Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Między dziewczynami jest jakby...spokojniej :) A maleńka...coraz bardziej się cieszy kiedy wracam z pracy :) Chyba coraz bardziej się do nas przyzwyczaja :) To taki spory szczeniaczek-uwielbia się bawić :)

Posted

natalie1988 napisał(a):

Czy Wasze psy też siadają czasem pupą na ławkę? :D

Hihihihi :) dla mojej ławka musialaby być nieco mniejsza... ;)
Biedna Sonia :( a lekarze raczej sugerują operację czy odradzają?

Posted

Wet mówił, że powinien się ten guz zmniejszyć w ciągu 2 miesięcy, kiedy hormony się uspokoją (niedawno miała cieczkę). Operację uznaje jako ostateczność, gdyby guz się nie zmniejszył. Niestety guz rośnie ;( Sami już nie wiemy co robić. W wieku 15 lat niestety ryzyko jest duże. Po śmierci Saby (zaledwie 2 miesiące temu) boimy się operacji...

Posted

Wczoraj Sonia była u weta... Niestety operacja nie jest możliwa, bo obie strony są zajęte guzem... Nie można nic zrobić :( Podał jej sterydy, żeby zmniejszyć obrzęk. Jest źle :(

Posted

[quote name='natalie1988']Wczoraj Sonia była u weta... Niestety operacja nie jest możliwa, bo obie strony są zajęte guzem... Nie można nic zrobić :( Podał jej sterydy, żeby zmniejszyć obrzęk. Jest źle :([/QUOTE]

Natalie, trzymajcie się... Wiem, że słowa niewiele pomogą, tymbardziej, że przeżyliście straszny ból 2mies. temu, ale jestem z Wami myślami...

Posted

[quote name='natalie1988']Wczoraj Sonia była u weta... Niestety operacja nie jest możliwa, bo obie strony są zajęte guzem... Nie można nic zrobić :( Podał jej sterydy, żeby zmniejszyć obrzęk. Jest źle :([/QUOTE]
Bardzo mi przykro :( Współczuję Wam :(

Posted

Strasznie wam współczuję, jestem z wami w tych chwilach!

Posted

Natalie nie myśli tak, czasami tak jest w życiu.Spróbuj skonsultować to jeszcze z innym lekarzem,moze jakas klinika w większym mieście?Żeby mieć pewność ,ze zrobiło się wszystko co możliwe.