Jump to content
Dogomania

Airedale terier-krol terierow w łodzkim schronisku.Wrocił do domu !!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Izis1984 napisał(a):
Troszke trymowanka, strzyzonka i bedzie blyszczal na metamorfozach :loveu:

Rita, wiadomo o terminie konfrontacji :diabloti: cos blizej?

Jutro jade z kolezanka tej pani w odwiedziny do miska:p

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rita, mogę zadeklarować 10 zł co miesiąc, więcej nie dam rady...
Gdyby nie mój Brutus, który nie toleruje innych samców, bym go wzięła , a tak tylko mogę trzymać kciuki za dom

Posted

GoWa napisał(a):
Rita, mogę zadeklarować 10 zł co miesiąc, więcej nie dam rady...
Gdyby nie mój Brutus, który nie toleruje innych samców, bym go wzięła , a tak tylko mogę trzymać kciuki za dom

Dzieki:lol:

Posted

Własnie wrocilam od Terriego i nie mam dobrych wiesci :shake:
Kiedy zajechałysmy erdelek lezal,miał prawie 40 stopni goraczki,mało kontaktowy i tak dziwne skurcze brzuszka :-(W lecznicy łodzkiej został zdiagnozowany,ma ostre zapalenie gornych drog oddechowych,no i tradycyjnie gila schroniskowego. Po wybraniu antybiotyku,bedzie mial robione badania,bo zachodzi podejrzenie,ze jest cos nie tak z nerkami.

Posted

rita60 napisał(a):
Własnie wrocilam od Terriego i nie mam dobrych wiesci :shake:
Kiedy zajechałysmy erdelek lezal,miał prawie 40 stopni goraczki,mało kontaktowy i tak dziwne skurcze brzuszka :-(W lecznicy łodzkiej został zdiagnozowany,ma ostre zapalenie gornych drog oddechowych,no i tradycyjnie gila schroniskowego. Po wybraniu antybiotyku,bedzie mial robione badania,bo zachodzi podejrzenie,ze jest cos nie tak z nerkami.

oj dziadeczku, jak to je??st . Juz poza schronem, bezpieczny, nawet domek sie kroi a ty nas straszysz :-(

Posted

majuska napisał(a):
Terry nie wygłupiaj się, bądź dzielny i zdrowiej szybko, Ritek pisz jak tylko coś będziesz wiedzieć ...trzymam za niego mocno!!!

No jest lepiej,juz spaceruje,zainteresował sie jedzonkiem,miejmy nadzieje,ze to tylko infekcja. To dzielny terier i musi byc dobrze.

Posted

majuska napisał(a):
Musi, musi, przecież terierki sa niezniszczalne;)

Zajrzyj za chwilę do naszego Terrego , będę wklejać jego dzisiejsze fotki..

Zaraz przylete:lol:

Posted

Mam identyczna w domu,. w tym samym wieku, schorowaną sunię. Ale one bez swego ludzia marnieją. Naszej Lagunki nawet w hoteliku nie mogłabym zostawić, tylko własny dom i my dajemy jej poczucie szczęścia.
I kochamy jak cholera.

Biedny Terry. Myślę, co zrobić, żeby mu pomóc.

Posted

supergoga napisał(a):
Mam identyczna w domu,. w tym samym wieku, schorowaną sunię. Ale one bez swego ludzia marnieją. Naszej Lagunki nawet w hoteliku nie mogłabym zostawić, tylko własny dom i my dajemy jej poczucie szczęścia.
I kochamy jak cholera.

Biedny Terry. Myślę, co zrobić, żeby mu pomóc.

Wiem,tez mam erdelka,robie co moge,mam nadzieje,ze ewentualny domek wypali i mały znajdzie swoje miejsce,takie juz do konca. Ich nie da sie,nie kochac.

Posted

Kochani stał sie cud,odnalazla sie wlascicielka erdelka:multi:szczegoły napisze juz po przekazaniu pieska,wieczorkiem. Ale podsumowujac krotko,ludzie sa nieodpowiedzialni:shake:

Posted

A muszą go dostac z powrotem????
szukali go ? chcą go
I moze niech zapłacą za hotel, a te pieniadze przeznaczymy na kolejnego np tę cudną foksię?????

Posted

beka napisał(a):
A muszą go dostac z powrotem????
szukali go ? chcą go
I moze niech zapłacą za hotel, a te pieniadze przeznaczymy na kolejnego np tę cudną foksię?????

beka spokojnie,chca go,to skomplikowana sprawa,napisze juz po spotkaniu:roll:

Posted

Tak myślałam że taki psiak musi mieć swoich właścicieli.
Ale jeśli Ci ludzie nie są odpowiedzialni to lepiej może mu innego domu, dobrego, szukać.

Posted

Jeśli pies jest na kwarantannie to faktycznie nie można inaczej.
Ale chyba po 14 dniach w schronisku właściciel traci prawo do psa i pies może mieć nowego właściciela.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jeśli pies jest na kwarantannie to faktycznie nie można inaczej.
Ale chyba po 14 dniach w schronisku właściciel traci prawo do psa i pies może mieć nowego właściciela.

Dogo on ma 12 lat,nie chce na sile go uszczesliwiac na siłe,bo pies ma depresje i bardzo teskni za swoim domkiem. Mysle,ze te ostatnie lata powinien spedzic tam.

Posted

Aż 12 ?
To sporo, na początku gdzieś pisało że 7-9.
Jeśli on kocha swoich ludzi to oczywiście, że powinien z nimi być.
Tylko po prostu trudno mi sobie wyobrazić że on im uciekł, że go tyle czasu nie szukali.
Ale jeśli on go nadal chcą to sprawa jest oczywista.
Mnie chodziło tylko o to żeby znowu nie trafił do schroniska.