Ingrid44 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Do Tomka najlepiej dzwonic po pracy czyli pomiedzy 18 a 22 godzina. On bedzie jechal w piatek rano do Katowic i wraca w ten sam dzien wieczorkiem. Quote
ania z poznania Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dziewczyny, potrzebuję Cioteczki z LUBLIŃCA, woj. sląskie do wizyty przedadopcyjnej! Quote
kora78 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 marta buliśka na dt wziąść na noc nie możę zapewne pójdzie do mnie zapomniałam na śmierć dzwonić do brata Ingrid, wyślę sms Quote
Blood Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 mi tez wypadlo zadzwonic;/ a to z tego powodu ze Perelka juz w nowym domku ;)wiecej na jej watku ale panstwo super nie moglam mazyc o lepszym i blizej domku;) Quote
Ingrid44 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ciesze sie ze Perelka znalazla tak wspanialy domek :) Quote
Blood Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ja tez jeszcze bede dzwonic ale pan jest szkoleniowcem wiec mysle ze sobie poradza;) Quote
kora78 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 tak, z Perełki się cieszymy :) co do buliśka, smsowałam z Wielkim Bratem :) No i wyjazd z tej mieścicnki o 7.30 max. Zawiezie go samego Marta, bo ja o tej porze śpię mocno i nie mogę dziecka zostawić tak z rana. Biorę psiaka na noc na dt, czyli wezmę go koło południa ze schro. Do 16stej max, bo tyle schron czynny. Muszę jeszcze w domu to obgadać. Blood koniecznie dziś dzwoń i na odbiór się umów. Ja go kąpać nie będę, bo za duży stres... chociąz w aucie... mozwe lepiej wykąpać. Czy pan Tomek już woził śmierdziuszki? Buli krótkowłosy to nie ma chyba takiej tragedii, ale my przyzwyczajone już do takich zapachów, pan Tomek nie musi... Quote
Blood Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dobra bede dzis o 18 moze troche pozniej dzwonic zeby wszystko zalatwic;) Quote
Ingrid44 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jesli chodzi o psy smierdziuszki to Tomek juz przywykl. jakis czas temu wiozl Wielka Sunie Onka prosto ze Schronu. Tak strasznie smierdziala ze musial wietrzyc samochod 2 DNI. Myslalam ze skonczy sie wozenie pieskow ale na szczescie tylko ponarzekal i na tym sie skonczylo.:) Quote
marta0731 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kora78 napisał(a): co do buliśka, smsowałam z Wielkim Bratem :) No i wyjazd z tej mieścicnki o 7.30 max. Zawiezie go samego Marta, bo ja o tej porze śpię mocno i nie mogę dziecka zostawić tak z rana. No Moja Droga ja również tak jak i Wielki Brat;) przywykłam do smrodku w aucie, moje auto i tak nie sprzątane od dawna po innych psiakach, ale............. sama to raczej z nim wolę nie jechać, przede wszystkim nie wiemy jak się będzie zachowywał:shake: Żałuję że nie mogę go "przenocować" (zapomniałam że przenoszę się na kilka dni do rodziców dopilnować ich psa ze względu na szpitalne zabiegi Taty, a pewnie się z hrabią Lordem nie dogadają:roll:), bo by się Buli może do mnie troszkę przyzwyczaił, a tak... Będziesz musiała odpuścić sobie spanko:eviltong: Tym bardziej że i tak Cię rano obudzę żeby go odebrać. Jak dla mnie możesz jechać nawet w pidżamie:eviltong: Quote
kora78 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 marta ja nie wiem,czy tz będzie z samego rana w domu z dzieckiem. jak juz tak wprost walimy sobie na dogo otwarcie. myślę, by już jutro brać psiaka, bo i po co każdy dzień dłużej, a mi lepiej będzie pasować wizytę u kogoś tam zrobić w czw i wolałabym wolne popołudnie wtedy, a jak wezmę psa to go nie zostawię samego na tyle godzin Quote
marta0731 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kora78 napisał(a):marta jak juz tak wprost walimy sobie na dogo otwarcie. Co sobie walimy otwarcie??? Quote
marta0731 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kora78 napisał(a): myślę, by już jutro brać psiaka, bo i po co każdy dzień dłużej, a mi lepiej będzie pasować wizytę u kogoś tam zrobić w czw i wolałabym wolne popołudnie wtedy, a jak wezmę psa to go nie zostawię samego na tyle godzin a tego to już wogóle nie rozumiem. To kiedy go bierzesz? Quote
kora78 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 walimy o sytuacji życiowej osobistej na dogo po co miałąm pisać,że nie wiem, czy TZ będzie w domu i małęgo popilnuje? planuję jutro, jeszcze nie wiem Quote
Blood Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kurcze ja zapomnialam nr do Wielkiego Brata a nie bylo mnie w domu;/ Zadzwonie juz jutro i dogadam dokladnie;) Quote
Ingrid44 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 "Wielki Brat " - umarlam ze smiechu:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
kora78 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 hehe no Ingrid Wieeeeelki, skoro tyle razy pomagał i wciąż w tym trwa! Blood weź dziś nie zapomnij, dzwoń od razu o 17stej nr masz tu na wątku Ja miałam plan dziś brać Buliśka, ale pogoda iście pod psem, a on mieszkałby w ogródku i nie wiem... Quote
Blood Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Podałabyś mi jeszcze raz ten nr zebym miala pewny??;) Quote
kora78 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 jest na wątku w głowie go nie mam. poszukaj Quote
marta0731 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Blood wysyłam Ci nr na PM Wszystko trzeba już dograć! Jak Kora jutro już go weźmie to ja też dzwonię do Big Brothera i umawiam się w Tyńcu:) Quote
Blood Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 marta0731 napisał(a):Blood wysyłam Ci nr na PM Wszystko trzeba już dograć! Dzieki dzwonilam zajete i ne odbiera to wyslam esa;) Juz załatwione;) Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cioteczki co to sie porobilo z Dogo ? Znowu zmiany ? Czy ktos cos wie kiedy to sie skonczy, co miesiac cos nowego ! Quote
Blood Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ingrid44 napisał(a):Cioteczki co to sie porobilo z Dogo ? Znowu zmiany ? Czy ktos cos wie kiedy to sie skonczy, co miesiac cos nowego ! no przez to nie moglam wejsc wczesniej;/ Kolezanka autem odbieze Bulika z umowionego miejsca tylko przesle nr tel Wielkiemu bratu;0 Ps kora ja ci moge te smycz odeslac poczta zaraz jak buli bedzie u mnie;) Quote
Recommended Posts