Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy juz gdzies w internecie krazy film emitowany w brytyjskiej tv po zakonczeniu transmisji Crufts. Film jest odpowiedzia na Pedigree Dogs Exposed i mi sie osobiscie bardzo podobal. Polecam jak najbardziej, wskazuje kierunek w jakim powinnismy sie posuwac w hodowli psow rasowych.

Posted

nykea napisał(a):
Krzysiek, to jest oczywiste ze topik o Pedigree Dogs Exposed juz byl. Ja teraz pisze o Good Dog Bad Dog, ktory jest ODPOWIEDZIA na PDE.

a możesz wrzucić link do filmu ?
Nie mogę znaleźć na YT

Posted

ja też nie mogę. bo jak się wpisze w wyszukiwarkę Good Dog Bad Dog to mi wyskakuje piosenka Mandaryny :shake::evil_lol:

też prosiłabym o linka

Posted

fizzy napisał(a):
ja też nie mogę. bo jak się wpisze w wyszukiwarkę Good Dog Bad Dog to mi wyskakuje piosenka Mandaryny :shake::evil_lol:

też prosiłabym o linka

też mi Mandaryna się wyszukała:diabloti:

nykea napisał(a):
Nie wiem czy juz gdzies w internecie krazy film

nie zwróciłam na to uwagi .
To w takim razie , możesz nam streścić film ?:razz:

Posted

Szukałem tego filmiku ale nie znalazłem. Jak ktoś zna jakieś słowa kojarzące się z tym filmem poza "good dog, bad dog" niech poda, może dookreślenie poprawi celność wyników :)

Posted

KrzysiekM napisał(a):
Wszedłem i dostałem komunikat, że film jest niedostępny w moim kraju :( Wie ktoś może jak w prosty sposób podszyć się pod komputer z innego kraju?

musisz mieć program który zmienia/ukrywa IP

• 2 weeks later...