rysiczka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Sluchajcie a czy wymagaja swiadectwa zdrowia czy tylko wscieklizny?? Quote
nice_girl Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 rysiczka napisał(a):Sluchajcie a czy wymagaja swiadectwa zdrowia czy tylko wscieklizny?? Ja biorę świadectwo szczepienia przeciwko wściekliźnie i książeczkę zdrowia. W zeszłym roku miałam tylko to przy sobie i weszłam na wystawę, chociaż pani przy wejściu trochę pomruczała. :wink: Tufi, No to jesteśmy dwie. :) Nie martwię się bardzo, ponieważ wiem, że moje zgłoszenie zostało przyjęte. Quote
rysiczka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Dobrze wiedziec.Ja zabiore wscieklizne i ksiazeczke,jak radzisz. Quote
Złośnica Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Pisze dokładnie tak : "Potwierdzenie ninijesze wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie oraz świadectwem szczepienia psa przeciw wściekliźnie upoważnia..." czyli starczy książeczka zdrowia :D Quote
Flaire Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Złośnica&LUGER napisał(a):czyli starczy książeczka zdrowia :DCzyli Łódź rules! :D Quote
nice_girl Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Złośnica&LUGER napisał(a):Pisze dokładnie tak : "Potwierdzenie ninijesze wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie oraz świadectwem szczepienia psa przeciw wściekliźnie upoważnia..." czyli starczy książeczka zdrowia :D A na potwierdzeniu z zeszłego roku jest napisane:"... Potwierdzenie wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie, świadectwem szczepienia przeciwko wściekliźnie i urzędowym świadectwem zdrowia upoważnia..." Może zmieniły się przepisy? Jeśli tak, to trzeba się cieszyć. :D Quote
tunio Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 A my wciaz potwierdzenie nie mamy. I ponawiam prosbe o sprawdzenie czy dwie argentynskie panny figuruja w katalogu. Quote
Asiaczek Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 nice_girl napisał(a):Złośnica&LUGER napisał(a):Pisze dokładnie tak : "Potwierdzenie ninijesze wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie oraz świadectwem szczepienia psa przeciw wściekliźnie upoważnia..." czyli starczy książeczka zdrowia :D A na potwierdzeniu z zeszłego roku jest napisane:"... Potwierdzenie wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie, świadectwem szczepienia przeciwko wściekliźnie i urzędowym świadectwem zdrowia upoważnia..." Może zmieniły się przepisy? Jeśli tak, to trzeba się cieszyć. :D To Ty zbierasz takie "dokumenty"?! :o Pzdr. Quote
Ludek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Czy ktoś może sprawdzić stawkę SHIH-TZU, szczególnie szczeniaków. Dziekuję Quote
whippetka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Ja dostałam potwierdzenie, ale nie mam karteczki upoważniającej do odbiotu katalogu :) . Quote
rysiczka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 My juz tez dostalismy potwierdzenie i numerek,ale tak jak Whippetka nie ma nic o katalogu?Czy ktos dostal karteczke na katalog? Quote
Agasia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Moze katalog bedzie odbierany na dowody wplaty ;) Czy tak nie bylo w tamtym roku..? I co z planem sedziowania :)? Quote
Aluzja Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dziewczyny czy mozecie mi powiedziec czy mozna gdzies przejrzec plan sedziowania?? Quote
rysiczka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dana obiecala plan sedziowania poniedzialek-wtorek wiec mysle ze niebawem go zamiesci. :D Quote
:) Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 A stawkę shih tzu ktoś mógłby podać?? Byłabym wdzięczna Quote
malgosia_1 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Przeczytalam wszysciutko co dotyczy tegorocznej wystawy w Lodzi i powiem jedno.... DANA to chyba świeta kobitka!!!!! :lol: Tyle danych, tyle problemow a ONA ciagle pelen spokoj.... nie wspomne o cierpliwosci. Przy takich zmianach personalnych sedziow to faktycznie plan i kolejnosc sedziowania wszystkim nam ulatwi organizacyjne przezycie tej (zawsze pieknej i dobrze zorganizowanej!) wystawy. Czyzby nie bylo na wystawie przedstawicieli naszych kochanych ogarow polskich? Czyzby az taki kryzys hodowlany?! Quote
