Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kurcze, supergoga no chyba dobrze zrozumieli o którego psiaka chodzi, bo chyba nie mają wielu w szpitaliku rudych starszych psów, niewidomych po operacji oka, prawda ?? jedno co dobre, to że kolejne dni bedzie jeszcze pod opieką lek.wet. w szpitaliku. Quote
supergoga Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Czekam na kontakt od p. Marysi która psa znalazła i zawiozła. Może jeszcze jutro zadzwoni sama i upewni się, że to ten. Quote
zuzka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Oj to faktycznie problem . Żeby tylko psiak był dopilnowany po zabiegu nie tak jak mój obecny tymczas Groszek w schronisku po kastracji dwa razy rozlizał szwy i dopiero jak przyszedł do mnie to okazało się że w ranie zrobił się stan zapalny i zaczeła gromadzić sie ropa. Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 supergoga napisał(a):Czekam na kontakt od p. Marysi która psa znalazła i zawiozła. Może jeszcze jutro zadzwoni sama i upewni się, że to ten. najlepiej by było,jakby mogła tam do schroniska podejść i go zobaczyć, ale wiem, ze z tym bedzie cięzko, bo po pierwsze pewnie brak czasu u p.Marysi, po drugie - do szpitalika jej nie wpuszczą. Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 :roll:Oj , to faktycznie sie porobilo.:roll: Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Okazuje się że faktycznie p. Marysia pod kitulkę na zaglądała i jakos tak przyjeliśmy że facet. A to baba. No to...Jura. Quote
Akrum Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 supergoga napisał(a):Okazuje się że faktycznie p. Marysia pod kitulkę na zaglądała i jakos tak przyjeliśmy że facet. A to baba. No to...Jura. To trzeba tytul wątku zmienić na niewidoma... W schronie wiedzą na 100%, że jak tylko Jura będzie mogła opuścić szpitalik, to zabieracie ją?? żeby czasem jej do ogólnego nie wsadzili... Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Pilnujcie cioteczki zeby nie poszla na ogolny bo moze byc tragedia . Wole nawet o tym nie myslec:shake::shake::shake: Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nie pójdzie. Teraz jest chyba juz po sterylce, na razie bezpieczna. W poniedziałek będę dzwonic i sie umawiac na zabranie psicy. Quote
snuszak Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ciekawa jestem w jakiej formie jest Jura, mam nadzieję że z nią wszystko będzie dobrze Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mam nadzieję,że wszystko jest ok. tak sobie o niej myślę i ... pewnie ją ktoś wywalił z domu przez to oczko... zamiast zacząć leczyć za wczasu, to ktoś doprowadził ją do takiego stanu... i kopa w tyłek na do widzenia... no nie mogę pojąć okrucieństwa, jakim ludzie się charakteryzują... Quote
marta23t Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Śleaczek dzisiaj po południu umarł- dostałam info ze schronu, reanimowali go, ale niestety bez skutku. Sekcja wykazała przewlekłą niewydolność nerek, zwyrodnienie zastawek serca, nowotwór jamy brzusznej. biedny, spij spokojnie maluszku:( Quote
marta23t Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 sterylka się nie odbyła bo stan suni się pogorszył. Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='marta23t'] Śleaczek dzisiaj po południu umarł- dostałam info ze schronu, reanimowali go, ale niestety bez skutku. Sekcja wykazała przewlekłą niewydolność nerek, zwyrodnienie zastawek serca, nowotwór jamy brzusznej. biedny, spij spokojnie maluszku:( Biedna mala sunia... odchodziła samotnie, bez swojego człowieka... jakie to smutne... :( śpij spokojnie kruszynko nie dane nam było cię bliżej poznać i pokazać ci że życie i niektórzy ludzie nie są aż tak źli... :( Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 hopsaj sobie radośnie teraz po zielonych łakach za TM... tam już nie zaznasz żadnej krzywdy... pomachaj czasami do nas weoło ogonkiem... Quote
snuszak Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [*] szkoda, że nie mogliśmy pomóc suni, bądź szczęśliwa za TM :(:( ponoć w schronie bardzo ją polubili, cieszyli się że ją zabierzemy, musiała być wspaniałą psinką Quote
supergoga Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bardzo mi przykro. Juz się cieszyłam, że zabierzemy Jurę do nas i posuzkamy jej domku!! Żegnaj Jucio - staowinko. Niech tego, kto cie opuścił zagryzie sumienie, o ile je ma. Quote
papryka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='marta23t'] śleaczek dzisiaj po południu umarł- dostałam info ze schronu, reanimowali go, ale niestety bez skutku. Sekcja wykazała przewlekłą niewydolność nerek, zwyrodnienie zastawek serca, nowotwór jamy brzusznej. Biedny, spij spokojnie maluszku:( obys zaznala spokoju kochana mordko:((( zegnaj... Quote
eduso Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 :( Jurciu, kochany piesku, biegaj zdrowa i szczęśliwa po niebieskich łąkach (`)... Quote
Awit Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Końcówka życia z daleka od domku i bez kochanego człowieka:-( Śpij maleńka spokojnie Quote
Recommended Posts