haliza Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A, czyli to znowu prawie Twój chrześniak :loveu:, piękny misio myślę, że będzie mu u mnie dobrze :evil_lol: Quote
Agucha Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 haliza napisał(a):A, czyli to znowu prawie Twój chrześniak :loveu:, piękny misio myślę, że będzie mu u mnie dobrze :evil_lol: Nie prawie a na wyłączność mój chrześniak! :mad: Gadułka ma kochana. Dziękuję Ci, że się nim zaopiekujesz :loveu::loveu::loveu: Jest cudownym psem! Quote
haliza Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Chyba zwariowałam ale zabieram go razem z Amandą:wallbash: Quote
Agucha Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 haliza napisał(a):Chyba zwariowałam ale zabieram go razem z Amandą:wallbash: Wiem, wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mogę mieć 2 swoje i tymczasy na doczepkę... to równie dobrze i Ty możesz :diabloti: Quote
haliza Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Zawsze miałam duży gabaryt pojedynczy plus gromada kotów :wolfie::kociak::wolfie::kociak::Dog_run: A teraz i tu gromada i tu :Dog_run::Dog_run::wolfie::kociak::wolfie::kociak: Quote
Agucha Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Co 2 psy to nie jeden, a jak w dodatku plaskate to lepiej być nie może! :) Quote
haliza Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Trzymaj za nas kciuki, oby wszystko było dobrze -myzianka dla twoich futerek :loveu: Quote
Agucha Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 haliza napisał(a):Trzymaj za nas kciuki, oby wszystko było dobrze -myzianka dla twoich futerek :loveu: Jasne, że trzymam! Będzie dobrze :) Quote
Agucha Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Zuzik w nowym wydaniu.....:laugh2_2: Wymiękam kiedy ją taką widzę:roflt::roflt::roflt: Quote
Agucha Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 No to żeśmy się kąpnęły :) Wiosłujemy :lol: Quote
haliza Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 O kurde, ale pychol :crazyeye::Cool!:- po prostu wymiękam :roll::multi:, te kuce to rewelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agucha Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Zuza z dnia na dzień pięknieje coraz bardziej... sama nie dowierzam jakie cudeńko mi tu wyrasta :) Śmiechu mam zawsze co nie miara jak patrzę co ona wyczynia po kąpieli. Nie umiałam tego uchwycić na zdjęciach, ale gdzieś tam wcześniej wklejałam filmik z jej "wiosłowaniem" wokoło dywanu :lol::lol::lol: A jutro przyjeżdża do mnie shih-tzu na tymczas i......kotecek... ale csiii... Quote
haliza Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Znalazłam was na metamorfozach, i faktycznie dziewczyny mają rację, że psy są podmieniane :crazyeye::roll::eviltong: - kiedy ogląda się pierwsze zdjęcia i kolejne w domku to aż trudno uwierzyć :roll: .Jest cudowna i wreszcie szczęśliwa :loveu: mówi to całym swoim pycholem- wymyziaj ją bardzo mocno bo na to zasługuje a żeby się o tym dowiedzieć musiała przyjść pod twoje opiekuńcze skrzydła :iloveyou: A skąd ten nowy nabytek ;) Quote
Agucha Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Obydwa z Gliwic, z tym że kotecek na stałe :lol: A to się TZ ucieszy :evil_lol: Quote
haliza Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No to super :) mają szczęście, że trafią do Ciebie :loveu: a koteczek duży :p Ja jak przywoziłam swoją seniorkę :kociak: to zapytałam niewinnie co by było jakbym wzięła kotka :diabloti: mój TZ rzekł "rób co chcesz" i kiedy drugiego dnia wrócił z pracy- Na oknie siedziała Finucha przywieziona z Warszawy:roll: Quote
Agucha Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 No widzisz, na każdego trzeba mieć sposoby :) Quote
haliza Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 To szczera prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agucha Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 No i mamy kolejne cudeńko! Prosze Państwa, oto Kawa :) Quote
ania z poznania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Agucha napisał(a): A jutro przyjeżdża do mnie shih-tzu na tymczas i......kotecek... ale csiii... To pokaż nam tego shi-tzu :)! Quote
haliza Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Coś Agucha dzieli nam emocje :razz: podkręca temperaturę :evil_lol: - a kotuś przepiękny:loveu::loveu::loveu: Quote
haliza Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Agucha'] Prosze Państwa, oto Kawa :) To mały gabaryt czy taki większejszy - bo na tym zdjęciu jak mały MCO Quote
ania z poznania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dziewczyny, piesek ma czas do jutra: http://www.dogomania.pl/threads/195028-KRAK%C3%93W-KATOWICE-B%C5%81AGAM-O-POMOC!-Wyrzucony-z-auta-Kersik-ma-czas-do-JUTRA! Quote
Agucha Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Dziabąg PO: pysk ma mokry bo się opił wodą :lol: tutaj widać tą "poszkodowaną" łapkę... Quote
Recommended Posts