tatankas Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 no jak fajnie,bo tak mi leżał na sercu.powodzenia psiaku... Quote
blacky. Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Przepraszam najmocniej za offa, ale może ktoś pomoże, może ktoś go widział... :( http://www.dogomania.pl/threads/182301-SZCZECIN-zaginAE-A-pies-rasy-Rhodesian-Ridgeback-POMA-A zaginął pies rasy Rhodesian Ridgeback w Szczecinie Proszę o pomoc ! :( Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 W końcu odnalazłam ten watek ;) Zobaczcie co znalazłam w aparacie - fotki z wizyty poadopcyjnej :cool3: Jestem ogromnie zadowolona z domku, do którego niuniek trafił - młodzi ludzie, ale ogromnie odpowiedzialni - pies nigdy nie jest spuszczany ze smyczy, dużo spacerują, wszędzie go ze sobą zabierają, w domu nic nie niszczy...Właściciele są nim zachwyceni, rozpieszczają go, śpi oczywiście w łóżku, ma mnóstwo zabawek, codziennie chodzą z nim na wybieg dla psów, domek idealny :) Niuniuś wygląda wspaniale - sporo urósł, nie mówiąc już o tym, że przytył - ma piękną błyszczącą sierść, jest szczęśliwy i radosny :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Enigma79 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Też pamiętam wątek tego psiaczka, faktycznie wyrósł i się zmienił :) Przypomina Adiego z wyrazu mordki. Quote
agnieszka32 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 UWAGA!!!! SKRADZIONO PSA!!!! Ten psiak (Tadzio) został wczoraj, to jest 26 kwietnia 2011 roku, skradziony w jednym z centrum handlowych w Szczecinie! Właścicielka zostawiła go na kilka minut przywiązanego przed sklepem :shake:, a gdy wyszła, psa już nie było. Nagranie z monitoringu pokazało, jak dwóch łysych dresiarzy podchodzi do psa, głaszcze go, odwiązuje smycz i wybiega z psem ze sklepu. Właścicielka to młoda dziewczyna, wczoraj dostała ataku histerii, odwieziono ją do szpitala. Dziewczyna sobie nie bardzo radzi, udzieliłam jej paru wskazówek, gdzie i jak szukać. Oczywiście zawiadomiła natychmiast policję, ale psiak może być już wszędzie... Nie wiem, do jakich celów został skradziony - mam nadzieję, że nie na walki :( Jest bardzo łagodny do psów i kotów, wykastrowany i zachipowany. Bardzo proszę wszystkich mieszkańców Szczecina o uwagę. Ten pies sporo już przeszedł, a teraz jeszcze to... :( Telefon do właścicielki: Kasia 790840950 Quote
agnieszka32 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 ageralion napisał(a):Cholera jasna!!! Wrzucam go na strone... Dzięki, kochana. Właśnie o to poprosiłam na wątku naszych astów. To mieszaniec pit bulla chyba z rottkiem. Dresiarze śledzili dziewczynę z psem, szli za nią i dopięli swego :( Wieczorem porobię trochę ogłoszeń w internecie, może ktoś gdzieś go zobaczy. Ten psiak dużo dla mnie znaczy, przepłakałam przez niego niejedną noc, nawet imię ma po moim mężu. Quote
ageralion Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Aga informacje o nagrodzie dawac? edit: dodalam... Quote
Cudak Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ale pech! Mam nadzieję, że uda się go znaleźć... jest bardzo charakterystyczny. Quote
agnieszka32 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 ageralion napisał(a):Aga informacje o nagrodzie dawac? edit: dodalam... Tak, tak, info o nagrodzie koniecznie. Cudak napisał(a):Ale pech! Mam nadzieję, że uda się go znaleźć... jest bardzo charakterystyczny. No właśnie... w dodatku taka łagodna ciapa z niego. Quote
ania z poznania Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nieee.......................:-(:shake: Quote
agaga21 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 jasna cholera!! aga, robić jakiś plakat czy sami zrobią? jeśli tak, to potrzebuję wszystkich danych. Quote
