Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Blood nie wiem,czy się będzie opłacać. Pogadamy o tym później. Może niech koleżanka weźmie Twoją smycz ze sobą i Wielki Brat ją u siebie zostawi, a potem się kiedyś odbierze przy okazji?
Ile kosztuje wysyłką pocztą smyczy? z 5 zł?

Ingrid wciąż, regularnie coś na dogo działają. Ledwo się człowiek przyzwyczai, a już zmiany:(

U nnas dziś znó mgła i deszcz non stop

Wyjazd z WB jutro o 7 rano, przełożone o pół godz wcześniej. To pobudka o świcie :( A raczej o świcie wyjazd od nas :( uhhhhhh

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
Blood nie wiem,czy się będzie opłacać. Pogadamy o tym później. Może niech koleżanka weźmie Twoją smycz ze sobą i Wielki Brat ją u siebie zostawi, a potem się kiedyś odbierze przy okazji?
Ile kosztuje wysyłką pocztą smyczy? z 5 zł?

:( uhhhhhh

Nie wiem ale ok to kaze wziasc ale jak cos to nie ma problemu sie wysle;)

Posted

muszę ponagliś osoby deklarujące pomoc finasową do wpłat, mam od bei i agat i grubej Berty. z Marta sięlicze osobiście i z kizimizi
nie wpłąciła jeszcze Ladymonia, nie wiem czemu. i Zofija miała w poł m-ca

Blood kasę Tobie wyślę jutro najwcześniej. Najpierw psa trzeba zabrać i przewieźć.
To wysłać te 100zł umawiane, czy więcej od razu na weta? Ale co do grosza tak na oko się nie rozliczymy przy jednej wpłącie, bo nie wiadomo, ile za weta będzie. czy przelać już po wecie całą sumę, a Ty na razie dasz ze swoich? Czy teraz np 130zł a wyrównamy jakieś końcówki w przyszłym miesiącu? Wolałabym raz przelewać, bo nienawidze tego robić, pamiętać, logować się,itp

Ja już naszykowana, tylko obrozę mi wcięło :( Albo znajdę, albo kupię. Do czarnuszka takiego jaki kolor ładny? Zielony albo niebieski, taki męski będzie, co? Bo ta, jaką mam jest wściekło różowa :) mój kolor niegdyś ulubiony ;P

Posted

kora78 napisał(a):

Blood kasę Tobie wyślę jutro najwcześniej. Najpierw psa trzeba zabrać i przewieźć.
To wysłać te 100zł umawiane, czy więcej od razu na weta? Ale co do grosza tak na oko się nie rozliczymy przy jednej wpłącie, bo nie wiadomo, ile za weta będzie. czy przelać już po wecie całą sumę, a Ty na razie dasz ze swoich? Czy teraz np 130zł a wyrównamy jakieś końcówki w przyszłym miesiącu? Wolałabym raz przelewać, bo nienawidze tego robić, pamiętać, logować się,itp

Ja już naszykowana, tylko obrozę mi wcięło :( Albo znajdę, albo kupię. Do czarnuszka takiego jaki kolor ładny? Zielony albo niebieski, taki męski będzie, co? Bo ta, jaką mam jest wściekło różowa :) mój kolor niegdyś ulubiony ;P

Ja mam łancuszek ale obojetny kolor mozna nawet ze smyczy zrobic petelke konto wysle ci wieczorem na pw;) mysle ze te 100 bo i tak juz jest polowa nies to wydam polowe na jedzenie zobacze jakie bedzie preferowal + gotowane a najwyzej na weta doloze jak cos braknie to potem sie rozliczymy na pocz nastepnego miesiaca
ps mam tiobie wysylac koszty i ty rozliczenie czy ja mam robic??;)

Posted

to z przeliczeniem, ile wydałaś na wyżywienie będziemy mysleć później.
za weta rachunek jakoś. skanem. ale Ty aparatu nie masz. hmmm
mądre ciotki niech doradzą

Posted

kora78 napisał(a):
to z przeliczeniem, ile wydałaś na wyżywienie będziemy mysleć później.
za weta rachunek jakoś. skanem. ale Ty aparatu nie masz. hmmm
mądre ciotki niech doradzą

jakos zalatwie u kumpeli zeskanuje jak ostatnio do weta pojde w pon bo weekend drozej jest a zreszta najpierw kapiel;p

aparat tez kumpela co odbiera psa ma to porzyczy na sesje zdj;p

Posted

no to super
widomo, że wet nie tak od razu, jeśli ma być tylk ozwykła kontrola po wyjściu ze schroniska.
Fajnie z aparatem, to i fotki do ogłoszeń będą. Ja też mu coś cyknę

A jutro na 7 rano umówieni jesteśmy z bratem Ingrid, więc wyjeżdżamy koło 6 :(

Posted

Ciotki, nie dzwoniąc do schronu, pojechałam po buliego. A jego nie było.
Został wydany kilka dni temu
W papiery spojrzeć nie dadzą, bo to bezprawne.

Blood dzięki za chęci, ale cóż. Piesek ma dom już inny. A z Twojej oferty kiedyś jeszcze pewnie skorzystamy :)
Deklarowiczom dziękuję, wysyłam pm

Temat zakończony, każdemu wyślę pm o deklaracjach. Pies ma dom. Szkoda, że sprzed nosa, a tyle starań było
Blood już wie, Wielki Brat też wie
szok dla mnie, trzeba się cieszyć :) i oby nigdy nie wrócił z adopcji znó do schronu

Posted

Niesamowite ! ! ! Nie znam tego Schronu ale mam nadzieje ze Bullinek naprawde poszedl do Adopcji . W niektorych Schronach mowia ze pieski poszly do adopcji a prawda jest niestety zupelnie inna (morbital).

Posted

giselle4 napisał(a):
o bogowie
a nie moglas ich uprzedzic
ze szukasz jemu domku?
Ja zawsze tak robie,szkoda maluszka:(
a moze to dobry domek:)

Uprzedzamy tylko gdy przychodzi chętny a my mamy dom "zawieszony" to oni go nie odstawia tak o.
Jak dzwonimy i mówimy; wtedy i wtedy ktoś po neigo przyjdzie, to jest ok ale na takie nieograniczony czas nie chcą psa 'odstawić" :(

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny słuchajcie
Buli się odnalazł
okazało się, że wróćił z adopcji, z przyczyn rodzinnych
schron nic się o charakterze psa nie dowiedział od tych ludzi, więc nic nie korzystamy, żadnych info
wiem tylko,że oddany, bo w rodzinie coś się stało i już psa mieć nie mogli, więć go oddali niedawno.
wrócił do poprzedniego kojca

Buli jest już kastratem

i co my teraz zrobimy? Blood już ma miejsce zajęte... szukamy mu dt innego!!