Aarionne Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Miesięcznik "Przyjaciel Pies" przekazał kalendarze na aukcję charytatywną. http://www.szczytnycel.pl/uzytkownik/przedmioty/Przyjaciel_Pies,68.html Są tam także kalendarze z yorkami. Niestety w serwisie nie jest zapisana żadna organizacja pomagająca yorkom. Kiedyś yorki do adopcji miała Viva! Animalis więc dla niej jest przekazane część dochodu. To już właściwie ostatnia wyprzedaż, zaraz sezon kalendarzowy się skończy. Czy yorki mają w ogóle jakaś fundację? Warto żeby się zapisała w serwisie szczytnycel.pl To taka bardziej cywilizowana forma bazarków, z dostępem dla szerszej rzeszy osób :) Quote
Borówka16 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zapewne kupię ten kalendarz ,choć mam już do 2 pokoi :) Yorki nie mają żadnej fundacji ,nawet kiedyś z mamą przechodziły nam takie myśli o stworzeniu fundacji... Może w przyszłości ... Na razie yorków w potrzebie jest stosunkowo mało i musimy się z tego cieszyć :multi: Quote
Aarionne Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Borówka16 napisał(a): Na razie yorków w potrzebie jest stosunkowo mało i musimy się z tego cieszyć :multi: No niestety nie jest tak pięknie. U nas, w Viva Animalis co rusz są jakieś yorki z pseudo do adopcji. Tylu miłośników yorków, a żadnej organizacji, która chciałaby pomóc tym ciemiężonym yoreczkom, hodowanym na betonie w małych ciasnych klatkach? Nie interesowałam się tematem yorków, ale jestem trochę zdziwiona brakiem fundacji "yorkarskiej"... Tak czy siak - warto pomagać psim organizacjom w serwisie szczytnycel.pl Sa już boksery, są buldożki, jest AST od bullowatych. Oby inne też się zapisały :) Quote
Borówka16 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Aarionne napisał(a):No niestety nie jest tak pięknie. U nas, w Viva Animalis co rusz są jakieś yorki z pseudo do adopcji. Tylu miłośników yorków, a żadnej organizacji, która chciałaby pomóc tym ciemiężonym yoreczkom, hodowanym na betonie w małych ciasnych klatkach? Nie interesowałam się tematem yorków, ale jestem trochę zdziwiona brakiem fundacji "yorkarskiej"... Tak czy siak - warto pomagać psim organizacjom w serwisie szczytnycel.pl Sa już boksery, są buldożki, jest AST od bullowatych. Oby inne też się zapisały :) Jeśli będziecie mieć tylko jakiegoś Yorka ,to pisz do mnie. Zawsze będę się starać pomóc ! ;) Quote
Anastazja&Aleksander Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 z checia bym kupila ale nie mam sily znow sie gdzies logowac, jesli ktos moze mi zamowic to zrobie przelew. Quote
Aarionne Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Anastazja&Aleksander napisał(a):z checia bym kupila ale nie mam sily znow sie gdzies logowac, jesli ktos moze mi zamowic to zrobie przelew. :))))) Rejestracja zajmuje jakąś minutę, może dwie. O wiele mniej czasu i energii stracisz, gdy sama się zarejestrujesz, niż gdybyś miała później przez pośredników uzgadniać warunki transportu, numer konta itp. A przy okazji może kupisz coś jeszcze na buldożki? Albo coś wystawisz na buldożki :)))) Quote
Recommended Posts