ata Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Podnoszę chłopaka. Na zdjęciach nie wygląda żle, może go ktoś szuka ?? To oczko może go bardzo boleć..... Quote
carolinascotties Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ata napisał(a):Podnoszę chłopaka. Na zdjęciach nie wygląda żle, może go ktoś szuka ?? To oczko może go bardzo boleć..... wlasnie..przydaloby sie badanie... Quote
snuszak Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Marysia, która znalazła psiaka ma wywiesić w tym miejscu gdzie go znalazła ogłoszenia, trzeba też sprawdzić czy psiak jest jeszcze w schronisku, ja mam zamiar jechać ale nie wiem kiedy bo zdrowie ostatnio mi trochę szwankuje i czasu też letko brak, wet schroniskowy psiaka na pewno oglądał ale jaka diagnoza nie wiadomo, specjalistycznych badań pewnie mu nie zrobią, my poślemy psiaka do weta na badania jak będzie miał domek tymczasowy bo inaczej nie ma jak tego zrobić... gdyby ktoś się wybierał do schronu to proszę o sprawdzenie czy psiak jeszcze jest, dobre zdjęcia też są potrzebne no i najważniejsze - piorytet to domek tymczasowy lub miejsce gdzie psiak będzie mógł przeczekać ewentualne leczenie i poczekać na dom Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 W tej chwili najwazniejsze to znalezc Domek Tymczasowy. Quote
papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 dzieki za zaproszenie na watek... cos wymyslimy... Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dziekujemy za Przyjscie :) Co dwie glowy to nie jedna ! Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 to ja muslę nad tekstem i zabieram się za ogłoszenia... Tylko poproszę na pw namiaru tel i mail do kogo kierować jesli ktoś byłby chętny dać małemu domek a propo - trzeba mu wymysleć jakieś imie... Quote
snuszak Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 w piątek będę chyba w schronie z Marysią, która znalazła psiaka postaram się o zdjęcia, zobaczymy też co wet powie Quote
supergoga Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kasia, wymyśl imię, bo moje ostatnio i tak jakoś nie wpadają w ucho i oko, to już nie nadaję. Jeśli on nadal na kwarantannie, to sądzę, że Was do niego nie wpuszczą, chyba że aż tak się zmieniło. Dzisiaj rozglądałam się w rejonach, gdzie był znaleziony - nie widziałam kartki, ale może jaK ktoś przeczyta to go pozna. Gdzieś na dogo był wątek ze staruszkami - może go tam wstawić. Tylko nie pamiętam gdzie. Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ludzie serca nie maja wyrzucac takiego staruszka na ulice :( :( :( Quote
Akrum Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 cioteczki, co z danymi do ogłoszeń o które prosiłam?? już bym mogła go poogłaszać i szukać w ten sposób dt, ale nie wiem, do kogo dać namiary. Quote
Akrum Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dziękuję za odpowiedź na zaproszenie i za przybycie p. Tereso :) może wspólnymi siłami coś uda się nam wykombinować... Quote
zuzka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Starowinko maszeruj na pierwsze miejsce niech więcej cioteczek cię odwiedzi Quote
Lionees Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 zuzka napisał(a):Starowinko maszeruj na pierwsze miejsce niech więcej cioteczek cię odwiedzi Odwiedzam i ja sierotkę:sad: Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Super ze przybywa cioteczek na watku. Bedzie dobrze :) Quote
snuszak Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Akrum ja bede w schronie w piątek to dowiem się czy psiak jest, mimo to ja nie mieszkam na miejscu w pozn i nie zawsze moge pojechac do 15 wiec nie wiem na kogo ogloszenia o dt Quote
Akrum Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 hm... no bo tak, to sprawa stanie w miejscu jak mały nie będzie ogłaszany... snuszkak a masz może jakiś kontakt z wolontariuszkami ze schronu z Poznania? może one by jakoś pomogły, chociażby żeby orientowały się w sprawie tego naszego małego bąbla... Quote
snuszak Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 w piątek jak zobacze że pies czeka w schronisku to ruszymy z ogloszeniami, o wolontariuszy popytam bo nie znam tam nikogo z nich Quote
supergoga Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja jestem w Poznaniu ale niestety pracuję. Ale myslę, że gdyby była konieczność zabrania psa to GoniaP nam nie odmówi. Może namiar na Marysie, która znalazła psiaka - bo go zna i więcej wie o nim. A my będziemy w kontakcie, gdyby ktoś się znalazł - to poprosimy Gonie o pomoc w wyciągnięciu psiulka. TYlko oby!!! Quote
Recommended Posts