sh_maniak Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Malwa&Landi napisał(a):ja jak byłam na ringu to taka zakręcona, że nie wiem nawet kto wygrał 8) A wam jak poszło?? Z tego co wiesci mnie dochodzą to wygrała siostra mojej Asanpi :angel: Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 baba ale jakie bo w kat jest kilka i którą klasę bo zaraz palcę pogubię Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 a ja pieknie proszę o malamuty ! <plis><plis><plis><prosze> Quote
nice_girl Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Justi0022 napisał(a):nice_girl napisał(a):Justi0022 napisał(a):nice girl, a czy harmonogram był zgodny z godzinami podanymi wcześniej w tym topiku - chodzi mi o godziny wejść ras na ringi. A może byłaby któraś z Was tak uprzejma i podała stawkę leonbergerów :D PROSZĘ :lol: U nas była godzina opóźnienia. Zdaję się, że na ringu sheltie i border collie poślizj był dużo, dużo większy. Interesuje Cię konkretna klasa? Leosi jest dosyć sporo. Psy bez szczeniaków plisss. Suk też nie chcę Ok, juz piszę: psy, młodzież: AKSEL z Qubenic Amor z j.w. pośrednia; JETRO THULL Ligocka Watacha otwarta: ARCHIBALD Pałacowe Piękności Cerber j.w. ELVIS z Oazy Wschodu LARY Lwia Góra championy: KAISER vom Matthiasberg Quote
baba Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 tylko te z moskwy podobno 2 psy i suka tylko nazwy to w necie znajdę sobie hodowlę , siedzę na szczeniakach ja , matka karmiąca... Quote
Tilia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 to ja się przypomnę z moją prośbą bardzo, bardzo proszę o dwa imionka: chart szkocki deerhound, suczki te co są poza AVANALCHE i BORDEAUX Festina, i w jakich są klasach. proooooszę :oops: Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 tragicznie 8) Lavia pomyliła ring z torem wyścigowym a sędzia zwracał największą uwagę na prezentacje i ruch wiele pięknych psów odpadło bez lokaty właśnie przez to, że coś odwaliło nie jestem pewna ale chyba pani Czarkowska też mimo, że wystawiała świetnego psa. A ty gdzie się teraz wybierasz? Quote
orsini Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Kochani PLIZ, PLIZ, PlIZ sznaucer miniaturowy pieprz i sol klasa mlodziezy,psy DZIEKI!!!!!w imieniu kolegi Quote
nice_girl Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 baba napisał(a):tylko te z moskwy podobno 2 psy i suka tylko nazwy to w necie znajdę sobie hodowlę , siedzę na szczeniakach ja , matka karmiąca... O jakie mastify Ci chodzi? Tilia, suka, pośrednia: SANDMANSCOT's ANNAKERY otwarta: BELLISSIMA Festina :wink: Quote
sh_maniak Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 jak przyjeli zgł to na Węgry :wink: czli nie miałyscie lokaty?? Quote
nice_girl Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 baba napisał(a):mastify angielskie jeden pies z Rosji jest w młodzieży: Versailles Des Chenaiser De Kom Pystou i championach: Korosdombi Lyon. Suczka jest w młodzieżY; VENUS Beaute Brullemail. :wink: Quote
Tilia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 nice_girl!!!!!!! jestem CI wdzieczna OGROMNIE!!!!!! piwo masz u mnie, pamiętaj!! no Druga będzie w klasie z siostrą, a Mała sama :) :) :) Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 bez lokaty z dosk byłyśmy w ostatniej piątce tymbardziej szkoda :-? ale opis bardzo dobry tylko sędzia zbytnio się nie rozpisywał. No to powodzenia :) Quote
carotina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Agasia napisał(a):carotina... sporo ich ;) Cos dokladniej :>? hmmmm.... no dobra, to psy klasa otwarta i championów, oraz suki klasa szczeniąt, pośrednia i weterany (o ile wogule były) :wink: Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 a ja niestety nie jade.. :( przykro mi ale coz takie zycie.. nie mam z kims wsiasc do pociagu, a sama sie boje jechac o 1:20 pospiesznym :( chlip chlip mimo to i tak prosze o stawke golden retrieverow pieskow.. szczegolnie klasa posrednia :) dziekuje i powodzenia!! Quote
gruca Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Wiem że grzywaczy jest dużo ,bardzo proszę o psy pośrednia i suki młodzież i otwarta. Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Lara Lara ja poprosze.. chociaz tak mi popraw humor.. oczywiscie golden retrievery posrednia klasa.. :cry: Quote
Recommended Posts