Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nowe fotki, potem dam

buli pogryziony
tylna łapa spuchnięta, nie staje na niej
na pysku rany, na oku też
wyjść z budy się bał do mnie, a 2 choletne onki szalały przy kracie

ale światłko nadzieji
w jednym boksie został tylko posokowiec. przy mnie adopcja. udało sie tam buliśka przenieść :D
zdezorientowany podczas przeprowadzki, krzaczka obsikał od razu. z kolegą się powąchał i ok, potem zazdrośniki warczeli lekko na siebie o moją rękę miziającą. więc poszłam sobie.
buli miziak kochany, ale on taki zakurzony
do staffika może podobny bardziej?

foty potem

Posted

Bulisiowi trzeba szukać innego dt lub hoteliku
on zmarnieje w tym schronie.. mi właśnie jeden staruszek z hoteliku znalazł domek - jego deklarację comiesięczną 10 zł przeniosłabym na Bulisia. wiem, że to cholernie mało, ale na początek...

Posted

agat dziękuję z góry! będę miała Ciebie na uwadze.
hotele są drogie, może pierw jakiś domowy szukajm, może się trafi znó, jak wtedy :( taka szansa mu się zmarnowała :(nie moge tego przeżyć :(

a tutaj link do świnek morskich (są też 2 króliki) któe za kilka dni, jak domów nie znajdą to w paszczy węży skończą :( dajcie im choć dt !!
http://www.dogomania.pl/threads/185206-świnki-morskie-z-przeznaczeniem-na-karmę!-pomocy!?p=14638811#post14638811

Posted

ciotki, czy zbieramy kasę na hotel dla Bulisia?
jest miejsce u Paji, niedaleko od nas,to trans będzie tani
on spełnia wymogi do tego hotelu.
250zł za miesiąc
dom z ogrodem, zielona trawka, bez kojców, miejsce na 2-3 psiaki plus 3 psy właścicielki. Buli luzem by sobie żył...

deklaracje poprzednie poszły na inną sunię. trzeba nowych osób szukać by było

co robić?

Posted

kora78 napisał(a):
ciotki, czy zbieramy kasę na hotel dla Bulisia?
jest miejsce u Paji, niedaleko od nas,to trans będzie tani
on spełnia wymogi do tego hotelu.
250zł za miesiąc
dom z ogrodem, zielona trawka, bez kojców, miejsce na 2-3 psiaki plus 3 psy właścicielki. Buli luzem by sobie żył...

deklaracje poprzednie poszły na inną sunię. trzeba nowych osób szukać by było

co robić?

jesli macie tekst to podajcie troche porozsyłam,tak jak pisałam u mnie psy dostaja jedzenie 3x dziennie i cena 250 obejmuje jedzenie 2x dziennie wiec rozumiem ze skoro bierzesz za 250zł to na 1 z 3 posiłków codziennie przywieziecie mu jedzenie czy ma dostawac tylko 2?

Posted

kora78 napisał(a):
a nie jest, że małe i średnie 250, a duże 300?
to pomieszałam w takim razie
nic dowozić nikt nie może

niech Ci bedzie ,ale musiały byscie sie szybko deklarowac bo jak nie to psy z Dobrocina przyjada,bo one tez czekaja na mój sygnał...

Posted

Dobrze że mnie parę dni na dogo nie było bo bym się chyba zaryczała jakbym to czytała... No masakra co tego psa w życiu spotyka... :(:(:(

A czy się cieszymy??? No nie wiem jak do tego podejść.................... Pewne na 100%? A jakieś szczegóły?