterynarz- ? sama wizyta kontrolna i leczenie pogryzień
transport- 30zł (tylko do Wrocławia)- pkp dla 1 os w 2 strony plus 5zł za psa

Chyba, że się tak jakoś złoży, że kizimizi będzie jechała na studia do Wrocka i przy okazji weźmie Buliego za free. Bo te poniedziałki tu akurat by pasowały

Posted

jak bede jechałą akurat do szkóly to go chętnie an parę dni wezme i zaczne socjalizację. juz Buniek u mnie sie oswajała pierwsze dni po wielu latach kojca to i Buli pewnie to przeżyje ;)