Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia, która znalazła psiaka ma wywiesić w tym miejscu gdzie go znalazła ogłoszenia, trzeba też sprawdzić czy psiak jest jeszcze w schronisku, ja mam zamiar jechać ale nie wiem kiedy bo zdrowie ostatnio mi trochę szwankuje i czasu też letko brak, wet schroniskowy psiaka na pewno oglądał ale jaka diagnoza nie wiadomo, specjalistycznych badań pewnie mu nie zrobią, my poślemy psiaka do weta na badania jak będzie miał domek tymczasowy bo inaczej nie ma jak tego zrobić...

gdyby ktoś się wybierał do schronu to proszę o sprawdzenie czy psiak jeszcze jest, dobre zdjęcia też są potrzebne

no i najważniejsze - piorytet to domek tymczasowy lub miejsce gdzie psiak będzie mógł przeczekać ewentualne leczenie i poczekać na dom

Posted

to ja muslę nad tekstem i zabieram się za ogłoszenia...
Tylko poproszę na pw namiaru tel i mail do kogo kierować jesli ktoś byłby chętny dać małemu domek
a propo - trzeba mu wymysleć jakieś imie...

Posted

Kasia, wymyśl imię, bo moje ostatnio i tak jakoś nie wpadają w ucho i oko, to już nie nadaję.
Jeśli on nadal na kwarantannie, to sądzę, że Was do niego nie wpuszczą, chyba że aż tak się zmieniło.

Dzisiaj rozglądałam się w rejonach, gdzie był znaleziony - nie widziałam kartki, ale może jaK ktoś przeczyta to go pozna.

Gdzieś na dogo był wątek ze staruszkami - może go tam wstawić. Tylko nie pamiętam gdzie.

Posted

cioteczki, co z danymi do ogłoszeń o które prosiłam?? już bym mogła go poogłaszać i szukać w ten sposób dt, ale nie wiem, do kogo dać namiary.

Posted

Akrum ja bede w schronie w piątek to dowiem się czy psiak jest, mimo to ja nie mieszkam na miejscu w pozn i nie zawsze moge pojechac do 15 wiec nie wiem na kogo ogloszenia o dt

Posted

hm... no bo tak, to sprawa stanie w miejscu jak mały nie będzie ogłaszany...
snuszkak a masz może jakiś kontakt z wolontariuszkami ze schronu z Poznania? może one by jakoś pomogły, chociażby żeby orientowały się w sprawie tego naszego małego bąbla...

Posted

Ja jestem w Poznaniu ale niestety pracuję. Ale myslę, że gdyby była konieczność zabrania psa to GoniaP nam nie odmówi. Może namiar na Marysie, która znalazła psiaka - bo go zna i więcej wie o nim. A my będziemy w kontakcie, gdyby ktoś się znalazł - to poprosimy Gonie o pomoc w wyciągnięciu psiulka.
TYlko oby!!!