Bewarka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Gandzia napisał(a):No a ja hohohoho lat temu czyli bardzoo dawnoo jeżdziłam na zimoiwska z Miechowa:) Z takim jakimś księdzem - ale to było już bardzooo dawno temu - nie te czasy:) Z jakim to było księdzem?Pamiętasz imie?Tylko imie...i jak dawno...rok,dwa,pięć lat...może dziesięć??? Quote
Nanami Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Wiele osób z mojej klasy z LO mieszka w Wolbromiu, rzut beretem w koncu ;) Quote
Gandzia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 justys95 napisał(a):Z jakim to było księdzem?Pamiętasz imie?Tylko imie...i jak dawno...rok,dwa,pięć lat...może dziesięć??? no jakieś 10 - 11 lat temu:) czyli tak jak mówie dawnooo temu:) oj nie wiem ale wiem,że miał reguły żadnych kolczyków, żadneych słuchawek w uchy :) Quote
Gandzia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nanami napisał(a):Wiele osób z mojej klasy z LO mieszka w Wolbromiu, rzut beretem w koncu ;) No moja siostra też chodzi do Olkusza ja jednak kończyłam nasze Wolbromskie liceum - dawniej nie było takiej powiedzmy mody na Olkusz:) Quote
Bewarka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Gandzia napisał(a):no jakieś 10 - 11 lat temu:) czyli tak jak mówie dawnooo temu:) oj nie wiem ale wiem,że miał reguły żadnych kolczyków, żadneych słuchawek w uchy :) aha...to niewiem...taty sie spytam, ale on jest z Pałecznicy...zobaczymy...a i jeszcze jedno...ten ksiądz nie był proboszczem? Quote
Żaneta Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a ja jestem prawie z Nowego Sącza, dokładnie z Nawojowej ale teraz przebywa dużo we Wrocławiu(studia) Quote
ania K. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witam Ja bywam czasem w małopolsce a dokładnie to okolice Limanowej N. Sącza może ktoś jest z tych rejonów? Quote
asia_misiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Ja jestem z okolicy Nowego Sacza :) Quote
Luneczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja mieszkam w Wielogłowach (5 km od NS) 13 lipca (niedziela) będe w parku koło zegara:) Czy kyoś też będzie? Quote
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ja jestem z Węgrzc, koło Krakowa (graniczy) jakby było jakieś spotkanie w Krakowie/okolicach to proszę mnie informować :cool3: Quote
Ppx Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zapraszam do Tarnowa. :P Klasa "POCZATKUJACY": 1. Przywitanie - 10pkt 2. Rzucanie do kosza piłkami przez przewodnika - 10pkt - to dla rozluźnienia właściciela psa 3. Przejście na luźnej smyczy z jednym skrętem w lewo lub w prawo 10pkt 4. Zostawanie psa na miejscu przez 30 sekund a. z pomocnikiem trzymającym psa na smyczy 10pkt b. bez pomocnika - uzyskane punkty razy 2 5. Przywołanie psa z odległości 5m a. z pomocnikiem 10pkt b. bez pomocnika pkt. x 2 6. Skok przez przeszkodę a. z przewodnikiem 10pkt b. bez pomocy przewodnika pkt. x 2 7. Pokaz ulubionej zabawy z psem 10pkt :lol: Swoje zgłoszenia należy przesyłać mailowo do 5 maja 2011r. na adres info@wpsimswiecie.pl podając: a) swoje dane (imię i nazwisko), b) dane psa (imię, rasa, wiek), c) do której klasy się zgłaszacie, d) wpisując zdanie na koniec „Wyrażam zgodę na wykorzystanie materiałów zdjęciowych z wizerunkiem mojej osoby i mojego psa wykonach w trakcie zawodów sportowych maj 2011 organizowanych przez Pozytywne Szkolenie Psów „W Psim Świecie”, w materiałach promocyjnych i na stronach www.wpsimswiecie oraz www.piestarnów.pl „ Też się zgłosicie :d ? Do jutra czas ^^. Quote
Avaloth Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 PePex ale co to jest ? xd nie kumam. Wszystkich z Krakowa i okolic zapraszam na następny dogo spacerek, dokładne miejsce i czas jeszcze do ustalenia :) http://www.dogomania.pl/threads/204151-Kto-na-spacer-spotkanie-Kraków-i-okolice/ ;) Quote
Ppx Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Super było! :) Zapraszam za rok. ;) Iś, patrz tutaj: www.wpsimswiecie.pl : D Quote
ILoveSpringers Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ja też jestem z małopolski (Tarnów) ... ale z Tarnowa jest mało osób chyba.. Quote
Recommended Posts