Kana Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A tyle proszę by nie zostawiali psów przywiązanych! Cholera jasnaaa! Quote
agnieszka32 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 ania z poznania napisał(a):Nieee.......................:-(:shake: :-(:-(:-( agaga21 napisał(a):jasna cholera!! aga, robić jakiś plakat czy sami zrobią? jeśli tak, to potrzebuję wszystkich danych. Agatka, jeśli możesz, to zrób. Kasia jest sama, mieszka w wynajmowanym pokoju, jest zagubiona i zrozpaczona. Co potrzebujesz? Pies wabi się Papilot, ma ok. 1,5 roku. Jest wykastrowany, zachipowany. nr właścicielki jest wyżej. Coś jeszcze mam się dowiedzieć? Kana napisał(a):A tyle proszę by nie zostawiali psów przywiązanych! Cholera jasnaaa! Kana, nawet nic nie mów :shake: Do ludzi to nie dociera. Jaki idę ulicą, to przy co drugim sklepie przywiązany jest pies. A dopóki ktoś nie przeżyje takiej tragedii, to nie pomyśli, co się może przydarzyć. Quote
agaga21 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 zobacz aga, czy tak może być oryginalny rozmiar: http://i56.tinypic.com/2lw6h51.jpg mniejszy plakat: Quote
agnieszka32 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Agatka, myślę, że plakat jest świetny! Zaraz go wyślę Kasi - dziękuję Ci! Quote
agnieszka32 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='agaga21']nie ma wieści?[/QUOTE] Nie ma :(:( Quote
agnieszka32 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Tadzio/Papilot się odnalazł!!! :multi::multi::multi: [SIZE=2]Dzisiaj właścicielka psa otrzymała telefon, że pies z plakatu jest u starszego małżeństwa. O 13.00 właścicielka umówiła się z informatorem i okazało się, że to był Tadzio! Podobno błąkał się niedaleko miejsca zamieszkania i zaopiekowało się nim starsze małżeństwo. Był u nich 3 dni, wygląda dobrze, tylko troszkę schudł, bo z tęsknoty nie chciał jeść. Kasia jest przeszczęśliwa, obiecała, że nigdy już nie zostawi go przed sklepem nawet na 5 minut! Quote
chita Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 jesu:multi: tylko po co dresiarze go ukradli..taka nowa zabawa łysych? strasznie sie ciesze!!! Quote
agaga21 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='agnieszka32']Tadzio/Papilot się odnalazł!!! :multi::multi::multi: [SIZE=2]Dzisiaj właścicielka psa otrzymała telefon, że pies z plakatu jest u starszego małżeństwa. O 13.00 właścicielka umówiła się z informatorem i okazało się, że to był Tadzio! Podobno błąkał się niedaleko miejsca zamieszkania i zaopiekowało się nim starsze małżeństwo. Był u nich 3 dni, wygląda dobrze, tylko troszkę schudł, bo z tęsknoty nie chciał jeść. Kasia jest przeszczęśliwa, obiecała, że nigdy już nie zostawi go przed sklepem nawet na 5 minut! wspaniale! oby to była nauczka dla niej. Quote
agnieszka32 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='chita']jesu:multi: tylko po co dresiarze go ukradli..taka nowa zabawa łysych? strasznie sie ciesze!!![/QUOTE] Ja od początku podejrzewałam, że nie zauważyli, że był wykastrowany - po co im pies, który nie nadaje się ani na rozmnażanie, ani na walki... nawet nikt by go nie kupił, bo po co? [quote name='agaga21']wspaniale! oby to była nauczka dla niej.[/QUOTE] Mam nadzieję, że będzie ;) Quote
ageralion Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jaka cudowna wiadomosc!!! Strasznie sie ciesze, ze Tadzik juz w domu :multi: A moze Panowie przeczytali ogloszenia i sie wystraszyli, ze widac ich bylo na filmie z monitoringu... Quote
fioneczka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='agnieszka32']Kasia jest przeszczęśliwa, obiecała, że nigdy już nie zostawi go przed sklepem nawet na 5 minut! [/QUOTE] dobrze że chłopak już w domu wszyscy którzy przywiązują swoje psy pod sklepami powinni się pierdyknąć w dekiel włascicielka ma nauczkę na resztę życia Quote
Recommended Posts