Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, ja nie żartuję. trzeba się ewakuować z dogomanii z całą naszą agilitową historią, bo dogo zachowuje się jak rozkapryszona zdzira i jeśli to ma byc nasze kompendium wiedzy o polskim agility, to ja dziękuję.
Dopóki nie powstanie strona w całości poświęcona agility, trzeba by się gdzieś przenieść, bo nie możemy zdać się na to, co nam dogo proponuje.
Zarejestrujcie się na psach sportowych, forum bc, belgach, gdziekolwiek i przenieśmy gdzieś wszystkie ważne informacje o zawodach i innych imprezach, bo jak to kiedyś dupnie, to obudzimy się z ręką w nocniku.
Ja jestem już zła na dogomanię i wolałabym, aby agilitowcy spotykali się gdzie indziej.

Posted

No z tego co pamiętam już było jedno forum o agility i tylko parę osób się tam odzywało i forum zamarło, przynajmniej Ja nie odwiedzam, bo zawsze wszystko się działo tutaj. Ale zgadzam się, bo znowu dzisiaj wchodziłam i była informacja, ze forum w naprawie :/

Posted

Popieram. Wchodzę tu już prawie wyłącznie w sprawach związanych z agility i diabli mnie biorą, bo albo każda strona otwiera mi się kilka minut, albo w ogóle nic nie działa.

Posted

Popieram wniosek!
Ale to istniejące forum (na f o r a.pl) się chyba raczej średnio nadaje.
Najlepiej stworzyć nowe , razem ze stroną, jakąś bazą danych itd (tak chyba miało być?)... Tylko kto się tego podejmie i to ogarnie...
Może na psysportowe się narazie przenieść należy, tam agilitowy dział jest martwy.

[quote name='PATIszon']to:
http://www.agility**********/

sie wzięło wykropkowało

http://www.agility.f o r a .pl (spacje należy usunąć)

Posted

Mysle, ze czas po prostu zalozyc docelowe forum i nie bawic sie w przenosiny bo sie pogubimy. Laluna sie zaoferowala z pomoca, jesli ktos jeszcze zna sie na forach internetowych to niech zglasza checi Beacie.

Posted

PATIszon napisał(a):
Byle szybko.....

"Psysportowe" to też nie głupi pomysł bo spora agilitowa grupa użytkowników już tam jest zarejestrowana
Poza tym część z nas nie tylko agility uprawia i wszystko byłoby w jednym miejscu, administrowane chyba też jest dobrze więc może tam...

Posted

IraKa napisał(a):
"Psysportowe" to też nie głupi pomysł bo spora agilitowa grupa użytkowników już tam jest zarejestrowana
Poza tym część z nas nie tylko agility uprawia i wszystko byłoby w jednym miejscu, administrowane chyba też jest dobrze więc może tam...

Ja jestem jak najbardziej za, zwłaszcza, że nie bardzo lubię to forum agility na fora.pl ... Bardziej konkretnie będzie na Psysportowe :) Wielu agilitowców już tam jest ;)

Posted

Kochani zajmijmy sie moze pakowaniem na zawody agility do Łącka :)
I prosze nie wstawiac linków do innych for bo i tak będe zmuszona je usuwac.
Wiec prosze o usuniecie.
A my sie spotkamy za 4 dni w Łącku :)

Posted

to jak: psyportowe czy agilityinfo?
proszę się zdecydować podkomisjo szanowna co by was nie trzeba było szukać po bezkresnych wodach internetu;)

• 3 weeks later...
  • 5 months later...