marta0731 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Zapisuję sobie Bulinka Chociaż "astowaty" trzeba w cudzysłów wstawić...;) Quote
czerda Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 na jak długo potrzebny jest dt dla psiaka z nużycą i czy jest w trakcie leczenia? Quote
andzia69 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dziewczyny...potrzebuję kogoś, kto mógłby zabrać sunię od Jaagi na rtg (Katowice) i odwieźć ją z powrotem:( Jaaga nie da rady...a sunia musi mieć jak najszybciej rtg bo jest z nia coraz gorzej:(:( Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie wiem czy dobrze doczytalam ale psiak ma jechac z Wroclawia do Chorzowa ? Jesli tak to mam darmowy transport. Moj brat zawsze jezdzi w poniedzialki rano -7 godzina z Wroclawia do Katowic. Musi byc w Katowicach na okolo 9 rano w pracy. Wiele razy juz przewozil,pieski na tej trasie. Quote
Blood Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No do Wrocja jest szansa na dowoz a potem z tamtad by musial przyjechac do Kato juz bym po niego wyjechala tylko o jakiej godz i gdzie???Czy o 7 juz jest wyjazd?? ps ale to sie kora wypowie dokladnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Moj brat mieszka we Wroclawiu, niedaleko centrum ale podjedzie gdzie bedzie trzeba zeby odebrac pieska. Quote
Ingrid44 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Na drugi raz piszcie na watku transportowym albo pytajcie na watkach. Duzo cioteczek ze Slaska wie ze oferujemy darmowy transport. :) Jesli to by pasowalo to prosze daj znac to bede umawiac sie z bratem( on nie Dogomaniak ) . Quote
Zofija Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 mogę zadeklarować 10zł- czy mogę prosić o konto na maila? zofiakrystyna@poczta.onet.pl Quote
kora78 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Zofija dziękuję ślicznie :) podam konto :) Ingrid super się złożyło!!! Tylko to na pewno nie na już, bo najpierw pieski z dt u Blood muszą ds znaleźć, wtedy będzie mogłą wziąść Buliego. Jeśli brat jeździ co tydzień to super, któegoś poniedziałku weźmie na pewno Buliego :) Będę pisac na bieżąco na pewno. Jeszcze transportu nie szukałam, bo na razie dość daleko do uzbierania kasy i przerzedzenia się miejsca u Blood. Wiem, żeby pisać na transportowym, ale jak widać już nie trzeba :) Brat jeździ autem? Jeśli pks lub pkp to psiak właśnie tam może na niego czekać na dworcu. Quote
kizimizi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):Nie wiem czy dobrze doczytalam ale psiak ma jechac z Wroclawia do Chorzowa ? Jesli tak to mam darmowy transport. Moj brat zawsze jezdzi w poniedzialki rano -7 godzina z Wroclawia do Katowic. Musi byc w Katowicach na okolo 9 rano w pracy. Wiele razy juz przewozil,pieski na tej trasie. ooo! Super pomysł! Quote
kora78 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 to podsumuję zbieraną kasę, potrzebną utrzymanie miesięczne- około 100zł kaganiec- max 50zł weterynarz- ? sama wizyta kontrolna i leczenie pogryzień transport- 30zł (tylko do Wrocławia)- pkp dla 1 os w 2 strony plus 5zł za psa Chyba, że się tak jakoś złoży, że kizimizi będzie jechała na studia do Wrocka i przy okazji weźmie Buliego za free. Bo te poniedziałki tu akurat by pasowały Quote
Blood Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kurcze ale sie wszystko ladnie ustawia...;) No podejzewam ze nie bedzie to wczesniej niz w kwietniu....;( Quote
kizimizi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jak bede jechałą akurat do szkóly to go chętnie an parę dni wezme i zaczne socjalizację. juz Buniek u mnie sie oswajała pierwsze dni po wielu latach kojca to i Buli pewnie to przeżyje ;) Quote
Ingrid44 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Brat jezdzi samochodem. Zawsze w poniedzaialki rano jedziez Wroclawia do Katowic a w piatek popoludniu wraca do Wroclawia. Quote
kora78 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 No to Ingrid na bank skorzystamy!!! to jakiś koszt już odszedł :) Quote
Ingrid44 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Rozmawialam z bratem , powiedzial ze chetnie zawiezie pieska prosto do Chorzowa. Dajcie znac kiedy trzeba bedzie na Pw. Quote
kora78 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Damy znać, jak już miejsce u Blod będzie się zwalniało :) super :) dziękuję! Quote
kora78 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Ladymonia, niegdyś Monia dołożyła kolejne 10złdeklaracji, czyli razem 30zł :) dziękuję bardzo!! :) Quote
Recommended Posts