Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, supergoga no chyba dobrze zrozumieli o którego psiaka chodzi, bo chyba nie mają wielu w szpitaliku rudych starszych psów, niewidomych po operacji oka, prawda ??
jedno co dobre, to że kolejne dni bedzie jeszcze pod opieką lek.wet. w szpitaliku.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj to faktycznie problem .
Żeby tylko psiak był dopilnowany po zabiegu nie tak jak mój obecny tymczas Groszek w schronisku po kastracji dwa razy rozlizał szwy i dopiero jak przyszedł do mnie to okazało się że w ranie zrobił się stan zapalny i zaczeła gromadzić sie ropa.

Posted

supergoga napisał(a):
Czekam na kontakt od p. Marysi która psa znalazła i zawiozła. Może jeszcze jutro zadzwoni sama i upewni się, że to ten.

najlepiej by było,jakby mogła tam do schroniska podejść i go zobaczyć, ale wiem, ze z tym bedzie cięzko, bo po pierwsze pewnie brak czasu u p.Marysi, po drugie - do szpitalika jej nie wpuszczą.

Posted

supergoga napisał(a):
Okazuje się że faktycznie p. Marysia pod kitulkę na zaglądała i jakos tak przyjeliśmy że facet.
A to baba.

No to...Jura.

To trzeba tytul wątku zmienić na niewidoma...
W schronie wiedzą na 100%, że jak tylko Jura będzie mogła opuścić szpitalik, to zabieracie ją??
żeby czasem jej do ogólnego nie wsadzili...

Posted

mam nadzieję,że wszystko jest ok.
tak sobie o niej myślę i ... pewnie ją ktoś wywalił z domu przez to oczko... zamiast zacząć leczyć za wczasu, to ktoś doprowadził ją do takiego stanu... i kopa w tyłek na do widzenia...
no nie mogę pojąć okrucieństwa, jakim ludzie się charakteryzują...

Posted

Śleaczek dzisiaj po południu umarł- dostałam info ze schronu, reanimowali go, ale niestety bez skutku. Sekcja wykazała przewlekłą niewydolność nerek, zwyrodnienie zastawek serca, nowotwór jamy brzusznej. biedny, spij spokojnie maluszku:(

Posted

[quote name='marta23t'] Śleaczek dzisiaj po południu umarł- dostałam info ze schronu, reanimowali go, ale niestety bez skutku. Sekcja wykazała przewlekłą niewydolność nerek, zwyrodnienie zastawek serca, nowotwór jamy brzusznej. biedny, spij spokojnie maluszku:(

Biedna mala sunia... odchodziła samotnie, bez swojego człowieka... jakie to smutne... :(
śpij spokojnie kruszynko

• nie dane nam było cię bliżej poznać i pokazać ci że życie i niektórzy ludzie nie są aż tak źli... :(

• Posted

[*] szkoda, że nie mogliśmy pomóc suni, bądź szczęśliwa za TM :(:(
    ponoć w schronie bardzo ją polubili, cieszyli się że ją zabierzemy, musiała być wspaniałą psinką

Posted

Bardzo mi przykro. Juz się cieszyłam, że zabierzemy Jurę do nas i posuzkamy jej domku!!
    Żegnaj Jucio - staowinko. Niech tego, kto cie opuścił zagryzie sumienie, o ile je ma.

Posted

[quote name='marta23t'] śleaczek dzisiaj po południu umarł- dostałam info ze schronu, reanimowali go, ale niestety bez skutku. Sekcja wykazała przewlekłą niewydolność nerek, zwyrodnienie zastawek serca, nowotwór jamy brzusznej. Biedny, spij spokojnie maluszku:(

obys zaznala spokoju kochana mordko:((( zegnaj...