Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakladam ten watek, poniewaz wiem, ze na dogo jest wiele osob pomagajacych psom z poznanskiego schroniska - moze uda sie wspolnymi silami pomoc niewielkiemu, niewidomemu pieskowi, który zostal znaleziony w czwartek 11 marca w Poznaniu prz ul. Hetmańskiej/Fabrycznej - tego samego dnia trafil do schroniska na Bukowskiej.
Jedno oko tego pieska jest wyraznie zdeformowane (co widac na zdjeciach). Piesek ma ok 35 cm wzrostu, ma ok 10 lat, jest przyjazny, ale sprawia wrażenie zagubionego, być może slabo slyszy. W schronisku, w boksie z innymi psami (gdy minie kwarantanna) na pewno sobie nie poradzi :( :-(
Czy jest jakas szansa na tymczas dla niego ? Jak go uratowac ? ! :(

AKTUALIZACJA 19.03. :
snuszkak: "byłyśmy i skromne wieści mamy, psiaka nie udało nam się zobaczyć bo jest w szpitaliku, rozmawiałam z doktorem i psiak musiał miec usunięte te oczko - nowotwór, teraz dochodzi do siebie po zabiegu, innych chorob brak, w poniedziałek (jak wszystko ładnie się bedzie goiło) psiak będzie do zobaczenia, ma około 10 lat, po 14 dniach jak kwarantanna dobiegnie konca (25.03.) pojdzie do boksu ogolnego"

Pilnie poszukiwana pomoc dla tego psa, zanim skończy się kwarantanna ! Potrzebny dom tymczasowy lub stały !

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
ja jedynie mogę porobić małemu ogłoszenia... nic więcej póki co nie mogę zaoferować... przykro mi...

Kazda pomoc jest na wage zlota. Ja nie umiem robic ogloszen to wyobraz sobie jak ja to doceniam :)

Obecnosc na watku to tez duza pomoc :)

Posted

Zapewnimy małemu opieke wet i karme, tylko żeby miał gdzie głowę złożyć. Po kwarantannie czarno widze go w schronie. Na hotel nie mam już pieniędzy.
I ręce opadają/