eduso Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Zakladam ten watek, poniewaz wiem, ze na dogo jest wiele osob pomagajacych psom z poznanskiego schroniska - moze uda sie wspolnymi silami pomoc niewielkiemu, niewidomemu pieskowi, który zostal znaleziony w czwartek 11 marca w Poznaniu prz ul. Hetmańskiej/Fabrycznej - tego samego dnia trafil do schroniska na Bukowskiej. Jedno oko tego pieska jest wyraznie zdeformowane (co widac na zdjeciach). Piesek ma ok 35 cm wzrostu, ma ok 10 lat, jest przyjazny, ale sprawia wrażenie zagubionego, być może slabo slyszy. W schronisku, w boksie z innymi psami (gdy minie kwarantanna) na pewno sobie nie poradzi :( :-( Czy jest jakas szansa na tymczas dla niego ? Jak go uratowac ? ! :( AKTUALIZACJA 19.03. : snuszkak: "byłyśmy i skromne wieści mamy, psiaka nie udało nam się zobaczyć bo jest w szpitaliku, rozmawiałam z doktorem i psiak musiał miec usunięte te oczko - nowotwór, teraz dochodzi do siebie po zabiegu, innych chorob brak, w poniedziałek (jak wszystko ładnie się bedzie goiło) psiak będzie do zobaczenia, ma około 10 lat, po 14 dniach jak kwarantanna dobiegnie konca (25.03.) pojdzie do boksu ogolnego" Pilnie poszukiwana pomoc dla tego psa, zanim skończy się kwarantanna ! Potrzebny dom tymczasowy lub stały ! Quote
snuszak Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 jestem już u chłopaka, trzeba coś koniecznie wymyślić, tymczas jak się znajdzie to reszta jakoś już pójdzie Quote
snuszak Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 jestem już u chłopaka, trzeba coś koniecznie wymyślić, tymczas jak się znajdzie to reszta jakoś już pójdzie Quote
Akrum Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jestem i ja... zaznaczam i zastanowie się co dalej... Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ja tez jestem, trzeba pomyslec co tu zrobic i wiecej cioteczek zwolac ! Quote
snuszak Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dzięki że jesteście, koniecznie trzeba więcej ludzi znaleźć, dobrze że chociaz dogo dziala Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dogo dziala bardzo dobrze jak narazie, moze udalo sie wreszcie naprawic. Boooooziu jaki on biedaczek. :( :( :( Quote
Ajula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 biedny strasznie :( ale skąd wziąść DT....... Quote
Akrum Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja jedynie mogę porobić małemu ogłoszenia... nic więcej póki co nie mogę zaoferować... przykro mi... Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Akrum napisał(a):ja jedynie mogę porobić małemu ogłoszenia... nic więcej póki co nie mogę zaoferować... przykro mi... Kazda pomoc jest na wage zlota. Ja nie umiem robic ogloszen to wyobraz sobie jak ja to doceniam :) Obecnosc na watku to tez duza pomoc :) Quote
supergoga Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zapewnimy małemu opieke wet i karme, tylko żeby miał gdzie głowę złożyć. Po kwarantannie czarno widze go w schronie. Na hotel nie mam już pieniędzy. I ręce opadają/ Quote
snuszak Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 pomóżcie porozsylać watki, potrzebne jest DT, zobaczymy w jakim stanie jest psiak Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Trzeba miec nadzieje. Duzo cioteczek pomaga staruszkom a nawet jak trzeba bedzie to i na Hotelik sie znajdzie . Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dobranoc Psiaczku- jutro bedzie lepiej. Juz cioteczki cos wymysla ! Quote
ciapuś Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dzięki za zaproszenie Zaznaczam wątek i myślę jak pomóc Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jak możemy pomóc?? chłopak był u weta? jest pod kontrolą ?? Quote
zuzka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dzięki za zaproszenie. Zaznaczam wątek . Jak któraś z Citeczek ułoży fajny tekst do ogłoszeń to poogłaszam małego Quote
Recommended Posts