Goska76 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zgłosił się do nas do schroniska Pan z chęcią oddania psa - pięcioletni dalmatyńczyk. Pies mieszka w kojcu. Jest przyjazny względem innych ludzi, dzieci. Nie wiem jak do innych zwierząt. Ja psa osobiście nie widziałam - to są informacje od właściciela. Pomóżcie kochani znaleźć mu domek!! a oto ten przystojniak :) Quote
kamilka91 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Też widzę bez głowy, ale otworzyłam sobie obrazek w nowym oknie i jest dobrze ;) Śliczny psiak... co za idiota bierze dalmata na stróża? :roll: Quote
Goska76 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ja w weekend podjądę do gostka i zapoznam się z psem. Wtedy trochę więcej o nim zapewne napiszę. Wypróbuje go na smyczy, krótki spacer itp. Czy ktoś z Was pomógłby mi go ogłaszać? Ja mu zrobię ogłoszenia w lokalnym środowisku - schronisko, może uda mi się go do gazety wrzucić. Quote
Goska76 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Była, poznałam. Pies super. skacze, cieszy się... boi się pana.... Szukam dla niego tymczasu. na CITO... W maju może pojedzie do nowego domu - ale przez miesiąc muszę go gdzieś przetrzymać. :( Quote
iiwka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Czyli w maju ma już ds na pewno ? Przez 5 lat żył w kojcu czy potrafi chodzić na smyczy sygnalizować potrzeby zostawać w mieszkaniu czy trzeba go tego uczyć no i jak do zwierząt ....a zdjęcia będą ? Quote
Kinya Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Podrzucam! Co z pieskiem?? Bardzo proszę o odpowiedź. Quote
dalmibea Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Czy jest on juz w domu ??????, maj minal !!!!!!! Quote
dalmibea Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Byl pies i pies zniknal , przeciez ktos sie tym zajmowal , i co nagle nic ??? A jak ja bym tak zrobila , ze adoptuje psa z Polski i nie daja potem o nim zadnej wiadomosci to by mnie za to ukamieniowali i musialabym czytac ze pies trafil na pewno do laboratorium doswiadczalnego albo nie wiadomo gdzie i nie wiadomo jaka krzywda mu sie dzieje. Ja sie musze z kazdego kroku tlumaczyc , prowadze forum zeby byly adopcje transparente , a wy co ??? Jasne , latwo jest od innych wymagac , regularnych wiadomosci i przesylanie zdjec po adopcji , ale inni tego nie musza! Dlatego jedno napisze , moje osobiste spostrzezenie , ze wlasnie urywaja sie w Polsce a nie w Niemczech informacje o dalszych losach wyadoptowanych dalmatow. Bardzo ciezko jest wlasnie w Polsce doprosic sie o jakakolwiek informacje o psie . Quote
Recommended Posts