Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zacznę od pierwszych zdjęć, w dniu kiedy Hebanek przybył do nas ostatniego września 2003 i odbył swoją pierwszą kąpiel żeby zmyć z siebie wszystkie schroniskowe smrody. miał wtedy ok. 4 miesiące

i nastepne fotki z pierwszego tygodnia u nas - podczas remontu w spartańskich warunkach - widać to na przykładzie czym ten biedak musiał się bawić :p

Posted

i po miesiącu - już wiem do czego służy grzejniczek, uważam żeby sobie wąsów i ogonka nie przypalić :loveu:

do łóżeczka też czasem mogę - w wyjątkowych okolicznościach :evil_lol:

Posted

a tu listopad, dalej remont - jestem cały biały bo państwo robią gładzie na ścianach - bardzo ciekawa sprawa - wszędzie pełno pyłu - zmieniam ubarwienie

a tu mam na pooopce ślad po farbie w którą niechcąco się zapakowałem, ale już mnie pani trochę wyczyściła, więc została na szczęscie mała plamka - dalmatynczyka ze mnie nie zrobią :eviltong:

a tu w przedpokoju moja tymczasowa buda zrobiona z kartonu po mikrofalówce - tu sobie mieszkam :cool1:

Posted

Teklunia świętnie je określiła - uszy Hebana rzeczywiście żyją własny życiem - i to w dodatku każde swoim własnym :evil_lol: zobaczycie jak przebiegał ich rozwój na kolejnych fotkach.

Posted

tutaj już grudzień 2003 - jestem na gościnnych występach na urodzinkach u rodzinki :gent: :tort: :new-bday: :BIG: jestem grzeczny i nie proszę się przy stole tylko czekam aż mi sami przyniosą :diabloti:

Posted

a tu znów trochę oddechu od tego remontu, :tree1: wyjazd świąteczny do rodzinki - odświętna muszka i zabawa gwiazdkowym prezentem :multi:

ufff ale te święta męczące :puppydog: :wink:

• 1 month later...
Posted

piękny piesek - myslałam że to suczka ale to nic... :) bardzo mi sie podoba - bardzo ładne fotki i oczywiscie orginalne imie drugiego Hebanka nie znam będe częściej wpadać

Posted

zapraszam;) , galerię muszę jeszcze uzupełnić, bo niedługo Hebanek będzie mial 3 lata, więc wszystkie zdjęcia chcę uzupełnić a potem tylko dodawać na bieżąco

Posted

w takim razie wrzucam następną porcję fotek:
marzec 2004 - w domu na honorowym psim miejscu

a tu w oczekiwaniu na obiadek który taaak dłuuuuugo się gotuuuuje