Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Snuszkak - niestety z Echo Miasta już nie ma kontaktu. Pan któy nam umieszczał ogłoszenia juz nie odpowiada.
Głowa się gotuje od myslenia co z nim zrobic, ale wiem, że bez konkretów na hotel decydowac się trudno. W tej chwili opłacam hotel Amanta, Tiny i Nefika. I niestety nie mam już środków na kolejnego psiaka.
U Kariny płacimy 15 zł za dobe razy 3 psy to 45 zł.
Ale nie po to został zabrany z ulicy, abu zginąć - musi się cos wyklarować.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba pisac gdzie sie da , zmienic tytul na bardziel ALARMUJACY zeby wiecej osob sie zaiteresowaloi zaczac zbierc DEKLARACJE. Grosik do grosika i jakis damy rade.

ON NIE PRZEZYJE NA OGOLYM - ZAGRYZA GO. TO JEST SPRAWA ZYCIA I SMIERCI :shake::-(:-(:-(

Posted

Będę dziś dzwonić do Pani, która prowadzi hotel na wsi,pod moją miejscowością. Kiedyś nie chciała przyjmować psów ze schroniska, bo zawsze miała pełno psiaków od ludzi, którzy jechali za granicę do pracy - psiaki tam miały na prawdę super warunki. Ale nie znam kosztów, więc jak uda mi się zdobyć jakiś nr to do niej zadzwonię i się dowiem czy ma wolne miejsce, ale nie w kojcu, tylko w domowych warunkach i czy by się podjęła ewentualnie takiej opieki nad psiakiem specjalnej troski i ile by wynosiła doba. Trzeba działaś i to szybko...

Posted

Dzwoniłam do Pani co prowadzi hotel na wsi pod moją miejscowością, ale... wszystko ładnie pięknie, chętna była, ale jak się dowiedziała, że to chodzi o psa ze schroniska, to odmówiła... A potem stwierdziła że może i by się zdecydowała na jakiś czas, ale doba z wyżywieniem uwaga: 20 zł. Porażka...no i że zablokowałaby sobie miejsce na zdrowe psy, których właściciele wyjeżdżają na wakacje... ah

Posted

Dziewczyny a pytałyście we wszystkich dt,hotelikach z dogo?Może do Kikou uderzcie z zapytaniem,Ona prowadzi domowy hotelik dla staruszków,może ma miejsce.Kikou jest gdzies koło Wrocławia bodajże

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczyny a pytałyście we wszystkich dt,hotelikach z dogo?Może do Kikou uderzcie z zapytaniem,Ona prowadzi domowy hotelik dla staruszków,może ma miejsce.Kikou jest gdzies koło Wrocławia bodajże

znalazlam ja na dogo i wysalalm PW z zapytaniem ale poki co cisza, ale tutaj na dogo dalam t6ez namiar na jakis hotelik - aldira umiescila go na ktoryms z watkow, ale chyba do tej pory nikt sie nie orientowal o miejsce dla psiaka

Posted

Akrum napisał(a):
trzeba spróbować zadzwonić jeszcze tam, gdzie papryka dała namiary.

dajcie znac jak sie dodzwonicie... i na dogo jest spisi DT - Renta dobra mysl podsunela by wydzwonic wszystkie DT na dogo,

Posted

U AlinyS jest jedno miejsce w domowym hoteliku.Najlepiej zadzwońcie,bo Ona nie jest codziennie na dogo.Nie znam hoteliku,ale dziewczyny go polecają,no i ceny tez nie są z kosmosu.Tylko to jest w centralnej Polsce,gdzieś jak Skierniewice chyba

Posted

Renata5 napisał(a):
U AlinyS jest jedno miejsce w domowym hoteliku.Najlepiej zadzwońcie,bo Ona nie jest codziennie na dogo.Nie znam hoteliku,ale dziewczyny go polecają,no i ceny tez nie są z kosmosu.Tylko to jest w centralnej Polsce,gdzieś jak Skierniewice chyba

A masz namiary do tego hoteliku?

Posted

napisałam do kikou i czekam na odpowiedz.
rozmawiałam też z Pani, a której pisała papryka - 15 zł za dobę za małego psa.
Ale reakcja na to że jest niewidomy i po operacji usunięcia oka - nie była zbyt optymistyczna. Zastanowią się i mi odpiszą.
Ale nie byli zbyt chętni. Bo to dodatkowa opieka...mają się zastanowić i dać znać.

Posted

papryka napisał(a):
dajcie znac jak sie dodzwonicie... i na dogo jest spisi DT - ,

Myślę,że szczególnie taką bide lepiej dać do "naszych" niż do obcego nie dogomaniackiego hoteliku

Posted

Renata5 napisał(a):
Myślę,że szczególnie taką bide lepiej dać do "naszych" niż do obcego nie dogomaniackiego hoteliku

masz racje ale poprostu podalam to co udalo mi sie znalezc... najlepiej jakbys miala nr do tej alinyS to by sie zadzwonilo i od razu by bylo wiadomo co i jak:)

Posted

[quote name='Akrum']napisałam do kikou i czekam na odpowiedz.
rozmawiałam też z Pani, a której pisała papryka - 15 zł za dobę za małego psa.
Ale reakcja na to że jest niewidomy i po operacji usunięcia oka - nie była zbyt optymistyczna. Zastanowią się i mi odpiszą.
Ale nie byli zbyt chętni. Bo to dodatkowa opieka...mają się zastanowić i dać znać.
Co ta babka pieprzy:-oJa mam teraz na dt 3 staruszki ślepaczki,za chwilę przyjeżdża kolejny ślepaczek z niedawno usuniętym jednym ślepym oczkiem i uważam,że te psiaki fantastycznie dają sobie radę!!! A jeżeli ktoś uważa,że to ciężar to niech sie pocałuje w d*** i niech za ta cenę bierze same młode i zdrowe psy!

Posted

AlinaS ma doświadczenie w opiece nad takimi psami,miała już ślepaczki,a 4 dni temu przyjechał do niej niewidomy i głuchy,starutki terierek z warszawskiego Palucha.Ale zapoznajcie sie z wątkiem i popytajcie o wszystko Alinę

Posted

Mam wyjście awaryjne - pod opieka naszego wolontariusza. Tyle że kojec, ciepa buda, spacery, dobre jedzenie, weterynarz dojeżdża na bieżąco.
Bezpłatnie.
Jak wszystko dobrze pójdzie to będzie gdzie od razu z kwarantanny zabrac psiaka. I jak będzie bezpieczny szukac wyjścia dla niego. Nie na wariata - to może znajdziemy coś.
Te osoby które gardza hotelikiem dla schroniskowca - ufff, lekko się podgotowałam.
Ale cóż, niech się wypchają.

Teraz tylko potrzeba żeby ktoś z nami w czwartek do schroniska pojechał, kto zna psa i widział - kasiu - czy jest jakaś szansa żeby p. Marysia mogła się umówić.
Dobrze byłoby, że4by może w środe zadzwoniła, bo wie co i jak i sama zawoziła psa - żeby nie wypuszczali go na boksy, że w czwartek zabierzemy go.