supergoga Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Snuszkak - niestety z Echo Miasta już nie ma kontaktu. Pan któy nam umieszczał ogłoszenia juz nie odpowiada. Głowa się gotuje od myslenia co z nim zrobic, ale wiem, że bez konkretów na hotel decydowac się trudno. W tej chwili opłacam hotel Amanta, Tiny i Nefika. I niestety nie mam już środków na kolejnego psiaka. U Kariny płacimy 15 zł za dobe razy 3 psy to 45 zł. Ale nie po to został zabrany z ulicy, abu zginąć - musi się cos wyklarować. Quote
Ingrid44 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Trzeba pisac gdzie sie da , zmienic tytul na bardziel ALARMUJACY zeby wiecej osob sie zaiteresowaloi zaczac zbierc DEKLARACJE. Grosik do grosika i jakis damy rade. ON NIE PRZEZYJE NA OGOLYM - ZAGRYZA GO. TO JEST SPRAWA ZYCIA I SMIERCI :shake::-(:-(:-( Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Będę dziś dzwonić do Pani, która prowadzi hotel na wsi,pod moją miejscowością. Kiedyś nie chciała przyjmować psów ze schroniska, bo zawsze miała pełno psiaków od ludzi, którzy jechali za granicę do pracy - psiaki tam miały na prawdę super warunki. Ale nie znam kosztów, więc jak uda mi się zdobyć jakiś nr to do niej zadzwonię i się dowiem czy ma wolne miejsce, ale nie w kojcu, tylko w domowych warunkach i czy by się podjęła ewentualnie takiej opieki nad psiakiem specjalnej troski i ile by wynosiła doba. Trzeba działaś i to szybko... Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='papryka']Aldira na ktoryms z watkow umiescila namiary na hotel dla psow http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2119397_hotel_dla_psiakow_serdecznie_zaprasza.html , moze warto podpytac o wolne miejsce dla psiaka??? ponawiam propozycje, dzwonil tam wogole ktos? Quote
carolinascotties Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 najlepiej, jakbz zadzwonil ktos, kto dokladnie opisze sytuacje... Akrum, trzymamy kciuki!!! Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 no wiec wlasnie, bo skoro pilnie potrzebny DT to wydaje mi sie ze nie ma na co czekac tylko dzwonic i pytac gdzie sie da Quote
carolinascotties Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 papryko, nie dzialaja Twoje banery Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dopiero ucze sie je wstawiac:)))))))) cos musiala poplatac:) sprobuje to poprawic:/ Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dzwoniłam do Pani co prowadzi hotel na wsi pod moją miejscowością, ale... wszystko ładnie pięknie, chętna była, ale jak się dowiedziała, że to chodzi o psa ze schroniska, to odmówiła... A potem stwierdziła że może i by się zdecydowała na jakiś czas, ale doba z wyżywieniem uwaga: 20 zł. Porażka...no i że zablokowałaby sobie miejsce na zdrowe psy, których właściciele wyjeżdżają na wakacje... ah Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 trzeba spróbować zadzwonić jeszcze tam, gdzie papryka dała namiary. Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dziewczyny a pytałyście we wszystkich dt,hotelikach z dogo?Może do Kikou uderzcie z zapytaniem,Ona prowadzi domowy hotelik dla staruszków,może ma miejsce.Kikou jest gdzies koło Wrocławia bodajże Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Renata5 napisał(a):Dziewczyny a pytałyście we wszystkich dt,hotelikach z dogo?Może do Kikou uderzcie z zapytaniem,Ona prowadzi domowy hotelik dla staruszków,może ma miejsce.Kikou jest gdzies koło Wrocławia bodajże znalazlam ja na dogo i wysalalm PW z zapytaniem ale poki co cisza, ale tutaj na dogo dalam t6ez namiar na jakis hotelik - aldira umiescila go na ktoryms z watkow, ale chyba do tej pory nikt sie nie orientowal o miejsce dla psiaka Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Akrum napisał(a):trzeba spróbować zadzwonić jeszcze tam, gdzie papryka dała namiary. dajcie znac jak sie dodzwonicie... i na dogo jest spisi DT - Renta dobra mysl podsunela by wydzwonic wszystkie DT na dogo, Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 U AlinyS jest jedno miejsce w domowym hoteliku.Najlepiej zadzwońcie,bo Ona nie jest codziennie na dogo.Nie znam hoteliku,ale dziewczyny go polecają,no i ceny tez nie są z kosmosu.Tylko to jest w centralnej Polsce,gdzieś jak Skierniewice chyba Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Renata5 napisał(a):U AlinyS jest jedno miejsce w domowym hoteliku.Najlepiej zadzwońcie,bo Ona nie jest codziennie na dogo.Nie znam hoteliku,ale dziewczyny go polecają,no i ceny tez nie są z kosmosu.Tylko to jest w centralnej Polsce,gdzieś jak Skierniewice chyba A masz namiary do tego hoteliku? Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 napisałam do kikou i czekam na odpowiedz. rozmawiałam też z Pani, a której pisała papryka - 15 zł za dobę za małego psa. Ale reakcja na to że jest niewidomy i po operacji usunięcia oka - nie była zbyt optymistyczna. Zastanowią się i mi odpiszą. Ale nie byli zbyt chętni. Bo to dodatkowa opieka...mają się zastanowić i dać znać. Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 papryka napisał(a):dajcie znac jak sie dodzwonicie... i na dogo jest spisi DT - , Myślę,że szczególnie taką bide lepiej dać do "naszych" niż do obcego nie dogomaniackiego hoteliku Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Renata5 napisał(a):Myślę,że szczególnie taką bide lepiej dać do "naszych" niż do obcego nie dogomaniackiego hoteliku masz racje ale poprostu podalam to co udalo mi sie znalezc... najlepiej jakbys miala nr do tej alinyS to by sie zadzwonilo i od razu by bylo wiadomo co i jak:) Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Akrum']napisałam do kikou i czekam na odpowiedz. rozmawiałam też z Pani, a której pisała papryka - 15 zł za dobę za małego psa. Ale reakcja na to że jest niewidomy i po operacji usunięcia oka - nie była zbyt optymistyczna. Zastanowią się i mi odpiszą. Ale nie byli zbyt chętni. Bo to dodatkowa opieka...mają się zastanowić i dać znać. Co ta babka pieprzy:-oJa mam teraz na dt 3 staruszki ślepaczki,za chwilę przyjeżdża kolejny ślepaczek z niedawno usuniętym jednym ślepym oczkiem i uważam,że te psiaki fantastycznie dają sobie radę!!! A jeżeli ktoś uważa,że to ciężar to niech sie pocałuje w d*** i niech za ta cenę bierze same młode i zdrowe psy! Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Tu jest watek AlinyS.Przejrzyjcie sobie,telefon jest w pierwszym poście http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-DOMOWY-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-Juz-tylko-1-wolne-miejsce Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Akrum nie ma na co czekac i kontaktowac sie jak najszybciej z alinaS o ktorej Renata pisala:) Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 AlinaS ma doświadczenie w opiece nad takimi psami,miała już ślepaczki,a 4 dni temu przyjechał do niej niewidomy i głuchy,starutki terierek z warszawskiego Palucha.Ale zapoznajcie sie z wątkiem i popytajcie o wszystko Alinę Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Próbuje się dodzwonić do AlinyS, ale włącza się poczta głosowa. Weszłam też na jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-DOMOWY-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-Juz-tylko-1-wolne-miejsce , i tam jest coś wspomniane że niby zgubiła telefon, więc trudno mi powiedzieć czy ten nr co podaje w pierwszym poście nadal jest aktualny, czy nie... wyslę do niej zaraz PW Quote
supergoga Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Mam wyjście awaryjne - pod opieka naszego wolontariusza. Tyle że kojec, ciepa buda, spacery, dobre jedzenie, weterynarz dojeżdża na bieżąco. Bezpłatnie. Jak wszystko dobrze pójdzie to będzie gdzie od razu z kwarantanny zabrac psiaka. I jak będzie bezpieczny szukac wyjścia dla niego. Nie na wariata - to może znajdziemy coś. Te osoby które gardza hotelikiem dla schroniskowca - ufff, lekko się podgotowałam. Ale cóż, niech się wypchają. Teraz tylko potrzeba żeby ktoś z nami w czwartek do schroniska pojechał, kto zna psa i widział - kasiu - czy jest jakaś szansa żeby p. Marysia mogła się umówić. Dobrze byłoby, że4by może w środe zadzwoniła, bo wie co i jak i sama zawoziła psa - żeby nie wypuszczali go na boksy, że w czwartek zabierzemy go. Quote
Recommended Posts