Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta0731 napisał(a):
Sprawdziłam, to przed Wrockiem, czyli chyba nie ma problemu;)
Dobrze że rano, bo po 9 będę z powrotem w pracy i nie muszę urlopu wypisać
60km czyli w dwie strony 120km czyli jakieś 45zł
Jeśli bedzie brakowało, to 20zł mogę dołożyć, bo obiecałam "coś" dla Buliego
Kora rozpatrzy za i przeciw i da znać...?

Mozesz sie Umowic z Tomkiem na 7:30 bo zazwyczaj on wyjezdza o tej porze. Musi zdarzyc do Katowic do pracy na 9 rano albo troche pozniej.

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pasuje:)
Jak Kora się dogada z Blood i zdecyduje czy pociąg czy ja;) i czy wszystko pasuje, to zadzwonię i się umówię, telefon sobie zapisałam
To nawet się niewiele do pracy spóźnię:)

Posted

niech ja pomyślę
tyniec na bank trzeba zgrać
niech jeszcze Blood powie,czy jej pasuje pt koło 9, tylko jak ona psa odbierze? Bo jak Toek pędem do pacy do domu Blood nie dowiezie?
Blood masz jak dojechać?

45zł za taki kawałek dużo, jakby pkp jeździło to by taniej wyszło, ale na takie wiochy nie jeździ, tylko pks, a tam psa nie wezmą śmierdziuszka w dodatku.
może coś tańszego się uda, a jeśli nie to jedzie z martą

ingrid mów,że z mojej strony na bank spoko. czekamy na Blood

marta, fajnie, że ma nocleg :) bo już myślałam wcześniej, jak to rozwiązać

Posted

Blood napisał(a):
to ok ale nie wie czy ja saa go odbiore bo zalatwie znajoego z aute tylko usialaby wiedziec gdzie dokladnie zeby cos ustalic;)

Podam Ci Tomka nr telefonu to sie dogadacie.

Juz wyslalam na PW.

Posted

A Ty Blood coś kiedyś pisałaś że możesz odebrać dopiero po 15ej czy mi się ubzdurało?;) Będziesz miała co zrobić z Bulkiem od rana?
No i jak coś to dajcie mi znać wcześniej czy mam jechać, muszę się nastawić psychicznie;)

Posted

kora78 napisał(a):

marta, fajnie, że ma nocleg :) bo już myślałam wcześniej, jak to rozwiązać

W sumie to nie za dobrze że przez tyle rąk przejdzie zanim dojedzie do Blood, ale nie da się go zabrać w piątek tak wcześnie, także nie ma problemu

Posted

no niestety musi to przejsc;/ w pon mam wizyte z super pania dla mojej suni ;) Zostanie jesli dogada sie z 2 pieskiem tych panstwa i bylaby niedaleko odemnie;))
A no to o ktorej by byl przed 9?? zorganizuje kogos wtedy;)

Posted

piątek
idę kasę liczyć, jak z transportem do tej miejscowości, do p. Tomka...

Blood jutro już zacznij ustalać jakoś odbiór u siebie psiaka.
Muszę pamiętać, by wziąść kaganiec, muszę obrożę i smycz kupić.
Czy Blood masz smycze wolne, czy on osobną potrzebuje?
Może p.Tomek ma już jakąś zapasową tylko na transport? Ja mam jedną zapasową nieco podniszczoną, ale dość długą i wytrzymałą, w sumie mogę ją dać, ale potem do następnego psa musiałąbym kupować. Obrożę mam po moim dt różową :D parcianą na klamrę pastikową zapinaną

Buli będzie jak Barbie :D

No dobra, obrożę mam, smycz mogę dać, ale wolałąbym nie.

Blood masz szampon do kąpieli dla krókowłosego psa? Może kupi się obrożę przeciwpchelną, ale to się okaże dopioero u Blood. Może mieć grzybicę w uszach i to 35zł lek kosztuje u weta.

A wstępnie o któej p.Tomek wyjeżdża? ah było coś, że z samego rana. To Buli wychodzi ze schronu w czwartek i idzie do Marty.

Posted

No to tak mam i obroże i smycze wolne:evil_lol::evil_lol:
No na miejscu jak go wykapie to kupie cos na pchly(bo i moim musze kupic) i wet powie czy trzeba cos jeszcze...
Tylko to o ktorej bedzie na miejscu zebym wiedziała jak co ustawic;)

Szampon mam uiwersalny zabijajacy zapach i przeciw insektom bo jednak dziewczynki tez nie byly czyste:roll::roll:

A jak z kasa bedzie bo odrazu na 2 dzien pojade kupic jedzenie i do tego weta na pchły itd.....i nie wiem czy mam wyłozyc wtedy czy jak??:roll:

Ale sie ciesze tu w pon moze adopcja a w piatek juz tu bedzie i nie mam zajec w sob wiec caly weekend mu poswiece;):multi::multi::multi:

Posted

Blood Ty dzwoń i umawiaj odbió, ja się w to mieszać nie będę bo beznsens, nie znam tam miast i adresów. Ja sobie zadzwonię i umówię dowóz psa do Tomka

Czyli obrożę i smycz na transport musze dać.

Kasę przeleję w tym tyg, może przed samym wyjazdem Bulisia,albo nabezpieczniej, gdy będzie już wychodził ze schrtonu na noc do domu