Diana14 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 nice_girl napisał(a):Złośnica&LUGER napisał(a):Pisze dokładnie tak : "Potwierdzenie ninijesze wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie oraz świadectwem szczepienia psa przeciw wściekliźnie upoważnia..." czyli starczy książeczka zdrowia :D A na potwierdzeniu z zeszłego roku jest napisane:"... Potwierdzenie wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie, świadectwem szczepienia przeciwko wściekliźnie i urzędowym świadectwem zdrowia upoważnia..." Może zmieniły się przepisy? Jeśli tak, to trzeba się cieszyć. :D Tak tak ja też słyszałam, ze zmieniły się przepisy tylko niektórym oddziałom nie chce się drukować nowych karteczek z potwierdzeniem :roll: :-? Quote
Genia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Mnie sędziuje w Łodzi p. de Santiago Rafael z Puerto Rico-wiecie co to jest za sędzia ?? :o Quote
tufi Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Mama powiedziala, ze przyszed jakis list z Lodzi - wiec pewnie numerek z potwierdzeniem - jutro pojade to odebrac :) Teraz tylko czekam na plan wystawiania... I info, czy jestesmy na stadionie, czy obok Quote
nice_girl Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Asiaczek napisał(a):nice_girl napisał(a):Złośnica&LUGER napisał(a):Pisze dokładnie tak : "Potwierdzenie ninijesze wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie oraz świadectwem szczepienia psa przeciw wściekliźnie upoważnia..." czyli starczy książeczka zdrowia :D A na potwierdzeniu z zeszłego roku jest napisane:"... Potwierdzenie wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie, świadectwem szczepienia przeciwko wściekliźnie i urzędowym świadectwem zdrowia upoważnia..." Może zmieniły się przepisy? Jeśli tak, to trzeba się cieszyć. :D To Ty zbierasz takie "dokumenty"?! :o Pzdr. Jakoś tak wszystko wrzucam do jednego segregatora. Wszystko, tzn. dowody wpłaty, dymplomy, karty ocen, i jakoś tak uchowało się to potwierdzenie. :wink: Dzisiaj dostałam potwierdzenie. :) Quote
dorotal Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='dana1']Grupa IX F.C.I. ZMIANA – 66 – Cavalier King Charles Spaniel-35, Chichuahua długowłose i krótkowłose-27, King Charles Spaniel-4 ZMIANA – 66 –Pekingese - 6, Tibetan Spaniel - 3, Bichon Frise - 1, Belgian Griffon - 3, Brussels Griffon - 4, Little Lion Dog - 2, Papillon, Coton de Tulear - 4, Lhasa Apso - 10, Tibetan Terrier - 6, Shih Tzu - 27 W NIEDZIELĘ OTRZYMALIŚMY OD TYCH SĘDZIÓW ODMOWĘ PRZYJAZDU – ALE JUŻ JEST WSZYSTKO W PORZĄDKU – NOWI SĘDZIOWIE TEŻ SĄ ZAGRANICZNI – JEDEN Z PUERTO RICO TYLKO INNY I SĘDZINA Z SŁOWENII NIE MYLIĆ ZE SŁOWACJĄ. PISZĘ Z DOMU I NIE PAMIĘTAM NAZWISK. MAJĄ UPRAWNIENIA TYLKO NA IX GRUPĘ, WIĘC SIĘ ZNAJĄ. LIST Z ICH ODMOWĄ BĘDZIE ZAMIESZCZONY W KATALOGU. Czy mozesz podac jacy beda sedziowie? Quote
malgosia_1 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 oj...... chyba godziny wystawiania i kolejnosc wazniejsze z uwagi na przyjezdnych :oops: Quote
Matagi Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='dorotal'][quote name='dana1']Grupa IX F.C.I. ZMIANA – 66 – Cavalier King Charles Spaniel-35, Chichuahua długowłose i krótkowłose-27, King Charles Spaniel-4 ZMIANA – 66 –Pekingese - 6, Tibetan Spaniel - 3, Bichon Frise - 1, Belgian Griffon - 3, Brussels Griffon - 4, Little Lion Dog - 2, Papillon, Coton de Tulear - 4, Lhasa Apso - 10, Tibetan Terrier - 6, Shih Tzu - 27 W NIEDZIELĘ OTRZYMALIŚMY OD TYCH SĘDZIÓW ODMOWĘ PRZYJAZDU – ALE JUŻ JEST WSZYSTKO W PORZĄDKU – NOWI SĘDZIOWIE TEŻ SĄ ZAGRANICZNI – JEDEN Z PUERTO RICO TYLKO INNY I SĘDZINA Z SŁOWENII NIE MYLIĆ ZE SŁOWACJĄ. PISZĘ Z DOMU I NIE PAMIĘTAM NAZWISK. MAJĄ UPRAWNIENIA TYLKO NA IX GRUPĘ, WIĘC SIĘ ZNAJĄ. LIST Z ICH ODMOWĄ BĘDZIE ZAMIESZCZONY W KATALOGU. Czy mozesz podac jacy beda sedziowie? Dorotal :P Ponieważ akita miał sędziowac Rafael de Santiago z PR a nie przyjedzie,to sędziować będzie z Hiszpanii Alfonso Thovar del Solar.Sędzia z Puerto miał również sędziowac King Charlsy,masz zmianę sędziego ,więc zapewne będzie to ten sam Hiszpan,który posedziuje akita. :D Quote
tunio Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Sprawa z argentynowymi pannami nieaktualna.Doszly potwierdzenia. A my potwierdzenia wciaz niet Quote
Recommended Posts