Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 marta0731 napisał(a):Sprawdziłam, to przed Wrockiem, czyli chyba nie ma problemu;) Dobrze że rano, bo po 9 będę z powrotem w pracy i nie muszę urlopu wypisać 60km czyli w dwie strony 120km czyli jakieś 45zł Jeśli bedzie brakowało, to 20zł mogę dołożyć, bo obiecałam "coś" dla Buliego Kora rozpatrzy za i przeciw i da znać...? Mozesz sie Umowic z Tomkiem na 7:30 bo zazwyczaj on wyjezdza o tej porze. Musi zdarzyc do Katowic do pracy na 9 rano albo troche pozniej. Quote
marta0731 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pasuje:) Jak Kora się dogada z Blood i zdecyduje czy pociąg czy ja;) i czy wszystko pasuje, to zadzwonię i się umówię, telefon sobie zapisałam To nawet się niewiele do pracy spóźnię:) Quote
kora78 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 niech ja pomyślę tyniec na bank trzeba zgrać niech jeszcze Blood powie,czy jej pasuje pt koło 9, tylko jak ona psa odbierze? Bo jak Toek pędem do pacy do domu Blood nie dowiezie? Blood masz jak dojechać? 45zł za taki kawałek dużo, jakby pkp jeździło to by taniej wyszło, ale na takie wiochy nie jeździ, tylko pks, a tam psa nie wezmą śmierdziuszka w dodatku. może coś tańszego się uda, a jeśli nie to jedzie z martą ingrid mów,że z mojej strony na bank spoko. czekamy na Blood marta, fajnie, że ma nocleg :) bo już myślałam wcześniej, jak to rozwiązać Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pisze Tomkowi ze piatek zaklepany dla Bulika. Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Blood napisał(a):A w jaki piatek to a byc?? W nastepnym tygodniu . Quote
Blood Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to ok ale nie wie czy ja saa go odbiore bo zalatwie znajoego z aute tylko usialaby wiedziec gdzie dokladnie zeby cos ustalic;) Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Blood napisał(a):to ok ale nie wie czy ja saa go odbiore bo zalatwie znajoego z aute tylko usialaby wiedziec gdzie dokladnie zeby cos ustalic;) Podam Ci Tomka nr telefonu to sie dogadacie. Juz wyslalam na PW. Quote
bea_204 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Fajnie, że już niedługo Buli będzie bezpieczny. Quote
marta0731 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A Ty Blood coś kiedyś pisałaś że możesz odebrać dopiero po 15ej czy mi się ubzdurało?;) Będziesz miała co zrobić z Bulkiem od rana? No i jak coś to dajcie mi znać wcześniej czy mam jechać, muszę się nastawić psychicznie;) Quote
marta0731 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kora78 napisał(a): marta, fajnie, że ma nocleg :) bo już myślałam wcześniej, jak to rozwiązać W sumie to nie za dobrze że przez tyle rąk przejdzie zanim dojedzie do Blood, ale nie da się go zabrać w piątek tak wcześnie, także nie ma problemu Quote
Blood Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 no niestety musi to przejsc;/ w pon mam wizyte z super pania dla mojej suni ;) Zostanie jesli dogada sie z 2 pieskiem tych panstwa i bylaby niedaleko odemnie;)) A no to o ktorej by byl przed 9?? zorganizuje kogos wtedy;) Quote
Ingrid44 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Poczekajmy do poniedzialku i wtedy dzwoncie do Tomka . On juz wie ze jest piesek do przewiezienia i maja kobiki dzwonic. :) Quote
Blood Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 no wszystko sie jeszcze dogada jest jeszcze czas;) Quote
bea_204 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 To dobrze, że już niedługo Buli będzie u Ciebie. Quote
kora78 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 piątek idę kasę liczyć, jak z transportem do tej miejscowości, do p. Tomka... Blood jutro już zacznij ustalać jakoś odbiór u siebie psiaka. Muszę pamiętać, by wziąść kaganiec, muszę obrożę i smycz kupić. Czy Blood masz smycze wolne, czy on osobną potrzebuje? Może p.Tomek ma już jakąś zapasową tylko na transport? Ja mam jedną zapasową nieco podniszczoną, ale dość długą i wytrzymałą, w sumie mogę ją dać, ale potem do następnego psa musiałąbym kupować. Obrożę mam po moim dt różową :D parcianą na klamrę pastikową zapinaną Buli będzie jak Barbie :D No dobra, obrożę mam, smycz mogę dać, ale wolałąbym nie. Blood masz szampon do kąpieli dla krókowłosego psa? Może kupi się obrożę przeciwpchelną, ale to się okaże dopioero u Blood. Może mieć grzybicę w uszach i to 35zł lek kosztuje u weta. A wstępnie o któej p.Tomek wyjeżdża? ah było coś, że z samego rana. To Buli wychodzi ze schronu w czwartek i idzie do Marty. Quote
Blood Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 No to tak mam i obroże i smycze wolne:evil_lol::evil_lol: No na miejscu jak go wykapie to kupie cos na pchly(bo i moim musze kupic) i wet powie czy trzeba cos jeszcze... Tylko to o ktorej bedzie na miejscu zebym wiedziała jak co ustawic;) Szampon mam uiwersalny zabijajacy zapach i przeciw insektom bo jednak dziewczynki tez nie byly czyste:roll::roll: A jak z kasa bedzie bo odrazu na 2 dzien pojade kupic jedzenie i do tego weta na pchły itd.....i nie wiem czy mam wyłozyc wtedy czy jak??:roll: Ale sie ciesze tu w pon moze adopcja a w piatek juz tu bedzie i nie mam zajec w sob wiec caly weekend mu poswiece;):multi::multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Cioteczki dzwoncie do Tomka jurto. Umawiajcie sie na przywoz doTynca i obbior w Katowicach. Tomek smyczy nie ma , ma koce na siedzeinia. Quote
Blood Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ok to jak mam dzwonic czy ty mi powiesz o ktorej i gdzie mam byc?? Quote
kora78 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Blood Ty dzwoń i umawiaj odbió, ja się w to mieszać nie będę bo beznsens, nie znam tam miast i adresów. Ja sobie zadzwonię i umówię dowóz psa do Tomka Czyli obrożę i smycz na transport musze dać. Kasę przeleję w tym tyg, może przed samym wyjazdem Bulisia,albo nabezpieczniej, gdy będzie już wychodził ze schrtonu na noc do domu Quote
Blood Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ok to jak powiesz wysle nr konta na pw;) To ja sie jutro skontaktuj tylko w jakich godz zeby nie przeszkadzac?? Quote
Recommended Posts