Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 biedaczysko...to ja zabiorę się za ogłoszenia... może akurat ktoś go zauważy... Quote
ciapuś Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Po takiej ciężkiej operacji jak usuniecie gałki ocznej pies powinien mieć spokój i odpowiednie warunki dlatego jedyna szansa na dojście do siebie tego psa to DT lub hotelik Więc może zaczniemy zbierać deklaracje i szukać dla niego miejsca. Może zacznę :oops::oops::oops: Zapraszam na bazarek dla biedaka i prosze o podnoszenie jeśli nie znajdziecie nic dla siebie http://www.dogomania.pl/threads/182142-Ciuchy-dlla-staruszka-bez-oka-i-kociakA-w-do-28-03?p=14323919#post14323919 Quote
Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a, ciotki ponawiam pytanie do kogo namiary w ogłoszeniach?? proszę o pw albo na maila ap12-83@o2.pl bez tego nie mogę robić ogłoszeń... Quote
Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 mogę dorzucić coś do bazarku, ciapuś wysyłam Ci pw. Quote
Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 kurcze już się pogubiłam, przecież już dostałam pw z danymi do ogłoszeń. eduso mi przesłała. po prostu za dużo mam na głowie. zaraz porobię ogłoszenia o dt Quote
Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a może by p. Teresa coś pomogła?? Była tu na wątku, może by znów poprosić o pomoc?? może by miała coś wolnego lub wiedziała gdzie szukać ?? Quote
carolinascotties Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 to kto napisze do Pani Teresy? ;) moze zna jakis hotelik godny polecenia - albo tymczas - za kwote do "ugryzienia"... Quote
carolinascotties Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='snuszkak']byłyśmy i skromne wieści mamy, psiaka nie udało nam się zobaczyć bo jest w szpitaliku, rozmawiałam z doktorem i psiak musiał miec usunięte te oczko - nowotwór, teraz dochodzi do siebie po zabiegu, innych chorob brak, w poniedziałek (jak wszystko ładnie się bedzie goiło) psiak będzie do zobaczenia, ma około 10 lat, po 14 dniach jak kwarantanna dobiegnie konca pojdzie do boksu ogolnego CZY MOZNA PROSIC O WRZUCENIE NAJNOWSZYCH INFORMACJI DO PIERWSZEGO POSTU -np. mozna na czerwono napisac - AKTUALNOSCI - zaby dla nowych osob bylo bardziej czytelne... Quote
ciapuś Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 a ja ponownie zapraszam na bazarek i proszę o DUUUUUŻE zakupy i podnoszenie jeśli nie znajdziecie nic dla siebie http://www.dogomania.pl/threads/182142-HELLO-KITTI-HIGH-SCHOOL-MUSICAL-WITCH-dlla-staruszka-bez-oka-i-kociakA-w-do-28-03?p=14323919#post14323919 Quote
2010 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Trudno siętutaj zorientować.... czy nadal trzeba usuwać to oczko.. Jakie są aktualne wiadomości.. Quote
snuszak Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 oczko jest już usunięte, psiak jest w w szpitaliku, DT potrzebne jest koniecznie, Eduso edytujesz pierwszy post, warto by wkleic tam linka do bazarku, który zrobiła ciapuś i za to bardzo dziękuję Quote
zuzka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 ick napisał(a):Trudno siętutaj zorientować.... czy nadal trzeba usuwać to oczko.. Jakie są aktualne wiadomości.. To oczko to już chyba jest usunięte . Ale faktycznie nie ma żadnych bieżacych informacji Quote
snuszak Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 zuzka napisał(a):To oczko to już chyba jest usunięte . Ale faktycznie nie ma żadnych bieżacych informacji nie ma nowych bo nic nowego się nie dzieje 25 marca psiak trafi do boksu ogólnego, mamy mało czasu! Quote
zuzka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Bazarek sprawy nie załatwia . Przecież mały niedługo wyjdzie ze szpitalika i pójdzie do ogólnego boksu. Quote
zuzka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Trzeba porozsyłać wątek ,ściągnąć więcej Cioteczek i zbierać deklaracje na hotelik lub DT .Może by zmienić tytuł ze ślepaczek zbiera na DT.Przecież to na prawde zostało mało czasu . Quote
snuszak Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Pewnie że nie załatwia ale to bardzo dobry początek, możemy postarać się pozbierać stałe deklaracje ale mój pesymizm i ilość psiaków w potrzebie na dogo mówi mi że raczej to sie nie uda :(:( nic rozsyłam wątek, chciałam wkleić go na ogólny wątek poznańskiego schroniska ale gdzieś mi zaginął Quote
snuszak Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mysle że warto jest dać ogłoszenie o DT lub DS do lokalnej gazety jak echo miasta, Supergoga wysyłałaś tam kiedyś psiaki masz dalej kontakt z gazetą? Quote
Akrum Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 laikinia napisał(a):Sluchajcie, to moze zapytac kikou, czy mialaby miejsce dla niego... ona ma duzo doswiadczenia ze staruszkami i slepaczkami- ma chyba 4 niewidome na dzien dzisiejszy (choc w sumie 12-13 psiuchow) - czyli specjalistka na geriatrii ;-) Lepiej miec zaklepane miejsce w hoteliku, a jak sie znajdzie bezplatny, to jeszcze lepiej :) Pisła ktoś do kikou?? Quote
snuszak Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 chyba nie, ja jej nie znam, jakie są koszty hotelowania u niej psiaka? Jakiś wątek ma założony żeby zobaczyć jak to u niej wygląda? Quote
papryka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Akrum napisał(a):Pisła ktoś do kikou?? znalazlam ja i napisalam PW w sprawie psiaka, czekamy na odzew Quote
papryka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Aldira na ktoryms z watkow umiescila namiary na hotel dla psow http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2119397_hotel_dla_psiakow_serdecznie_zaprasza.html , moze warto podpytac o wolne miejsce dla psiaka??? Quote
Recommended Posts