Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi tez wypadlo zadzwonic;/ a to z tego powodu ze Perelka juz w nowym domku ;)wiecej na jej watku ale panstwo super nie moglam mazyc o lepszym i blizej domku;)

Posted

tak, z Perełki się cieszymy :)

co do buliśka, smsowałam z Wielkim Bratem :) No i wyjazd z tej mieścicnki o 7.30 max. Zawiezie go samego Marta, bo ja o tej porze śpię mocno i nie mogę dziecka zostawić tak z rana.
Biorę psiaka na noc na dt, czyli wezmę go koło południa ze schro. Do 16stej max, bo tyle schron czynny. Muszę jeszcze w domu to obgadać.

Blood koniecznie dziś dzwoń i na odbiór się umów.

Ja go kąpać nie będę, bo za duży stres... chociąz w aucie... mozwe lepiej wykąpać. Czy pan Tomek już woził śmierdziuszki? Buli krótkowłosy to nie ma chyba takiej tragedii, ale my przyzwyczajone już do takich zapachów, pan Tomek nie musi...

Posted

Jesli chodzi o psy smierdziuszki to Tomek juz przywykl. jakis czas temu wiozl Wielka Sunie Onka prosto ze Schronu.
Tak strasznie smierdziala ze musial wietrzyc samochod 2 DNI. Myslalam ze skonczy sie wozenie pieskow ale na szczescie tylko ponarzekal i na tym sie skonczylo.:)

Posted

kora78 napisał(a):

co do buliśka, smsowałam z Wielkim Bratem :) No i wyjazd z tej mieścicnki o 7.30 max. Zawiezie go samego Marta, bo ja o tej porze śpię mocno i nie mogę dziecka zostawić tak z rana.

No Moja Droga ja również tak jak i Wielki Brat;) przywykłam do smrodku w aucie, moje auto i tak nie sprzątane od dawna po innych psiakach, ale............. sama to raczej z nim wolę nie jechać, przede wszystkim nie wiemy jak się będzie zachowywał:shake: Żałuję że nie mogę go "przenocować" (zapomniałam że przenoszę się na kilka dni do rodziców dopilnować ich psa ze względu na szpitalne zabiegi Taty, a pewnie się z hrabią Lordem nie dogadają:roll:), bo by się Buli może do mnie troszkę przyzwyczaił, a tak...
Będziesz musiała odpuścić sobie spanko:eviltong:
Tym bardziej że i tak Cię rano obudzę żeby go odebrać. Jak dla mnie możesz jechać nawet w pidżamie:eviltong:

Posted

marta ja nie wiem,czy tz będzie z samego rana w domu z dzieckiem. jak juz tak wprost walimy sobie na dogo otwarcie.

myślę, by już jutro brać psiaka, bo i po co każdy dzień dłużej, a mi lepiej będzie pasować wizytę u kogoś tam zrobić w czw i wolałabym wolne popołudnie wtedy, a jak wezmę psa to go nie zostawię samego na tyle godzin

Posted

kora78 napisał(a):

myślę, by już jutro brać psiaka, bo i po co każdy dzień dłużej, a mi lepiej będzie pasować wizytę u kogoś tam zrobić w czw i wolałabym wolne popołudnie wtedy, a jak wezmę psa to go nie zostawię samego na tyle godzin

a tego to już wogóle nie rozumiem. To kiedy go bierzesz?

Posted

walimy o sytuacji życiowej osobistej na dogo
po co miałąm pisać,że nie wiem, czy TZ będzie w domu i małęgo popilnuje?

planuję jutro, jeszcze nie wiem

Posted

hehe
no Ingrid Wieeeeelki, skoro tyle razy pomagał i wciąż w tym trwa!

Blood weź dziś nie zapomnij, dzwoń od razu o 17stej
nr masz tu na wątku

Ja miałam plan dziś brać Buliśka, ale pogoda iście pod psem, a on mieszkałby w ogródku i nie wiem...

Posted

marta0731 napisał(a):
Blood wysyłam Ci nr na PM
Wszystko trzeba już dograć!

Dzieki dzwonilam zajete i ne odbiera to wyslam esa;)

Juz załatwione;)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Cioteczki co to sie porobilo z Dogo ? Znowu zmiany ?

Czy ktos cos wie kiedy to sie skonczy, co miesiac cos nowego !

no przez to nie moglam wejsc wczesniej;/
Kolezanka autem odbieze Bulika z umowionego miejsca tylko przesle nr tel Wielkiemu bratu;0
Ps kora ja ci moge te smycz odeslac poczta zaraz jak buli bedzie u mnie;)