Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po takiej ciężkiej operacji jak usuniecie gałki ocznej pies powinien mieć spokój i odpowiednie warunki dlatego jedyna szansa na dojście do siebie tego psa to DT lub hotelik
Więc może zaczniemy zbierać deklaracje i szukać dla niego miejsca.

Może zacznę :oops::oops::oops:
Zapraszam na bazarek dla biedaka i prosze o podnoszenie jeśli nie znajdziecie nic dla siebie
http://www.dogomania.pl/threads/182142-Ciuchy-dlla-staruszka-bez-oka-i-kociakA-w-do-28-03?p=14323919#post14323919

Posted

kurcze już się pogubiłam, przecież już dostałam pw z danymi do ogłoszeń. eduso mi przesłała. po prostu za dużo mam na głowie.
zaraz porobię ogłoszenia o dt

Posted

a może by p. Teresa coś pomogła?? Była tu na wątku, może by znów poprosić o pomoc?? może by miała coś wolnego lub wiedziała gdzie szukać ??

Posted

[quote name='snuszkak']byłyśmy i skromne wieści mamy, psiaka nie udało nam się zobaczyć bo jest w szpitaliku, rozmawiałam z doktorem i psiak musiał miec usunięte te oczko - nowotwór, teraz dochodzi do siebie po zabiegu, innych chorob brak, w poniedziałek (jak wszystko ładnie się bedzie goiło) psiak będzie do zobaczenia, ma około 10 lat, po 14 dniach jak kwarantanna dobiegnie konca pojdzie do boksu ogolnego

CZY MOZNA PROSIC O WRZUCENIE NAJNOWSZYCH INFORMACJI DO PIERWSZEGO POSTU -np. mozna na czerwono napisac - AKTUALNOSCI - zaby dla nowych osob bylo bardziej czytelne...

Posted

oczko jest już usunięte, psiak jest w w szpitaliku, DT potrzebne jest koniecznie, Eduso edytujesz pierwszy post, warto by wkleic tam linka do bazarku, który zrobiła ciapuś i za to bardzo dziękuję

Posted

ick napisał(a):
Trudno siętutaj zorientować....
czy nadal trzeba usuwać to oczko..
Jakie są aktualne wiadomości..

To oczko to już chyba jest usunięte .
Ale faktycznie nie ma żadnych bieżacych informacji

Posted

zuzka napisał(a):
To oczko to już chyba jest usunięte .
Ale faktycznie nie ma żadnych bieżacych informacji

nie ma nowych bo nic nowego się nie dzieje 25 marca psiak trafi do boksu ogólnego, mamy mało czasu!

Posted

Trzeba porozsyłać wątek ,ściągnąć więcej Cioteczek i zbierać deklaracje na hotelik lub DT .Może by zmienić tytuł ze ślepaczek zbiera na DT.Przecież to na prawde zostało mało czasu .

Posted

Pewnie że nie załatwia ale to bardzo dobry początek, możemy postarać się pozbierać stałe deklaracje ale mój pesymizm i ilość psiaków w potrzebie na dogo mówi mi że raczej to sie nie uda :(:( nic rozsyłam wątek, chciałam wkleić go na ogólny wątek poznańskiego schroniska ale gdzieś mi zaginął

Posted

laikinia napisał(a):
Sluchajcie, to moze zapytac kikou, czy mialaby miejsce dla niego... ona ma duzo doswiadczenia ze staruszkami i slepaczkami- ma chyba 4 niewidome na dzien dzisiejszy (choc w sumie 12-13 psiuchow) - czyli specjalistka na geriatrii ;-)
Lepiej miec zaklepane miejsce w hoteliku, a jak sie znajdzie bezplatny, to jeszcze lepiej :)

Pisła ktoś do kikou??