Agucha Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Tak też można ;) Tutaj już po kąpieli :) Quote
Agucha Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 mshume napisał(a):moze wlasnie Mini? Ona własnie została panną Mini ;) Quote
Agucha Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Joma, stokrotne dzięki za wpłatę!!! Mam do was Kochani przeogromną prośbę - wpisujcie w tytule przelewu swój nick. bardzo ulatwi mi to rozliczenie, gdyż pierwszy raz mam z tym do czynienia a nie chcę niczego pomieszać. Z góry dziękuję! :) :) :) Kolejne z sesyjki golaska :) Sexi Kubusiowe galotki ;) Quote
Agucha Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 No to już ostatnie z dziś. Dam laleczce pospać (chociaż ona i tak nie zwraca na mnie uwagi i nawet nie mrugnie :D ) Shih, i jeszcze nie shih ;) I Miniuś będzie tak wyglądała - zobaczycie! [FONT=MS Shell Dlg 2]wyobraźcie sobie, że poszłam na żywioł, wsadziłam pod prysznic, wymyłam porządnie...a ona nawet nie warknęła[/FONT] :roll::loveu: Quote
jusstyna85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jade do weta i od razy zapytam czy sisusia na różowo może być objawem tej choroby Hut..... Jak poranek z Mini? Quote
Agucha Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Cała noc przespała ze mną w łóżku. tak się biedna trzęsła jak galaretka, że nie miałam serca jej wyrzucić... Teraz znów śpi na swojej kołderce :) W nocy ściągnęła sobie pampersa i zasikała swoją piżamkę, wiertoliła się i przytulała do mnie. Oczy mam na zapałki, ale co tam! ;) Za 2h zabieg Pinusia... denerwuję się... Wezmę MINutkę (TAK, TAK - MINUTKA - BO SIKA CO MINUTKĘ...) niech jej wet zmierzy temperaturę i obejrzy dziś tą skórkę, jak jest wykąpana... Dostała już poranną dawkę leku i dalej śpi. Nie zabieram jej na razie na spacery, boję się :roll: Trzymajcie kciuki i za mnie - bo nie wiem jak dam sobie radę sama z dwoma psami w aucie , i za nasze cudaczki kochane! :) Quote
Agucha Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Uzupełniłam post rozliczeniowy, który znajduje się na razie na 10str. Mamy 140zł wpływów, z tego 60zł poszło wczoraj na leki. Malawaszko, dziękuję za wsparcie!:loveu: Przyda się ;) Quote
Agucha Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Właśnie wróciliśmy... Nie moglam się w żaden sposób dodzwonić do Justyny a chciałam zapytać czy niunia miała robioną morfologię czy też i chemię... Trudno, krew poszła ponownie do badania. Będzie badana pod kątem hormonów, cukrzycy i ogólnie. Postaramy się też złapać troszkę moczu do analizy i zobaczymy co wyjdzie, bo Mini dalej ma mocz podbarwiony krwią... :( Dziś zostawiłam u weta 70zł za badanie krwi. Co do odrobaczania... robale wyłażą z niej stadnie... wszystko żywe, ruszające się - ohyda! Także na pewno trzeba ją powtórnie odrobaczyć i...resztę mojego towarzystwa... Brzuszek ma już normalny, cycuszki zwisają, temperatura w normie. Nie drapie się, nic się nie jączy, nie śmierdzi. Czekam na wyniki badań, zaraz powinnam je mieć. Oczywiście mam rachunki na wszystko, jak uda mi się zeskanować to wrzucę ;) [quote name='zerduszko']Agucha, a gdzie chodzicie do weta?? Na Młyńską :) Quote
Agucha Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Nowe wieści - żabulka NA PEWNO nie ma: - cukrzycy, - hormony nadnerczy w normie - wątroba jak należy - ogólna morfologia - OK :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Martwią mnie jej oczy...jedna rogówka jest delikatnie zmętniała, druga rogówka jest taka jakby wklęsła... pierwszy raz spotykam się z czymś takim... Quote
jusstyna85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 matrioszka2 napisał(a):A co tu się stało - w poście powyżej ? Skopiowałam 1. post,bo chciałam dodać rozliczenie,ale nie da sie...może zostać albo to,co było,albo rozliczenie...Tak mam od nowej dogomanii :( Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ale to chyba pomyłka co? bo aż mi serce stanęło, że maleńka w schronisku Quote
dineh Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 bardzo się ciesze że psinka nie ma nic z nadnerczami ...eh byle wszystko tak dobrze wychodziło jak te badania i aby z siusianiem się poprawiło! z całej siły trzymam za nią kciuki i cały czas śledzę wątek ;).. Quote
jusstyna85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 malawaszka napisał(a):ale to chyba pomyłka co? bo aż mi serce stanęło, że maleńka w schronisku na pewno pomyłka,uroki nowej dogomanii :) Quote
Agucha Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Mi Dogo na szczęście chodzi jak należy.Justyś, dodaj w pierwszym poście, że post rozliczeniowy jest na str 10, i już :) Na razie musi tak zostać ;) Quote
jusstyna85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Agucha napisał(a):Mi Dogo na szczęście chodzi jak należy.Justyś, dodaj w pierwszym poście, że post rozliczeniowy jest na str 10, i już :) Na razie musi tak zostać ;) Dodałam już wcześniej na samej górze... Quote
Recommended Posts