Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłosił się do nas do schroniska Pan z chęcią oddania psa - pięcioletni dalmatyńczyk.
Pies mieszka w kojcu. Jest przyjazny względem innych ludzi, dzieci. Nie wiem jak do innych zwierząt. Ja psa osobiście nie widziałam - to są informacje od właściciela.
Pomóżcie kochani znaleźć mu domek!!
a oto ten przystojniak :)

Posted

Ja w weekend podjądę do gostka i zapoznam się z psem. Wtedy trochę więcej o nim zapewne napiszę. Wypróbuje go na smyczy, krótki spacer itp.
Czy ktoś z Was pomógłby mi go ogłaszać? Ja mu zrobię ogłoszenia w lokalnym środowisku - schronisko, może uda mi się go do gazety wrzucić.

• 2 weeks later...
Posted

Była, poznałam. Pies super. skacze, cieszy się... boi się pana....
Szukam dla niego tymczasu. na CITO... W maju może pojedzie do nowego domu - ale przez miesiąc muszę go gdzieś przetrzymać. :(

Posted

Czyli w maju ma już ds na pewno ? Przez 5 lat żył w kojcu czy potrafi chodzić na smyczy sygnalizować potrzeby zostawać w mieszkaniu czy trzeba go tego uczyć no i jak do zwierząt ....a zdjęcia będą ?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Byl pies i pies zniknal , przeciez ktos sie tym zajmowal , i co nagle nic ???
A jak ja bym tak zrobila , ze adoptuje psa z Polski i nie daja potem o nim zadnej wiadomosci to by mnie za to ukamieniowali i musialabym czytac ze pies trafil na pewno do laboratorium doswiadczalnego albo nie wiadomo gdzie i nie wiadomo jaka krzywda mu sie dzieje.
Ja sie musze z kazdego kroku tlumaczyc , prowadze forum zeby byly adopcje transparente , a wy co ???
Jasne , latwo jest od innych wymagac , regularnych wiadomosci i przesylanie zdjec po adopcji , ale inni tego nie musza!
Dlatego jedno napisze , moje osobiste spostrzezenie , ze wlasnie urywaja sie w Polsce a nie w Niemczech informacje o dalszych losach wyadoptowanych dalmatow.
Bardzo ciezko jest wlasnie w Polsce doprosic sie o jakakolwiek informacje o psie .